Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΛΑΡΚΟ: Τι κατηγορίες απαγγέλλονται στους έξι κατηγορούμενους για τον θάνατο του εργάτη;

Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις;

7 Νοεμβρίου 2019 15:59
ΛΑΡΚΟ: Τι κατηγορίες απαγγέλλονται στους έξι κατηγορούμενους για τον θάνατο του εργάτη;

Μια τραγωδία σημάδεψε την επιχείρηση της ΛΑΡΚΟ αφού πέθανε ένας 55χρονος εργάτης και πατέρας τριών παιδιών! Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη! Ποιες είναι όμως οι κατηγορίες που απαγγέλλονται στους έξι κατηγορούμενους;

Πρόκειται για τον διευθυντή του εργοστασίου, τον τεχνικό ασφαλείας, τον προϊστάμενο του τμήματος, τον εργοδηγό και δυο επιστάτες. Έξω από το γραφείο της κύριας ανακρίτριας Λαμίας βρίσκονται αυτή την ώρα έξι άτομα, εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ που κατηγορούνται ως υπεύθυνοι για τον θάνατο του 55χρονου συναδέλφου τους μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το πρωί.

Οι κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί είναι βαρύτατες και σε βαθμό κακουργήματος:

«Έκρηξη από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου διά παραλείψεως από κοινού» και

«Έκθεση από την οποία προκλήθηκε θάνατος του παθόντος διά παραλείψεως από κοινού»

Στο πλευρό των κατηγορουμένων βρίσκονται συνάδελφοί τους και συνδικαλιστές του εργοστασίου των Εργατικών Κέντρων Φθιώτιδας και Λαμίας και φυσικά συγγενείς τους.

Να επισημάνουμε πως είναι η πρώτη φορά μετά από δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ ή σε άλλο εργοστάσιο που υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες εναντίον των υπευθύνων γεγονός μάλιστα που έχει σχολιαστεί έντονα.

Σήμερα το εργοστάσιο παραμένει κλειστό λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχει προκηρύξει το σωματείο, ενώ έγινε και έλεγχος από κλιμάκιο της επιθεώρησης μεταλλείων νοτίου Ελλάδος.

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο αγαπημένος ηθοποιός την Τρίτη, με την τραγική είδηση του θανάτου να γίνεται γνωστή πριν από λίγο, όπως ανακοίνωσε και η οικογένειά του!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός εκ των πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς «Τα Ατίθασα Νιάτα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Los Angeles βυθίζοντας στο πένθος το Hollywood.

«Ο λατρεμένος μου πατέρας πέθανε κατά την διάρκεια της νύχτας. Θα ήθελα από όλους να σεβαστούν αυτή την δύσκολη κατάσταση», ήταν η δήλωση της κόρης του στον Τύπο.

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία: Ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής πέθανε από κακώσεις στο κεφάλι! Ποια είναι τα σενάρια; (Video)

Ο αγαπημένος ηθοποιός μετρούσε παρουσία 20 ετών στην θρυλική σειρά «Τα Ατίθασα Νιάτα» και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών στο σπίτι του στο Los Angeles.

O William Wintersole είχε συμμετοχές σε πάρα πολλές επιτυχημένες σειρές και καθιερώθηκε στην αμερικανική τηλεόραση.

Αίγινα: Εντοπίστηκε νεκρός ψαράς στο λιμάνι της Πέρδικας!

Ο 84χρονος ψαράς από την Αίγινα αγνοούταν από το βράδυ της Τρίτης όπου έφυγε από το σπίτι του για να πάει για ψάρεμα και δεν επέστρεψε. Η οικογένεια του ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό όπου βγήκε για περιπολία άμεσα για τον εντοπισμό του 84χρονου.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε ο Περικλής Βασιλάκης

Το σκάφος του ψαρά εντοπίστηκε αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Πέρδικας και ο ίδιος ήταν εντός αυτού, χωρίς όμως να έχει τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ η σορός του ηλικιωμένου άνδρα πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αδαμάντιος Μαντής: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του αδικοχαμένου πολίστα!

Από κακώσεις στο κεφάλι άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος πολίστας Αδαμάντιος Μαντής, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από το πόρισμα του ιατροδικαστή προκύπτουν δύο ερμηνείες, στις οποίες οι καταθέσεις αναμένεται να ρίξουν φως.

Είτε ο άτυχος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα, μετά το ατύχημα, είτε χτύπησε το κεφάλι του στις μπάρες. Ο 21χρονος δε φέρει άλλα σοβαρά τραύματα, παρά μόνο στο κεφάλι.

Εξάλλου, οι πραγματογμώμονες προβληματίζονται από μία βλάβη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, η οποία δεν προκλήθηκε από το τροχαίο δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Το ερώτημα που θα απαντηθεί είναι το εάν αυτή η βλάβη, που έχει εντοπιστεί, προκάλεσε τον θόρυβο, που οδήγησε τους δύο άνδρες στην απόφαση να σταματήσουν στην άκρη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share