Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Προφυλακίζονται οι δύο κατηγορούμενοι!

Μετά την απολογία τους!

12 Νοεμβρίου 2019 14:30
Επαναστατική Αυτοάμυνα: Προφυλακίζονται οι δύο κατηγορούμενοι!

Στην φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι τρομοκράτες μετά την απολογία τους στον ανακριτή!

Δείτε επίσης: Βόμβα Αποκλειστικό: Έξωση στα γραφεία κορυφαίου Έλληνα δημοσιογράφου και εκδότη! Είχε να πληρώσει μήνες ενοίκιο!

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες - κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Στον εισαγγελέα οι τρομοκράτες της "Επαναστατικής Αυτοάμυνας" (photos+video)!

Στον εισαγγελέα μεταφέρονται αυτή την ώρα τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατική Αυτοάμυνα".

Επιχείρηση "σκούπα" της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική!

Ποια ήταν τα λάθη τους που οδήγησαν στη σύλληψή τους; Τι έδειξε η βαλλιστική του καλάσνικοφ που βρέθηκε στο διαμέρισμα στο Χολαργό;

Μία ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ τον Οκτώβριο και το λάθος που έκαναν οι τρομοκράτες εκεί, ήταν που οδήγησε τους αστυνομικούς στις σημερινές συλλήψεις. Οι τρομοκράτες ήταν από καιρό υπό παρακολούθηση. Αναλυτικά έχει συλληφθεί ένας 41χρονος, ένας 45χρονος που στο σπίτι του στην οδό 17ης Νοέμβρη 57 στο Χολαργό, βρέθηκαν όλα τα όπλα που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής και μία 39χρονη που φέρεται να σχετίζεται με τον άλλο τρομοκράτη που ακόμα αναζητείται και είναι 46 ετών. Το απόγευμα του Σαββάτου οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Δείτε το βίντεο με τον έναν συλληφθεντα να βρίζει τους αστυνομικούς και τις κάμερες:



Τη ληστεία στον ΟΠΑΠ φέρεται να διέπραξαν ο 41χρονος μαζί με τον 46χρονο καταζητούμενο.

Ο τραυματισμός του ενός στη διάρκεια της ληστείας ήταν η άκρη του νήματος που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην ανακάλυψη της γιάφκας της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και τις τρεις συλλήψεις.

Στη διάρκεια της ληστείας, που είχε γίνει στις 21 Οκτωβρίου το όπλο του 41χρονου τρομοκράτη εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον δεύτερο τρομοκράτη, τον 46χρονο.

Στην Κυψέλη η κεντρική γιάφκα της τρομοκρατικής οργάνωσης!

Μετά τον εντοπισμό από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία του διαμερίσματος στο Χολαργό όπου η τρομοκρατική οργάνωση φύλασσε όλο τον οπλισμό της σειρά είχε και η κεντρική γιάφκα που βρισκόταν στην Κυψέλη.

Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία: Πού έχει χρησιμοποιηθεί το καλάσνικοφ που εντόπισαν!

Η αντιτρομοκρατική δυστυχώς δεν εντόπισε κάποιο άλλο όπλο μιας και τα μέλη της οργάνωσης είχαν αδειάσει τα πάντα προ ημερών και τα είχαν μεταφέρει στο διαμέρισμα του Χολαργού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μετακόμιση του οπλισμού της Επαναστατικής Αυτοάμυνας από το διαμέρισμα της τρομοκρατικής οργάνωσης από την Κυψέλη στο Χολαργό έγινε μετά τη ληστεία της 21ης Οκτωβρίου, η οποία ουσιαστικά ήταν και η αρχή που ξετύλιξε το κουβάρι και οδήγησε την αντιτρομοκρατική στα ίχνη τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα στην Κυψέλη που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότεινος η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα ως γιάφκα, είχε καθαριστεί επιμελώς με χλωρίνη και άλλα υλικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share