Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χάος στον Κηφισό! Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς!

Η κίνηση έχει δημιουργήσει ουρές χιλιομέτρων!

11 Νοεμβρίου 2019 17:33
Χάος στον Κηφισό! Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς!

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς! Η κίνηση αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας είναι απίστευτη! Ειδικά στον Κηφισό οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνάνε κάθε φαντασία!

Η κίνηση γίνεται σημειωτόν σε αρκετά σημεία γύρω από τον Πειραιά, καθώς πολλοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί.

Χάος επικρατεί στους δρόμους γύρω από τον Πειραιά, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σι Τζινπίνγκ επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της COSCO.

Τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα σε εθνική, Συγγρού, παραλιακή αλλά και σε όλους τους γύρω δρόμους.

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν δύο μαθητές!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Βέροια, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, ενώ λίγο έλειψε να σημειωθεί τραγωδία, αφού κινδύνεψαν δύο μαθητές που διέσχιζαν τον δρόμο για να πάνε στο σχολείο τους.

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου της παραλιακής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διάβαση επί της οδού Σταδίου μπροστά από τα κοιμητήρια της Βέροιας (λίγα μέτρα πάνω από το γήπεδο), σχολική τροχονόμος σταμάτησε την κυκλοφορία για να περάσουν 2 μαθητές με την μητέρα τους.

Κρήτη: Νεκρός 40χρονος άνδρας ύστερα από τροχαίο!

Ενώ ήταν σταματημένη η κυκλοφορία και το γκρι αυτοκίνητο των φωτογραφιών περίμενε να περάσουν τα παιδιά, ένα άλλο όχημα (το κόκκινο) επιχείρησε να προσπεράσει το όχημα και την τελευταία στιγμή αντιλήφθηκε πως στην διάβαση πεζών ήταν τα παιδιά που διέσχιζαν τον δρόμο. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τα χειρότερα, χτύπησε πλαγίως το σταματημένο στη διάβαση όχημα και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε όχημα σταματημένο λίγα μέτρα παραπάνω.

Σοκ: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός σε τροχαίο!

Ευτυχώς, τα παιδιά δεν έπαθαν το παραμικρό, παρά μόνο τρόμαξαν και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ηρεμήσουν και να πάνε κανονικά στην τάξη. Μεγαλύτερο σοκ υπέστησαν η μητέρα των μαθητών και η σχολική τροχονόμος που ήταν στο σημείο, οι οποίες αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα του περιστατικού και τον "άγιο" που είχαν.

Στο σημείο βρέθηκε αρχικά ένας δικυκλιστής της Τροχαίας Βέροιας και στη συνέχεια περιπολικό του ίδιου τμήματος, οι οποίοι επιλήφθηκαν του περιστατικού και διενεργούν προανάκριση.

Τροχαίο στην Ελασσόνα: Ντελιβεράς έπεσε πάνω σε μαθήτριες!

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο συνέβη την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, λίγο έξω από τα Γυμνάσια Ελασσόνας. Οι μαθητές βρίσκονταν πάνω στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο τους, και τότε ένα αυτοκίνητο, που διερχόταν από στενό συγκρούστηκε με μηχανάκι, που περνούσε από εκείνο το σημείο!

Δείτε επίσης: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Αττική Οδό! Αναποδογύρισε νταλίκα!

Από την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του δικύκλου έπεσε πάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσει, ενώ τραυματίστηκε και ο ίδιος. Από την μοιραία πτώση στο έδαφος, τραυματίστηκε μονάχα στον αστράγαλο, και σωτήριο απεδείχθει το κράνος!

Σε ότι αφορά τις μαθήτριες, η μια χτύπησε σοβαρά στο πόδι, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια τραυματίστηκαν ελαφρά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι γονείς των παιδιών, ενώ στο σημείο έφθασε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τα παιδιά αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η άτυχη μαθήτρια οδηγήθηκε στο χειρουργείο για το σπασμένο πόδι της, όπου και πραγματοποιήθηκε πολύωρη επέμβαση, ενώ ο οδηγός από το μηχανάκι νοσηλεύεται επίσης με σπασμένο αστράγαλο στο ίδιο νοσοκομείο.

Η αστυνομία συντάσσει τη δικογραφία και διεξάγει προανακριτική έρευνα για το συμβάν ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share