Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικές εξελίξεις για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο Μοναστηράκι!

Δεν υπήρξε χτύπημα από μαχαίρι!

8 Νοεμβρίου 2019 17:13
Συγκλονιστικές εξελίξεις για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο Μοναστηράκι!

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της υπόθεσης με τον νεαρό άνδρα που βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε μαθητή!

Αρχικά θεωρήθηκε πως ο άνδρας είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι η οποία του επέφερε και το θάνατό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες, ο άνδρας που πιθανότατα ήταν χρήστης ναρκωτικών δεν έφερε εμφανή τραύματα και επιπλέον από τις κάμερες δν προκύπτει να τον έχει πλησιάσει κάποιος πριν βρεθεί αιμόφυρτος στο δάπεδο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μόνο δεδομένο είναι ότι είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Τα αίτια του θανάτου του θα διακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση (νεκροψία- νεκροτομή).

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι είτε να αυτοτραυματίσθηκε με κάποιο τρόπο, είτε πέφτοντας να αιμορράγησε ακατάσχετα είτε γιατί χτύπησε, είτε γιατί «άνοιξε» παλαιότερο τραύμα που τυχόν είχε. Οι απαντήσεις θα δοθούν από τον ιατροδικαστή.

Σοκ: Μαχαίρωσαν άντρα στο μετρό στο Μοναστηράκι!

Σοκάρει η είδηση για τον άντρα που μαχαίρωσαν στο μετρό στο Μοναστηράκι! Τραγωδία στα Καμίνια: Η μητέρα έσπασε την σιωπή της και είπε ότι "θα γίνουμε όλοι καλά"!

Ένας αλλοδαπός άνδρας μαχαιρώθηκε στην αποβάθρα στο μετρό στο σταθμό Μοναστηράκι. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο άνδρας δεν έχει τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ πολίτες που βρίσκοταν στο σημείο καλούσαν σε βοήθεια ρωτώντας αν υπάρχει κάποιος γιατρός στον ηλεκτρικό προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον άντρα που βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος.

Την ίδια ώρα από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού οι αρχές θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Νεκρός είναι ο άντρας που μαχαιρώθηκε στο Μοναστηράκι!

Δυστυχώς πέθανε ο άντρας που μαχαιρώθηκε στο Μοναστηράκι! Ο άντρας έφερε βαθύ τραυμα στον μηρό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι. Η πρώτη εικόνα για το θύμα είναι πως πρόκειται για αλλοδαπό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο καλούσαν σε βοήθεια ρωτώντας αν υπάρχει κάποιος γιατρός στον ηλεκτρικό προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον άντρα που βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος.

Την ίδια ώρα από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού οι Αρχές θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Τραγωδία στα Καμίνια: Η μητέρα έσπασε την σιωπή της και είπε ότι "θα γίνουμε όλοι καλά"!

Η τραγωδία που σημάδεψε την χώρα μας και την μητέρα από τα Καμίνια που την μαχαίρωσε η κόρη της έχει συγκλονίσει τους πάντες! Η άτυχη μάνα μίλησε σε συγγενείς της μέσα στο νοσοκομείο και τους είπε ότι όλοι θα γίνουμε καλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα, που δέχθηκε οκτώ μαχαιριές, μετά το χειρουργείο είναι καλά στην υγεία της, ενώ έχει ήδη μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η μητέρα, που διέμενε στο διαμέρισμα μαζί με τις δίδυμες κόρες της, φέρεται ότι επικοινώνησε με τα παιδιά της. «Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά», ήταν τα λόγια της στα συγγενικά της πρόσωπα, που την επισκέφθηκαν αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share