Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επεισόδια στα Εξάρχεια: Ένας αστυνομικός τραυματίας!

Βόμβες και χημικά κατά διμοιρίας των ΜΑΤ!

7 Νοεμβρίου 2019 23:13
Επεισόδια στα Εξάρχεια: Ένας αστυνομικός τραυματίας!

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια, με νέα επίθεση κατά αστυνομικών μετά από ρίψη μολότοφ. Πέταξαν βόμβες και χημικά κατά διμοιρίας των ΜΑΤ και σε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να μείνει τραυματίας!

Δείτε επίσης: Συναγερμός στα Εξάρχεια! Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε διαμέρισμα! (Video)

Διακομίστηκε αμέσως στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:10 στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μεθώνης, ενώ μετά τις επιθέσεις έγιναν έξι προσαγωγές.

Ζημιές έχουν υποστεί και οι μοτοσικλέτες των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνόδευε διμοιρία των ΜΑΤ που προσέγγιζε το σημείο προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία.

Χαμός στα Εξάρχεια: Άγρια επεισόδια με μολότοφ και χρήση χημικών!

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια πριν από λίγο με μολότοφ και χρήση χημικών. Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε διαμέρισμα στα Εξαρχείων.

Η ένταση σημειώθηκε μετά από την πορεία των αντιεξουσιαστών ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκκένωση του κτιρίου δίπλα στη ΑΣΟΕΕ που βρισκόταν υπό κατάληψη. Αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ, ενώ η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών.

Το κτίριο που είναι δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), τελούσε υπό κατάληψη από το 2006. Μέσα στο κτίριο βρέθηκαν τέσσερα άτομα (δύο αλλοδαποί άνδρες, μία αλλοδαπή γυναίκα και μία ημεδαπή), οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» και παράβαση του νόμου «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» καθώς εντός του κτιρίου βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην πλατεία Εξαρχείων για ναρκωτικά!

Σε νέα ειδική δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, στην πλατεία Εξαρχείων, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί (από Συρία, Μαρόκο και Παλαιστίνη), κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε επίσης: Αναρχικοί: "Η μάχη των Εξαρχείων θα είναι μια σύγκρουση διαρκείας"!

Σύμφωνα με την αστυνομία στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 75 γραμμαρίων, μικροποσότητα MDMA και 3 δισκία ECSTASY.

Παράλληλα, προσήχθησαν 15 αλλοδαποί, ενώ σε 3 από αυτούς εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν είχαν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 82,9 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ. Αναρχικοί: "Η μάχη των Εξαρχείων θα είναι μια σύγκρουση διαρκείας"!

Σημειώνεται ότι προσήχθησαν παράλληλα και επτά αλλοδαποί.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση "σκούπα" με 76 συλλήψεις!

Συνελήφθησαν 76 άτομα χθες στη Θεσσαλονίκη σε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή.

Δείτε επίσης: Τουρκία: 128 συλλήψεις στρατιωτικών!

Πρόκειται για αλλοδαπούς που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης. Για τους 76 θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 4 μετά το μεσημέρι, ελέγχθησαν συνολικά 127 αλλοδαποί.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, σε περιοχές της Ροτόντας, των πλατειών Ναυαρίνου, Αριστοτέλους και Αρχαίας Αγοράς και πέριξ του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης. Στην επιχείρηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο στοχευμένων έλεγχων για τον εντοπισμό ατόμων, που διαμένουν παράνομα στη χώρα, συμμετείχαν στελέχη των Διευθύνσεων Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share