Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα!

Χαμός στο λιμάνι!

8 Νοεμβρίου 2019 07:54
Συναγερμός στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα!

Θρίλερ στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς αυτοκίνητο με έναν άνδρα οδηγό έπεσε μέσα στην θάλασσα!

Το συμβάν έγινε στη θαλάσσια περιοχή Ηετίωνα ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε άνδρας 61 ετών, ο οποίος κατάφερε και βγει σώος.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να ερευνήσει εάν υπάρχουν άλλα άτομα μέσα στο ΙΧ.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Πειραιάς: Εξελίξεις με την 24χρονη που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι! (photos-video)

Όλα όσα έγιναν ανάμεσα στην 24χρονη καλλονή που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και τον 40χρονο σύντροφό της, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μπαρ στον Πειραιά.

Τραγωδία: Δίχρονη νεκρή από αδέσποτη σφαίρα ενώ ήταν στην αγκαλιά της μαμάς της!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, τα video έχουν «μιλήσει», αποτυπώνοντας καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν χθες λίγο μετά τις 08:00 το πρωί μέσα στο μαγαζί.

Η 24χρονη κοπέλα και ο 40χρονος σύντροφός της, ιδιοκτήτης του μαγαζιού, φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν το συμβάν. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα πιστόλι, το οποίο η νεαρή γυναίκα αρχίζει να περιεργάζεται. Το πιάνει και κάνει πως πυροβολεί.

Ο φίλος της φαίνεται να προσπαθεί να της το αποσπάσει 3-4 φορές και μάλιστα για να το καταφέρει αυτό τη χαστουκίζει.

Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Αλεξία: Θα νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο!

Όταν δέχεται το χτύπημα από τον σύντροφό της, ασυναίσθητα στρέφει το όπλο προς τα πάνω της και πατά τη σκανδάλη. Η σφαίρα διαπερνά την κοπέλα προκαλώντας διαμπερές τραύμα και καρφώνεται στον ώμο του φίλου της.

Ποιο ήταν το ολέθριο λάθος; Στη θαλάμη του όπλου υπήρχε σφαίρα.

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο σύντροφός της, σήμερα, αναμένεται να μεταβεί στην Εισαγγελία για να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση, η οποία σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι ξεκάθαρη.

Ο 40χρονος δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές αρχές, ενώ κατηγορείται μόνο για παράνομη οπλοκατοχή και όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share