Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Μαχαίρωσαν άντρα στο μετρό στο Μοναστηράκι!

Τι ακριβώς συνέβη;

8 Νοεμβρίου 2019 12:58
Σοκ: Μαχαίρωσαν άντρα στο μετρό στο Μοναστηράκι!

Σοκάρει η είδηση για τον άντρα που μαχαίρωσαν στο μετρό στο Μοναστηράκι! Τραγωδία στα Καμίνια: Η μητέρα έσπασε την σιωπή της και είπε ότι "θα γίνουμε όλοι καλά"!

Ένας αλλοδαπός άνδρας μαχαιρώθηκε στην αποβάθρα στο μετρό στο σταθμό Μοναστηράκι. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο άνδρας δεν έχει τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ πολίτες που βρίσκοταν στο σημείο καλούσαν σε βοήθεια ρωτώντας αν υπάρχει κάποιος γιατρός στον ηλεκτρικό προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον άντρα που βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος.

Την ίδια ώρα από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού οι αρχές θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος! Cargo τύπου Α332 γέμισε καπνούς! (Video)

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σήμανε συναγερμός όταν Cargo τύπου Α332 γέμισε καπνούς! Μέσα σε power bank προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά στο Ελυθέριος Βενιζέλος!

Το αιγυπτιακό cargo αεροσκάφος τύπου A332 με πενταμελές πλήρωμα εκτελούσε πτήση από την Αίγυπτο στη Γερμανία. Ενώ βρισκόταν στην περιοχή της Χίου, το πλήρωμα του αεροσκάφους αντιλήφθηκε ότι το πιλοτήριο του αεροσκάφους είχε γεμίσει καπνούς και υποχρεώθηκε να δηλώσει emergency. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, αφού η κατάσταση εγκυμονούσε κινδύνους για την ασφάλεια του πενταμελούς πληρώματος.

Με οδηγίες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας το πλήρωμα του αιγυπτιακού A332 κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου περίπου στις 09:45 έκανε προσγείωση ανάγκης.

Τέθηκαν σε ετοιμότητα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης από τη διοίκηση ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού και δόθηκε εντολή σε δύο μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας να είναι σε κατάσταση readiness για απογείωση, αφού οι αρχές δεν είχαν καθαρή εικόνα για το αν το πλήρωμα του αεροσκάφους θα καταφέρει να επιτύχει την ασφαλή προσγείωση του cargo.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share