Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσγείωση-θρίλερ σε αεροδρόμιο: Ούρλιαζαν οι επιβάτες! (Video)

Πανικός!

12 Νοεμβρίου 2019 10:42
Προσγείωση-θρίλερ σε αεροδρόμιο: Ούρλιαζαν οι επιβάτες! (Video)

Προσγείωση-θρίλερ έγινε σε αεροδρόμιο του Σικάγο με τους επιβάτες κυριολεκτικά να ουρλιάζουν από τρόμο!

Πτήση «θρίλερ» για αεροπλάνο στο βόρειο Αιγαίο: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης!

Συγκεκριμένα, στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους όταν λίγο μετά την προσγείωση εν μέσω δυσμενών καιρικών συνθηκών γλίστρησε στον παγωμένο διάδρομο του διεθνούς αεροδρομίου O ‘Hare του Σικάγο.

Κρήτη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου! (Video)

Ένας από τους επιβάτες, ονόματι Τζόζεφ Λάιαν, κατέγραψε τη στιγμή που το αεροσκάφος κατέληξε σ’ ένα χωράφι. Στο βίντεο διακρίνεται το Embraer ΕΡJ145 να τροχοδρομεί και φαίνεται να γλιστρά στο διάδρομο καθώς ο κυβερνήτης χάνει τον έλεγχο λίγο μετά την προσγείωση.

Επιβάτες ακούγονται να ουρλιάζουν τρομοκρατημένοι «γλιστράμε!» καθώς το αεροσκάφος φθάνει σ’ ένα χωράφι και όταν τελικά σταματά, μια γυναικεία φωνή ακούγεται να σχολιάζει με χιούμορ: «Νομίζω ότι προσγειωθήκαμε!»

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τους 38 επιβάτες και το τριμελές πλήρωμα της πτήσης AA4125 και μετά την περιπέτειά τους μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο τέρμιναλ του αεροδρομίου.

Θρίλερ στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς: Αγωνία στον αέρα για δεκάδες επιβάτες!

Ένα «θρίλερ» στον αέρα έζησαν οι επιβάτες της πτήσης από το Μπρίστολ με προορισμό το αεροδρόμιο της Κεφαλονιά, όταν κατά τη διαδικασία προσγείωσης παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο αεροπλάνο. Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο γέμισε καπνούς και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση!

Συγκεκριμένα, τεχνικό πρόβλημα παρουσίασε η πτήση BY6482 της TUI από το Μπρίστολ, κατά την προσγείωσή της στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς, γύρω στις 12.26 μμ. Χαμός σε πτήση: Επιβάτης πέταξε το αεροπλάνο γιατί ο πιλότος δεν...! (Video)

Το αεροπλάνο κατά την πρώτη απόπειρα προσγείωσης του δεν ολοκλήρωσε με επιτυχία, έκανε κύκλο και επιχείρησε με επιτυχία εκ νέου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του kefaloniapress.gr δόθηκε συναγερμός και τέθηκε σε επιφυλακή το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς.

Τελικά μετά από κάποια λεπτά αγωνίας η προσγείωση έγινε στη δεύτερη προσπάθεια με πλήρη ασφάλεια.

Θρίλερ σε αεροπορική πτήση! Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά! (photos-video)

Πανικός επικράτησε σε αεροπορική πτήση όταν το αεροπλάνο έχασε σχεδόν 30.000 πόδια ύψος μέσα σε επτά λεπτά! Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο γέμισε καπνούς και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση!

Οι επιβάτες φοβήθηκαν πως το αεροσκάφος θα συντριβεί και αποχαιρετούσαν τους δικούς τους, ενώ επικρατούσε χάος.

Η πτήση είχε απογειωθεί από την Ατλάντα για το Φορτ Λόντερντέιλ και βρισκόταν σχεδόν στη μέση της διαδρομής, όταν από τα 39.000 πόδια ύψος βρέθηκε στα 10.000. Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό που συνέβη ήταν πρόβλημα στην συμπίεση της καμπίνας και το αεροσκάφος έκανε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα.

Ένας από τους επιβάτες μίλησε σε τηλεοπτικά δίκτυα για όσα έζησε: «Ξαφνικά άρχισα να νιώθω πως πέφτουμε. Χάναμε ύψος και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από την οροφή, ενώ επικράτησε χάος μεταξύ των επιβατών.

Επικοινώνησα με την κοπέλα μου και τους γονείς μου και τους είπα πως κάτι πολύ τρομακτικό συμβαίνει, ενώ μια αεροσυνοδός έλεγε συνεχώς από το μεγάφωνο, "μην πανικοβάλεστε". Προφανώς ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όλοι είχαμε πανικοβληθεί», είπε ο Χάρις ντεΒόσκιν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στις 4:34 το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 39.000 ποδιών και στις 4:42 είχε πέσει στα 9.975.

Στο συμβάν πάντως δεν τραυματίστηκε κανείς.

Συνετρίβη αεροπλάνο! Επτά νεκροί και δύο τραυματίες (Photos-Video)

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από συντριβή ιδιωτικού αεροπλάνου στην Κολομβία. Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο!

Το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε νοτιοδυτικά της πόλης Popayan. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωση του σκάφους από το αεροδρόμιο της κολομβιανής πόλης. Οι δύο επιβάτες που απέφυγαν το μοιραίο, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, ενώ ορισμένα κομμάτια του έπληξαν σπίτια. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά συνεργεία, προκειμένου να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους κατοίκους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share