Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Ναρκωτικά «ξεβράζονται» σε παραλίες της Γαλλίας!

Περίπου 900 κιλά έχουν ανακτηθεί!

12 Νοεμβρίου 2019 18:55
Απίστευτο! Ναρκωτικά «ξεβράζονται» σε παραλίες της Γαλλίας!

Πακέτα κοκαΐνης, ηρωίνης και άλλων ναρκωτικών «ξεβράζονται» ημερησίως στις ακτές παραλιών της Γαλλίας, με περίπου 900 κιλά να έχουν ανακτηθεί από τα μέσα Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον αρμόδιο εισαγγελέα!

Δείτε επίσης: Τρόμος για επιβάτες λεωφορείου στη Γαλλία: «Έφυγε» από τον δρόμο και αναποδογύρισε! 33 τραυματίες! (Video)

Οι γαλλικές αρχές έχουν αποκλείσει την πρόσβαση σε παραλίες στη νοτιοδυτική Γαλλία, καθώς η κοκαΐνη είναι «εξαιρετικά καθαρή» σε ποσοστό περίπου 83%. Έχουν, επίσης, ενημερώσει όσους βρίσκουν τα πακέτα να μην τα αγγίζουν, αλλά να ενημερώνουν την αστυνομία.

Η προειδοποίηση αυτή, φαίνεται να μην έχει εμποδίσει μερικούς από το να προσπαθούν να εξασφαλίσουν μερικές ποσότητες ναρκωτικών, που αγγίζουν μια τεράστια εμπορική αξία. Σε αυτό το πλαίσιο, τη Δευτέρα, ένας 17χρονος εντοπίστηκε με πέντε κιλά κοκαΐνης στο Lacanau, μια κλειστή παραλία για σερφινγκ κοντά στην πόλη Μπορντό.

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας χρησιμοποιείται κατά μήκος της διαδρομής των 125 χιλιομέτρων μεταξύ των παραλιακών περιοχών Cap Ferret και Soulac-sur-Mer.

«Ανακτήσαμε 872 κιλά» ανέφερε ο εισαγγελέας στην πόλη της Ρεν, όπου οι υπάλληλοι συντονίζουν τις έρευνες. Πριν από δυο ημέρες, είχε γίνει αναφορά για ανάκτηση 763 κιλών ναρκωτικών.

Αξιωματούχοι έχουν αναφέρει, επίσης, ότι ναρκωτικά εμφανίστηκαν και σε παραλίες κοντά στη Νάντη, ενώ οι Γάλλοι ερευνητές συνεργάζονται με τους Ευρωπαίους ομολόγους τους, καθώς και με την Αμερικανική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών για να προσπαθήσουν να εξηγήσουν τον λόγο που τα ναρκωτικά «ξεβράζονται» στις συγκεκριμένες περιοχές.

Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια των αστυνομικών αρχών είναι ότι η κοκαΐνη μεταφερόταν με πλοίο το οποίο είτε αντιμετώπισε έντονη κακοκαιρία, είτε κάποιο άλλο πρόβλημα και το πλήρωμά του υποχρεώθηκε να ξεφορτωθεί το φορτίο.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Ρεν προειδοποίησε τους πολίτες για την επικίνδυνη καθαρότητα της κοκαΐνης, τονίζοντας πως αν χρησιμοποιηθεί ως έχει, μπορεί να αποβεί θανατηφόρα!

Πανικός στην Νότια Γαλλία! Σεισμός 4,9 Ρίχτερ!

Ημέρα σεισμικών δονήσεων είναι η σημερινή! Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στη Νότια Γαλλία! Ο σεισμός ήταν 4,9 Ρίχτερ!

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου ο σεισμός είχε ως επίκεντρο την επαρχία Αλμπά-λα-Ρομαίν στη νότια Γαλλία.

Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο εδώ:

Τρόμος για επιβάτες λεωφορείου στη Γαλλία: «Έφυγε» από τον δρόμο και αναποδογύρισε! 33 τραυματίες! (Video)

Τριάντα τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων οι 20 ξένοι, τραυματίστηκαν σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο σε έναν αυτοκινήτοδρομο στη βόρεια Γαλλία, όπως ανέφεραν οι τοπικές Aρχές. Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη: Οδηγός λεωφορείου έπεσε πάνω σε πλήθος! (Video)

Το λεωφορείο της εταιρείας Flixbus, που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στο Λονδίνο, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Από τους 33 επιβαίνοντες, οι 29 τραυματίστηκαν ελαφρά και τέσσερις σοβαρά. Μεταξύ των επιβατών ήταν 11 Βρετανοί, τρεις Αμερικανοί, δύο Ισπανοί, ένας Αυστραλός, ένας Ολλανδός, ένας Ρουμάνος και ένας Ρώσος.

Λόγω του ατυχήματος έκλεισε προσωρινά η έξοδος κοντά στην οποία ανατράπηκε το λεωφορείο, ωστόσο η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Α1 συνεχίστηκε κανονικά!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share