Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδίες αυτός ο σκύλος που προσπαθεί να βοηθήσει τον νεκρό φίλο του!

Αν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τι είναι;

9 Νοεμβρίου 2019 08:45
Ραγίζει καρδίες αυτός ο σκύλος που προσπαθεί να βοηθήσει τον νεκρό φίλο του!

Ραγίζει καρδίας αυτός ο σκύλος που προσπαθεί να βοηθήσει τον νεκρό φίλο του

Μερικές φορές η μεγαλοψυχία και η αντίδραση των ζώων είναι πολύ καλύτερη και από τους ανθρώπους. Και αυτά τα πλάσματα ξέρουν ουσιαστικά τι σημαίνει αγάπη και συμπόνια και το δείχνουν με πράξεις! Εκείνο το βράδυ ο σκύλος της ήταν ανήσυχος - Όταν πήγε να δει τον γιο της τρομοκρατήθηκε!

Αυτό είναι ένα δραματικό γεγονός που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει έναν σκύλο να θρηνεί και ταυτόχρονα να προσπαθεί να τον τον προστατέψει από τα διερχόμενα αυτοκίνητα

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον σκύλο και τον φίλο του που φίλο του που κείτεται νεκρός...

Υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο μια μέρα σταματάει απότομα την βόλτα τους και...

Υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο μια μέρα σταματάει απότομα την βόλτα τους και...Τι συνέβη;

Πριν από 50 χρόνια, ο θρυλικός μουσικός Κατ Στίβενς, τώρα γνωστός ως Γιούσεφ Ίσλαμ, έγραψε και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Αγαπώ τον σκύλο μου.» Τώρα, ο Στίβενς επιτρέπει μια επανέκδοση του τραγουδιού ως μέρος της εκστρατείας της ΡΕΤΑ, της οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα σκυλιά των καταφυγίων, που έχουν μεγάλη ανάγκη για ένα σπίτι. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ανατριχιαστικό: Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Η PETA χρησιμοποίησε το τραγούδι ως soundtrack στο βίντεο που προωθεί, παρουσιάζοντας έναν άντρα που πηγαίνει σε ένα καταφύγιο ζώων και καταλήγει να υιοθετήσει έναν ηλικιωμένο σκύλο. Η αμοιβαία συμπάθεια ήταν άμεση και παρά το γεγονός ότι ο σκύλος έκανε μερικές ζημιές στο σπίτι, ανέπτυξαν μια δυνατή σχέση.

Το βίντεο δείχνει τον χρόνο να περνάει, καθώς ο άντρας και ο σκύλος του δένονται συναισθηματικά μέρα με τη μέρα, κάνοντας πράγματα από κοινού.

Γι” αυτό είναι συγκινητικό, όταν μια μέρα ενώ περπατάνε, ο ο σκύλος σταματάει απότομα, κάθεται κάτω και κοιτάζει τον ιδιοκτήτη του. Αμέσως, ο άντρας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μεταφέρει τον σκύλο στον κτηνίατρο, όπου μαθαίνει συνταρακτικά νέα και πρέπει να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση που κάθε ιδιοκτήτης ζώου πρέπει να πάρει για το καλό του τετράποδου φίλου του. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο πιο αδέξιος σκύλος με την πιο αστεία φάτσα!

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι όσο καιρό και αν έχουμε κάποιο ζώο στη ζωή μας, αξίζει κάθε στιγμή μαζί του. Έτσι, αν έχετε χώρο στο σπίτι σας, αλλά και στην καρδιά σας, σκεφτείτε να πάτε στο τοπικό καταφύγιο ζώων και να υιοθετήσετε έναν σκύλο που χρειάζεται μια ευκαιρία για να ζήσει στο πλευρό ενός ανθρώπου. Ακόμα και αν είναι μόνο για μερικούς μήνες ή χρόνια…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share