Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Τραγικά νέα για τον Mr Jumbo, Απόστολο Βακάκη!

Τι συνέβη;

8 Νοεμβρίου 2019 15:07
Τραγικά νέα για τον Mr Jumbo, Απόστολο Βακάκη!

Μια πολύ άσχημα έκπληξη περίμενε για τον ισχυρό άντρα της Jumbo, Απόστολο Βακάκη, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news247 για πρώτη φορά το 44% των συμμετεχόντων καταψήφισε τόσο την επανεκλογή των μελών του διοικητικού συμβουλίου –εκτελεστικών και μη- όσο και τη διατήρηση της επταμελούς του σύνθεσης.

Αλλάζει αφεντικό το Jumbo: Τέλος ο Βακάκης, ποιος αναλαμβάνει;

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη έμπρακτη «κίτρινη κάρτα» των μετόχων προς τον δημιουργό των Jumbo για τον συντηρητισμό του τόσο ως προς την διανομή κερδών όσο και προς την ανάπτυξη της αλυσίδας.

Απόστολος Βακάκης Jumbo

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Jumbo σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχει διαθέσιμα (σ.σ. χρήματα «στην άκρη») της τάξης του μισού δις. ενώ η ανάπτυξη της περιορίζεται σε κάποιες χώρες της βαλκανικής και την Κύπρο.

Ο ισχυρός άντρας της Jumbo τόνισε ότι «Κάποιοι αναλύουν νούμερα και πίνακες, αλλά δεν αντιλαμβάνονται την πολυπλοκότητα της καθημερινής δραστηριότητας».

Σοκ: Τα Jumbo πωλούν τσάντες με τον αγκυλωτό σταυρό και τον Χίτλερ

Κι όμως είναι αλήθεια!

Θα μπορούσε κανείς να πει πως το κατάστημα προκαλεί αρκετά με αυτή του την επιλογή, καθώς πουλάει τσάντες δώρων με τον αγκυλωτό σταυρό της ναζιστικής Γερμανίας και το πρόσωπο του Χίτλερ.

Οι φωτογραφίες από τη σελίδα των Jumbo είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Δυστυχώς ο κύριος Βακάκης όφειλε να έχει ελέγξει τις παρτίδες των τσαντών που φέρνει από το εξωτερικό, εκτός κι αν το έκανε σκόπιμα.

Το κατάστημα θα έπρεπε να ελέγχει τις σακούλες οι οποίες προέρχονται από το εξωτερικό πριν αποφασίσει να τις πουλήσει.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια άθλια ενέργεια που θίγει τους Έλληνες και ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share