Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος για την Κεραμέως! Εισέβαλε ο Ρουβίκωνας στο γραφείο της! (Video)

Πριν από λίγο εισέβαλαν μέλη της οργάνωσης!

8 Νοεμβρίου 2019 13:32
Τρόμος για την Κεραμέως! Εισέβαλε ο Ρουβίκωνας στο γραφείο της! (Video)

Πριν από λίγο μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο της υπουργού Νίκης Κεραμέως!

Στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας στο Χαλάνδρι εισέβαλαν πριν από λίγο μέλη του Ρουβίκωνα! Ανείπωτη θλίψη για τον Χάρη Θεοχάρη! Ο θάνατος που τον συγκλόνισε!

Σε κείμενο που ανήρτησαν τα μέλη του «Ρουβίκωνα» τονίζουν ότι «ρπιλέξαμε να παρέμβουμε στο πολιτικό γραφείο της υπουργού απέναντι στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση. Καλούμε σε ένα οριζόντιο μέτωπο αντίστασης από τα κάτω στις σχολές».

Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ και τραυματίες - Συνελήφθη στέλεχος Ρουβίκωνα!

Μία ακόμη νύχτα συγκρούσεων, με μολότοφ, δακρυγόνα, καταδρομικές επιθέσεις και καταστροφές, έζησαν οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα εκείνοι των Εξαρχείων. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα, σε διμοιρία των ΜΑΤ και σε κλιμάκιο της ομάδας ΔΙΑΣ που τη συνόδευε. Άγρια επεισόδια με μολότοφ και χρήση χημικών!

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ υπέστησαν ζημιές οι μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 22:10 το βράδυ της Πέμπτης, στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μεθώνης.

Οι αντιεξουσιαστές αντιδρούν την εκκένωση του κτιρίου Βανκούβερ, πραγματοποιώντας καταδρομικές επιθέσεις σε διάφορα σημεία που σταθμεύουν διμοιρίες των ΜΑΤ ή αστυνομικά κλιμάκια.

Μετά την επίθεση στη Χαριλάου Τρικούπη, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας μετέβησαν στην πλατεία Εξαρχείων, όπου προχώρησαν στην προσαγωγή 16 ατόμων, ενώ ένα άτομο συνελήφθη για επίθεση στους αστυνομικούς. Το άτομο που συνελήφθη φέρεται να σχετίζεται με τον Ρουβίκωνα. Άπαντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, έξω από το, κτίριο της οποίας συγκεντρώθηκαν ομάδες αντιεξουσιαστών, ζητώντας την απελευθέρωση των προσαχθέντων.

Την σύλληψη του μελούς του Ρουβίκωνα ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook και το ηγετικό στέλεχος της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Πριν από πέντε ημέρες συγκρούσεις μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών σημειώθηκαν και πάλι στα Εξάρχεια, ενώ το κλίμα είναι γενικότερα τεταμένο ενόψει και των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοεμβρίου.

ΚΙΝΑΛ: Από τύχη δεν θρηνήσαμε ζωές

«Η κυβέρνηση πρέπει πια να περάσει από τα λόγια στις πράξεις», δήλωσε τα μεσάνυχτα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής , Παύλος Χρηστίδης, για τα νέα επεισόδια με κουκουλοφόρους στα Εξάρχεια.

«Οι δολοφονικές επιθέσεις δεν σταματούν κι από τύχη δεν θρηνήσαμε ζωές. Αρκετά» προσθέτει.

Επίσης αναφέρει, ότι οι δυο τραυματίες αστυνομικοί δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 82,9 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ. Αναρχικοί: "Η μάχη των Εξαρχείων θα είναι μια σύγκρουση διαρκείας"!

Σημειώνεται ότι προσήχθησαν παράλληλα και επτά αλλοδαποί.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share