Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια! (Video)

Εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου!

12 Νοεμβρίου 2019 07:24
Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια! (Video)

Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κτιρίου που είναι υπό κατάληψη, έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί στα Εξάρχεια.

Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ και τραυματίες - Συνελήφθη στέλεχος Ρουβίκωνα!

Η νέα επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη, είναι σε κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Μπουμπουλίνας 42 και αφορά ένα ακόμη από τα κτίρια για τα οποία έχει γίνει καταγγελία των ιδιοκτητών τους για κατάληψη και έχει δοθεί εισαγγελική παραγγελία για να εκκενωθούν.

Ομάδα των ΜΑΤ καθώς και της ΟΠΚΕ βρίσκονται από τα ξημερώματα στο σημείο προκειμένου να εκκενώσουν το κτίριο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εντός του κτιρίου βρίσκεται αδιευκρίνιστος, προς το παρόν, αριθμός μεταναστών και προσφύγων. Το συγκεκριμένο κτίριο είχε εκκενωθεί μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο και σήμερα χρειάστηκε να γίνει νέα εκκένωση.

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε διαμέρισμα στα Εξαρχείων!

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Το διαμέρισμα στα Εξάρχεια χρησιμοποιούταν από αλλοδαπούς για αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών!

Δείτε επίσης: Εξάρχεια: Εκκένωση 2 ακόμα κτιρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη!

Νέα ειδική δράση πραγματοποίησε νωρίς το πρωί η Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου εντόπισε σε αποθήκη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Ειδικότερα, στο ισόγειο της οδού Οικονόμου, όπου πραγματοποιήθηκε η νέα δράση, η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, καθώς και με την παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκαν 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 685 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αποθήκη χρησιμοποιείτο από ομάδα αλλοδαπών ως χώρος απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών.

Σημειώνεται ακόμη, ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών.

Συναγερμός στα Εξάρχεια! Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε διαμέρισμα! (Video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια. Εξάρχεια: Εκκένωση 2 ακόμα κτιρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο βρίσκεται και εισαγγελέας.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποιεί αυτή την ώρα έφοδο μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ στην καρδιά των Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές έχουν εισβάλλει σε κτίριο της οδού Οικονόμου, μετά από πληροφορίες ότι διακινούνται ναρκωτικά σε ένα εκ των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας.

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην πλατεία Εξαρχείων για ναρκωτικά!

Σε νέα ειδική δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, στην πλατεία Εξαρχείων, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί (από Συρία, Μαρόκο και Παλαιστίνη), κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε επίσης: Αναρχικοί: "Η μάχη των Εξαρχείων θα είναι μια σύγκρουση διαρκείας"!

Σύμφωνα με την αστυνομία στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 75 γραμμαρίων, μικροποσότητα MDMA και 3 δισκία ECSTASY.

Παράλληλα, προσήχθησαν 15 αλλοδαποί, ενώ σε 3 από αυτούς εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν είχαν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 82,9 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ. Αναρχικοί: "Η μάχη των Εξαρχείων θα είναι μια σύγκρουση διαρκείας"!

Σημειώνεται ότι προσήχθησαν παράλληλα και επτά αλλοδαποί.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share