Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δηλητηρίασαν την καθηγήτρια για να μην τους βάλει διαγώνισμα!

Σοκ προκαλεί η είδηση!

10 Νοεμβρίου 2019 17:36
Δηλητηρίασαν την καθηγήτρια για να μην τους βάλει διαγώνισμα!

Έναν ασυνήθιστο και πολύ επικίνδυνο τρόπο βρήκαν οι μαθητές ενός σχολείου στην Μπολόνια της Ιταλίας για να χάσουν το διαγώνισμα στο μάθημα της χημείας.

Σοκ: Μαθητής με καθηγήτρια «έπαιξαν» μπουνιές μέσα σε τάξη! (Video)

Οι μαθητές δηλητηρίασαν την καθηγήτρια τους ρίχνοντας στο μπουκαλάκι με νερό που είχε, διάφορα χημικά τα οποία δημιούργησαν ένα πολύ ισχυρό άοσμο και άχρωμο δηλητήριο.

Μόλις η καθηγήτρια ήπιε λίγο από το νερό άρχισαν οι παρενέργειες του δηλητηρίου και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου, όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν για τα χημικά που βρέθηκαν στον οργανισμό της.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην υπόθεση φυσικά αποβλήθηκαν από το σχολείο, ενώ θα αντιμετωπίσουν και την καθηγήτρια τους στα δικαστήρια καθώς η άτυχη γυναίκα κινήθηκε νομικά εναντίον τους.

Αδιανόητο στην Κίνα: Δάσκαλος δηλητηρίασε τους μαθητές του σε νηπιαγωγείο!

Ένας Κινέζος δάσκαλος συνελήφθη επειδή δηλητηρίασε τους μαθητές του σε ένα νηπιαγωγείο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευθούν 23 παιδιά, μετέδωσε το πρακτορείο Xinhua!

Ο δάσκαλος, με το όνομα Ουάνγκ, έριξε για αδιευκρίνιστους λόγους νιτρικό νάτριο στο πρωινό των παιδιών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα προκαταρκτικής έρευνας, όπως ανέφερε χθες Δευτέρα το βράδυ το επίσημο πρακτορείο της Κίνας. Μετά το πρωινό τα παιδιά άρχισαν να έχουν εμετούς, ενώ κάποια έχασαν τις αισθήσεις τους.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιστατικό που προκάλεσε Σοκ σε βρεφονηπιακό σταθμό: Μόλυναν τρόφιμα με απορρυπαντικό!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Μαρτίου στην πόλη Ζιαοζούο της επαρχίας Χενάν. Πέντε ημέρες αργότερα ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ πέντε ακόμη παραμένουν υπό παρακολούθηση.

Το νιτρικό νάτριο είναι ένα χημικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται για τη συντήρηση των κρεάτων, όμως είναι τοξικό όταν καταναλώνεται μόνο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν τεθεί σε ισχύ χθες Δευτέρα μια οδηγία της κινεζικής κυβέρνησης η οποία ζητεί από τους διευθυντές των σχολείων όλων των βαθμίδων να γευματίζουν μαζί με τους μαθητές, έπειτα από μια σειρά διατροφικών σκανδάλων που έχουν ξεσπάσει στα σχολεία της χώρας.

Γαλλία: Tέσσερις ένοικοι οίκου ευγηρίας νεκροί από τροφική δηλητηρίαση!

Τέσσερις ένοικοι οίκου ευγηρίας στη νοτιοδυτική Γαλλία πέθαναν χθε το βράδυ πιθανόν εξαιτίας τροφικής δηλητηρίασης, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του διαμερίσματος της Οτ Γκαρόν!

«Είκοσι δύο ένοικοι του οίκου ευγηρίας La Chêneraie στην Λερμ υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση το βράδυ της 31ης Μαρτίου μετά το δείπνο», διευκρινίζουν οι αρχές σε ανακοίνωσή τους.

Αυτή τη στιγμή «γίνονται έρευνες για να διευκρινιστεί από τι προκλήθηκε η πιθανολογούμενη τροφική δηλητηρίαση» στον οίκο ευγηρίας, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Τουλούζη, σύμφωνα με τις αρχές.

«Δείγματα από το δείπνο κατασχέθηκαν και συντηρούνται» για να χρησιμοποιηθούν σε αναλύσεις, αναφέρει παράλληλα σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Υπηρεσία Υγείας.

Ασθενοφόρα εστάλησαν αμέσως στον οίκο ευγηρίας, ενώ θα συσταθεί κέντρο υποδοχής των οικογενειών των ηλικιωμένων που νόσησαν και ένας πυρήνας ψυχιατρικής παρακολούθησης, σύμφωνα με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας, όπως και αξιωματούχος των τοπικών αρχών μετέβησαν άμεσα μετά το περιστατικό στον οίκο ευγηρίας στον οποίο διαμένουν, σύμφωνα με την ARS, 82 άνθρωποι και άρχισε να λειτουργεί το 2006.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share