Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ: Αν δείτε αυτό το κοριτσάκι τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία!

Συναγερμός!

8 Νοεμβρίου 2019 11:31
Θρίλερ: Αν δείτε αυτό το κοριτσάκι τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία!

Μόλις έκλεισε τα τα 18 της χρόνια, γέννησε και... εξαφανίστηκε! Θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης κοπέλας από το Ηράκλειο Κρήτης!

Tην κινητοποίηση των Αρχών και του «Χαμόγελου του Παιδιού» έχει προκαλέσει η εξαφάνιση μιας ενήλικης.

Είναι η Σιπράνζα Μ. 18 χρόνων και εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019 από την περιοχή του Ηρακλείου, Κρήτης.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Θρίλερ με τον Τάκη Κολλιαδέλη: Γιατί κανείς πλέον δεν αναζητά τον φαντάρο που εξαφανίστηκε πριν 1,5 χρόνια;

Έχει ύψος 1.55, κανονικό βάρος, μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε ένα μικρό σακίδιο πλάτης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της 18χρονης μια βδομάδα αργότερα, στις 3 Νοεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Όποιος έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», στο «Τούνελ», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από τον Βύρωνα!

Εντοπίστηκε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων, η 15χρονη Ηλέκτρα-Μιχαέλα, που είχε εξαφανιστεί στον Βύρωνα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

“Η περιπέτεια της Ηλέκτρας-Μιχαέλας Π., 15 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν“, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Ηλέκτρα-Μιχαέλα Π. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. «To Χαμόγελο» θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην Ηλέκτρα-Μιχαέλα Π. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share