Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διαβολική μητέρα: Σκότωσε τα δυο παιδιά της χαρακτηρίζοντάς τα... «τσιπς»!

Αδιανόητο περιστατικό!

10 Νοεμβρίου 2019 09:49
Διαβολική μητέρα: Σκότωσε τα δυο παιδιά της χαρακτηρίζοντάς τα... «τσιπς»!

Σκότωσε τα δυο παιδιά της χαρακτηρίζοντάς τα... «τσιπς»!

Η μητέρα που δολοφόνησε τους δύο έφηβους γιους της θα μπορούσε να είχε σταματήσει εάν οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν ενεργήσει μετά τις πολλές προειδοποιήσεις, δήλωσε ο αδελφός της. Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Καμίνια: Η μητέρα έσπασε την σιωπή της και είπε ότι "θα γίνουμε όλοι καλά"!

Η Σαρά και ο σύντροφός της Μπράντον δολοφόνησαν τους γιους της, τον Τρίσταν , 13 ετών, και τον Μπαράς, 14.

Η Μπαράς προσπάθησε να τους δηλητηριάσει αλλά δεν τα κατάφερε και τους στραγγάλισε.

Ωστόσο ο αδελφός της, είπε ότι προειδοποίησε τις κοινωνικές υπηρεσίες πριν από περίπου δέκα χρόνια ότι τα παιδιά ήταν σε κίνδυνο. Όπως είπε: «Ήταν διαβολική από μικρή».

Ο Barrass δήλωσε στο «Sunday People» πως το ζεύγος σκότωνε τα κατοικίδια για διασκέδαση.

Επίσης παρακολουθούσαν ταινίες τρόμου μαζί βλέποντας βίαιους δολοφόνους όπως ο Freddy Krueger.

Μόλις δέκα μήνες πριν διαπράξει τα εγκλήματα, η Barrass έκανε δημοσιεύσεις στο Facebook για τη δολοφονία.

Συγκεκριμένα ανήρτησε ένα απόσπασμα από ένα μυθιστόρημα του Στεγέν που έλεγε τα εξής: «Η δολοφονία είναι σαν τσιπς πατάτας. Δεν μπορείς να σταματήσεις στο ένα».

Στο Sheffield Crown Court, αυτή και ο Μάχιν παραδέχθηκαν την ενοχή τους για τη δολοφονία του Τρίσταν και του Μπλέκ και ο δικαστής δήλωσε ότι μπορεί να «περάσουν όλη τους την ζωή στη φυλακή», αναφέρει η Daily Mail.

Στυγερό έγκλημα: 42χρονος αποκεφάλισε την σύζυγό του σκότωσε το παιδί τους και έδωσε τέλος στη ζωή του!

Άντρας αποκεφάλισε την σύζυγό του σκότωσε το παιδί τους και έδωσε τέλος στη ζωή του!

Μπροστά σε ένα άγριο έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης που κλήθηκαν να ελέγξουν ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, την Τετάρτη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μια γυναίκα αποκεφαλισμένη, ένα 5χρονο κορίτσι δολοφονημένο και έναν άντρα κρεμασμένο - τον σύζυγο της νεκρής γυναίκας και πατέρα του δολοφονημένου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την αστυνομία η νεκρή ήταν η 46χρονη Τζένιφερ Σλέχτ, το κορίτσι ονομαζόταν Αμπαϊνές Σλεχτ Τέντλα και ο δράστης και αυτόχειρας ήταν ο 46χρονος Γιόναθαν Τέντλα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δολοφονία έγινε λίγες ώρες πριν η γυναίκα να προσφύγει στο δικαστήριο ζητώντας προστασία από τον σύζυγό

της.

Ο πατέρας της 46χρονης δήλωσε στην New York Daily News ότι ο γάμος της κόρης του ήταν προβληματικός και ότι ο γαμπρός του είχε απειλήσει να τους σκοτώσει όλους αν η Τζένιφερ προσπαθούσε να προχωρήσει σε διαζύγιο.

Κατά την ίδια πηγή η 46χρονη βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος με το κεφάλι της ακουμπισμένο στην αγκαλιά της ενώ το 5χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

Οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης κατάσχεσαν και ένα μαχαίρι που θεωρείται το όπλο του φρικτού διπλού εγκλήματος. Στυγερό έγκλημα στη Ρόδο: Άνδρας δολοφόνησε τη μητέρα του!

Πρώτος επικοινώνησε με την αστυνομία ο αδερφός της 46χρονης ανήσυχος γιατί αυτή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Η Τζένιφερ είχε συναντήσει τον σύζυγός της, ο οποίος είχε καταγωγή από την Αιθιοπία, στο πανεπιστήμιο Columbia όταν εκείνη ήταν υπότροφος και εκείνος εργαζόταν ως τεχνικός στο τμήμα IT.

Κατά πληροφορίες τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού εμφανίστηκαν μετά τη γέννηση του παιδιού της με την Τζένιφερ να ζητά προστασία από τον συζυγό της όταν η κόρη τους έκλεισε τα δύο της χρόνια. Τότε, όμως, η 46χρονη αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι με τον σύζυγό της γιατί δεν ήθελε το παιδί τους να μεγαλώσει χωρίς πατέρα.

Ο πατέρας της 46χρονης δήλωσε, επίσης, ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο η κόρη του είχε τηλεφωνήσει για να του ανακοινώσει ότι την Τρίτη θα πήγαινε ξανά στο δικαστήριο αλλά τελικά τα δικαστήρια ήταν κλειστά εκείνη την ημέρα.

