Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός: Καραμπόλα στον Κηφισό!

Μία καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στο ύψος της Λυκόβρυσης!

7 Νοεμβρίου 2019 18:13
Συναγερμός: Καραμπόλα στον Κηφισό!

Σε ουρές χιλιομέτρων είναι στιβαγμένοι όλοι οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό. Μία καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στο ύψος της Λυκόβρυσης έχει κόψει την κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου. Η σύγκρουση έγινε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, και την απέκλεισαν!

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό βίντεο! Δείτε το αυτοκίνητο που «καρφώθηκε» σε βενζινάδικο!

Σε ώρα αιχμής, δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα, ενώ οι οδηγοί των οχημάτων, είναι ασφαλείς και δεν τραυματήστηκαν!

Χαμηλές ταχύτητες επικρατούν και σε άλλες κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας. Στην Κηφισίας οι οδηγοί πηγαίνουν σημειωτόν από το ύψος του Υγεία μέχρι το Χαλάνδρι ενώ και στο ρεύμα ανόδου υπάρχει πρόβλημα από Χίλτον μέχρι Πανόρμου.
Υπομονή απαιτεί και η Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισίας, η Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, η Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Χάος: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου! (photo)

Τροχαίο στη γέφυρα Βρυούλων στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές που φτάνουν μέχρι του Ρέντη. Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων!

Κίνηση έχει και στην κάθοδο της Εθνικής από τη Μεταμόρφωση μέχρι και τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κίνηση και στην κάθοδο της Κηφισίας από το δαχτυλίδι στο Μαρούσι μέχρι και την Πανόρμου.

Τροχαίο στο ρεύμα προς Ελευσίνα! Απίστευτη κίνηση στην Αττική Οδό!

Τροχαίο συνέβη στο ρεύμα προς Ελευσίνα! Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς αφού το μποτιλιάρισμα είναι τεράστιο!

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, λόγω τροχαίου στην έξοδο 8. Ανείπωτη τραγωδία στο Άργος: Νεκρή η μητέρα σε τροχαίο! Στο νοσοκομείο το παιδί της!

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων στην έξοδο προς Αθηνών-Λαμίας, με τις πρώτες πληροφορίες να μην αναφέρουν τραυματισμό.

Κόρινθος: Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ουρές χιλιομέτρων!

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ουρές χιλιομέτρων κοντά στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου! Η κίνηση είναι αυξημένη από το ύψος του Καλαμακίου μέχρι την Κακιά Σκάλα και στις εισόδους των εθνικών οδών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ στο σημείο έχει σχηματιστεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Κόρινθος: Νεκρός ο 50χρονος δικυκλιστής μετά από τροχαίο!

Τροχαίο στην Πεντέλη: Τι είπε η 27χρονη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ανήλικο!

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Νέα Πεντέλη από το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα 14χρονο παιδί.

Τροχαίο στην Πεντέλη: Η οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο αγόρι!

«Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 27χρονη οδηγός που παραδόθηκε στις Αρχές λίγο μετά το περιστατικό.

Αυτόπτες μάρτυρες από την πρώτη στιγμή είπαν ότι «το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη δεν σταμάτησε» ενώ ένας οδηγός που σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου ήταν γιατρός, ο οποίος παρείχε στον 14χρονο τις πρώτες βοήθειες.

Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ η 27χρονη οδηγός

Σημειώνεται ότι οι Αρχές που εξέτασαν την 27χρονη οδηγό διαπίστωσαν ότι δεν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Η ίδια απολογήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη. Ο 14χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share