Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το συγκινητικό μήνυμα μιας 21χρονης κοπέλας: ''Όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν, ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο αλλά...''

Δίνει τη δική της μάχη!

11 Νοεμβρίου 2019 19:23
Το συγκινητικό μήνυμα μιας 21χρονης κοπέλας: ''Όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν, ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο αλλά...''

Το συγκινητικό μήνυμα μιας 21χρονης κοπέλας που δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο! Λίγα λεπτά πριν πεθάνει έδωσε στην κόρη της το μεγαλύτερο μάθημα με ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα!

Η 21χρονη κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία, τους τελευταίους 6 μήνες έχει κάνει 12 κύκλους χημειοθεραπείας, έχει μπει 10 φορές στο νοσοκομείο, έχει κάνει 2 επεμβάσεις και επιχειρεί να υπερβεί τον πόνο στα κόκαλα και τη διαρκή κούραση. Τι κρύβεται πίσω απ’ αυτά; Ο καρκίνος του μαστού, ο οποίος συνήθως «χτυπάει» ηλικίες πολύ μεγαλύτερες.

Η Μπιάνκα ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο πολύ ξαφνικά. Μια μέρα μετά το μπάνιο, είδε ένα εξόγκωμα στο δεξί στή8ος που μέσα σε κάποιες βδομάδες, τριπλασιάστηκε. «Έπειτα από πολλές εξετάσεις, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού», είπε η Μπιάνκα .

Δεν είχε οικογενειακό ιστορικό και οι ειδικές εξετάσεις που προβλέπουν τις πιθανότητες να εμφανίσει μια γυναίκα καρκίνο του μαστού, είχαν βγει αρνητικές. Μετά τη διάγνωση, η Μπιάνκα έπρεπε να ξεκινήσει τις θεραπείες. Το να βλέπεις τους συνομήλικους φίλους σου να συνεχίζουν τη ζωή τους, να σπουδάζουν, να δουλεύουν, να βγαίνουν και εσύ να πολεμάς για τη ζωή σου δεν είναι εύκολο.

«Όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν, ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο. Για όλες τις γυναίκες, τα μαλλιά είναι σύμβολο της αυτοπεποίθησης, της θηλυκότητας και της ταυτότητάς τους κι εγώ θα τα έχανα όλα. Όταν κατάλαβα ότι πήγαινα να “σπάσω”, ξαναπήρα τον έλεγχο στα χέρια μου, ξύρισα το κεφάλι μου, έβαψα το πρόσωπό μου και είπα στον εαυτό μου ότι είμαι όμορφη, με ή χωρίς μαλλιά», αναφέρει η Μπιάνκα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share