Μακελειό στο Μεξικό: Δολοφόνησαν οικογένειες! Νεκρά έξι παιδιά! (photo-video)

Φρίκη παγκοσμίως προκάλεσε η στυγερή δολοφονία στην οποία προχώρησαν κατά τα φαινόμενα εκτελεστές των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών, οι οποίοι για άγνωστο λόγο έστησαν ενέδρα σε αυτοκίνητα που μετέφεραν οικογένειες μορμόνων στο βόρειο Μεξικό σκοτώνοντας με ανατριχιαστικό τρόπο τουλάχιστον έξι παιδιά και τρεις γυναίκες.

Τραγωδία: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα μέλη μιας κοινότητας μορμόνων επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα (το μικρότερο παιδί ήταν μικρότερο του έτους) είχαν εγκατασταθεί στο βόρειο Μεξικό. Τα αυτοκίνητα κατευθύνονταν προς τις ΗΠΑ όταν δέχθηκαν καταιγισμό από σφαίρες σε αυτοκινητόδρομο της πολιτείας Σονόρα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις μητέρες και έξι από τα παιδιά των τριών οικογενειών.

Άγρια δολοφονία: Μαχαίρωσαν διάσημο κομμωτή! (photo)

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι δράστες αφού πρώτα άνοιξαν πυρ και σκότωσαν ή τραυμάτισαν τους επιβαίνοντες έβαλαν φωτιά στα αμάξια καίγοντας ζωντανούς όσους επέζησαν της αρχικής επίθεσης. Σημειώνεται ότι έξι παιδιά κατάφεραν να ξεφύγουν και να επιστρέψουν τραυματισμένα στην κοινότητα τους, ενώ ένα κορίτσι αγνοείται.

Σημειώνεται ότι οι μορμόνοι της περιοχής έχουν διπλή υπηκοότητα Μεξικανική και Αμερικανική, ενώ οι κοινότητες τους είναι ιδιαίτερα ενεργές στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών στο Μεξικό. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κοινότητα και ιδιαίτερα η οικογένεια των Λε Μπάρον, έχει μπει στο στόχαστρο των καρτέλ ναρκωτικών και στο παρελθόν καθώς μέλη της έχουν φτιάξει πολιτοφυλακές για να συμβάλλουν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Τσιουάουα και στην Σονόρα.

Στυγερό έγκλημα στη Ρόδο: Άνδρας δολοφόνησε τη μητέρα του!

Παρά το γεγονός ότι τόσο οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το συγκεκριμένο φρικιαστικό έγκλημα, όσο και οι λεπτομέρειες τις επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστές, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να εκφράσει την λύπη του για το περιστατικό υποστηρίζοντας στο Twitter πως: «Ήταν μέλη μιας υπέροχης οικογένειας και φίλων τους από την Γιούτα που όμως βρέθηκαν εν μέσω διασταυρούμενων πυρών που αντάλλασσαν δύο καρτέλ».

Ο Τραμπ εμφανίστηκε οργισμένος σε άλλο του τουίτ υποστηρίζοντας: «Μερικές φορές χρειάζεσαι έναν στρατό για να νικήσεις έναν στρατό. Εάν το Μεξικό χρειάζεται ή ζητήσει βοήθεια για την εκκαθάριση αυτών των τεράτων οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες, πρόθυμες και ικανές να εμπλακούν και να κάνουν τη «δουλειά» γρήγορα και αποτελεσματικά».

Αποκάλυψη σοκ για τον δράστη των Μεγάρων: Που πήγαινε κάθε εβδομάδα; (Video)

Νέες αποκαλύψεις από το παρελθόν του δράστη ξετυλίγουν το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος στα Μέγαρα.

Όπως αναφέρουν όλοι όσοι τον γνώριζαν, τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ πιεσμένος από το γεγονός πως η γυναίκα του έφυγε με το παιδί τους για τα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το βλέπει εύκολα.

Δείτε επίσης: Δολοφονία στα Μέγαρα: Συγκλονίζει ο ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στη σκηνή του εγκλήματος! (Video)

Σύμφωνα με συναδέλφους του, εξέφραζε συχνά το θυμό του για τον χωρισμό τους , ενώ φαινόταν να μην μπορεί να διαχειριστεί κι ένα ακόμα πλήγμα στην προσωπική του ζωή. Πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του. Το μοναδικό μέρος, στο οποίο έβρισκε γαλήνη και ηρεμία τον τελευταίο καιρό φέρεται να ήταν μια μονή στον Άγιο Στέφανο, εκεί όπου βρίσκεται η θεία του, η οποία έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφοσιωθεί στον Θεό.

Δείτε επίσης: Δολοφονία στα Μέγαρα: Όλα όσα κατέθεσε η σύζυγος του θύματος: «Έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε...!» (Video)

Όπως αποκάλυψαν μοναχές, ο 50χρονος άνδρας είχε επισκεφτεί το μοναστήρι , την προηγούμενη Κυριακή, πέντε μέρες πριν το φονικό. Όπως λένε επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο, που πήγαινε συχνά κοντά τους , για να εκκλησιαστεί και να προσευχηθεί. Μάλιστα η θεία του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν φέρεται να ζήτησε από τις μοναχές να προσευχηθούν τόσο για τον ανιψιό της, όσο και για την ψυχή του θύματος, του άτυχου γιατρού που έπεσε από τις σφαίρες του κουνιάδου του.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share