Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία σε δίκη στην Ταϋλάνδη: Τρεις νεκροί!

Σοκ!

12 Νοεμβρίου 2019 15:58
Τραγωδία σε δίκη στην Ταϋλάνδη: Τρεις νεκροί!

Τραγωδία σε δίκη στην Ταϋλάνδη, με απολογισμό τρεις νεκρούς!

Σύγκρουση τρένων στο Μπαγκλαντές: Τουλάχιστον 16 νεκροί και 60 τραυματίες!

Συγκεκριμένα, ένας πρώην αστυνομικός σκότωσε δύο ανθρώπους σε δικαστήριο στην Ταϊλάνδη προτού πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας, αφού άνοιξε πυρ κατά δύο εναγόντων και των δικηγόρων τους, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι εξαπολύει ψευδείς κατηγορίες εναντίον τους και ότι αυτά που κατέθεσε ήταν ψεύδη, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Τραγωδία στο Μεξικό: Πέντε νεκροί αστυνομικοί σε ενέδρα!

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δικαστήριο της επαρχίας Τσανταμπούρι, ανατολικά της Μπανγκόκ. Από τα πυρά του πρώην αστυνομικού έχασαν τη ζωή τους ένας από τους ενάγοντες και ένας από τους δικηγόρους, σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικαστηρίου.

Μυστηριώδης θάνατος ζευγαριού: Πήγαν για καμπινγκ και τους βρήκαν νεκρούς! (photo)

Ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος κατονομάστηκε ως Ταρίν Τσανταραθίπ, και αυτοί που είχαν προσφύγει εναντίον του βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια για διάφορες υποθέσεις, μεταξύ των οποίων μια αγωγή για κάποια έκταση γης και ποινικές υποθέσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου Σουρίγια Χονγκουιλάι.

"Όταν ο δικαστής βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο εναγόμενος έκανε το μη αναμενόμενο", πρόσθεσε ο Σουρίγια.

Τον Οκτώβριο δικαστής στη νότια Ταϊλάνδη αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος μέσα στο δικαστήριο, αφού προηγουμένως είχε αθωώσει πέντε μουσουλμάνους, που ήταν ύποπτοι για ανθρωποκτονία, επικρίνοντας το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα του.

Ανείπωτη θλίψη: 37 είναι οι νεκροί από επίθεση ενόπλων στην Μπουρκίνα Φάσο!

Μια τραγωδία με 37 νεκρούς συνέβη στην Μπουρκίνα Φάσο ύστερα από επίθεση ενόπλων! Η επίθεση αυτή σημειώθηκε ανάμεσα στα χρυσωρυχεία Φάντα και Μπούνγκου της Semafo, σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το Μπούνγκου. Έκρηξη στην Ιταλία! Γίνεται λόγος για εγκληματική ενέργεια!

Οι περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις έχουν σημειωθεί στις ανατολικές και βόρειες επαρχίες της Μπουρκίνα Φάσο.

Από τις αρχές του 2015, σε επιθέσεις των τζιχαντιστών –που γίνονται ολοένα και συχνότερες και φονικότερες– έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 649 άνθρωποι, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου. Ο ΟΗΕ κάνει λόγο για περίπου 500.000 εσωτερικά εκτοπισμένους και πρόσφυγες.

Στους 37 ανέρχονται οι νεκροί ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 60 από την επίθεση που δέχτηκε σήμερα μια αυτοκινητοπομπή της καναδικής εταιρείας χρυσού Semafo στην ανατολική Μπουρκίνα Φάσο, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των τοπικών αρχών.

Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Επίθεση με 15 νεκρούς!

15 τουλάχιστον μέλη ομάδας αυτοάμυνας σε ένα χωριό της Ταϊλάνδης έχασαν τη ζωή τους και άλλα τέσσερα τραυματίστηκαν μετά από επίθεση ενόπλων.

Τρόμος! Πυθώνας δάγκωσε άντρα σε επίμαχο σημείο όταν πήγε τουαλέτα! (Photos)

Οι δράστες της επίθεσης, που εξαπολύθηκε στην επαρχία Γιάλα, χρησιμοποίησαν πυροβόλα όπλα και εκρηκτικά, ενώ σκόρπισαν καρφιά στους δρόμους για να καθυστερήσουν τους πιθανούς διώκτες τους, αργά το βράδυ χθες Τρίτη. Οι αρχές κάνουν λόγο για τη σοβαρότερη επίθεση ενόπλων των τελευταίων ετών.

«Πιθανότατα πρόκειται για ενέργεια ανταρτών», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο συνταγματάρχης Πραμότ Προμ-ιν, αξιωματικός των ισχυρών δυνάμεων που είναι ανεπτυγμένες στην περιοχή. «Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις που έχουν γίνει πρόσφατα», πρόσθεσε.

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, στην εξέγερση και στις επιχειρήσεις για την καταστολή των αυτονομιστών μαλαίων μουσουλμάνων στις επαρχίες Γιάλα, Πατάνι και Ναρατιβάτ εναντίον του Κράτους της Ταϊλάνδης, όπου η μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων είναι βουδιστές, έχουν χάσει τη ζωή τους σχεδόν 7.000 άνθρωποι, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο του Βαθέος Νότου (Deep South Watch), μη κυβερνητική οργάνωση που καταγράφει στοιχεία για τη σύρραξη.

Δεν υπήρξε ανάληψη της ευθύνης, όπως συμβαίνει συχνά στον λεγόμενο «βαθύ νότο» της Ταϊλάνδης.

Η Γιάλα, η Πατάνι και η Ναρατιβάτ αποτελούσαν τμήμα ανεξάρτητου σουλτανάτου μαλαίων μουσουλμάνων πριν προσαρτηθούν στο βασίλειο της Ταϊλάνδης, το 1909. Στην περιοχή δρουν οργανώσεις ανταρτών που επιδιώκουν την εγκαθίδρυση ανεξάρτητου Κράτους.

Συναγερμός στο Χονγκ Κονγκ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο!

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν! Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Ο δράστης φαίνεται πως ακινητοποιήθηκε από παρευρισκόμενους στο εμπορικό κέντρο. Στοιχεία όσον αφορά την ταυτότητά του, δεν έχουν δοθεί προς το παρόν στη δημοσιότητα. Χαμός στην Κάλυμνο: Άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικούς με μαχαίρι!

Μάλιστα, ένας από τους τραυματίες πιθανώς να είναι περιφερειακός σύμβουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share