Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ: Βουλευτής λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στο βήμα! (Video)

Πάγωσαν οι υπόλοιποι Γερμανοί βουλευτές!

7 Νοεμβρίου 2019 14:41
Θρίλερ: Βουλευτής λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στο βήμα! (Video)

Πανικός επικράτησε στην Βουλή της Γερμανίας όταν βουλευτής λιποθύμησε την ώρα που βρισκόταν στο βήμα! Οι εικόνες από το βίντεο θα σας προκαλέσουν ανησυχία! Δείτε ακόμα: Γυναίκα σε τουρκικό σόου λιποθύμησε επειδή της έκοψαν τα μαλλιά (video)

Ο 41χρονος Γερμανός βουλευτής άρχισε να μην νιώθει καλά, το δεξί χέρι του άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, έχασε τα λόγια του κι ήταν έτοιμος να καταρρεύσει. Οι συνάδελφοί του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ορισμένοι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

«Καθίστε. Ξαπλώστε!», του λέει ο πρώτος βουλευτής που βρέθηκε δίπλα του. Ο 41χρονος Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής ξάπλωσε στο πάτωμα και εκεί παρέμεινε για αρκετή ώρα.

«O πρόεδρος της Βundestag, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διέκοψε τις εργασίες της ομοσπονδιακής βουλής και κάλεσε τους βουλευτές να εκκενώσουν την αίθουσα», όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Μία ώρα αργότερα, ο Ματίας Χάουερ αισθανόταν καλά και εθεάθη να παρακολουθεί στα κοινοβουλευτικά έδρανα τις ομιλίες των συναδέλφων του.

Τραγωδία στο Βόλο! Πέθανε η γυναίκα στην οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες βουλευτής! (Video)

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια μιας 60χρονης στο Βόλο, η οποία υπέστη καρδιακή προσβολή το βράδυ της Πέμπτης. Θλίψη: Πέθανε η Αλίσια Αλόνσο!

Η άτυχη γυναίκα στην οποία τις πρώτες βοήθειες έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Βόλου στο οποίο μεταφέρθηκε. Πέθανε η Σοφία Κοκοσαλάκη!

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Σωκράτους, όταν ο σύζυγος της 60χρονης ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν διαπίστωσε ότι η σύζυγός του είχε καταρρεύσει.

Τις εκκλήσεις για βοήθεια άκουσαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, με τον κ. Μαραβέγια, ο οποίος είναι γιατρός χειρουργός, να σπεύδει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τελικά την γυναίκα σε νοσοκομείο του Βόλου.

Φρίκη! Θυμό προκαλούν οι εικόνες κακοποίησης ζώων σε εργαστήρι στην Γερμανία! (Βίντεο)

Οργή έχει ξεσπάσει στη Γερμανία μετά το βίντεο κακοποίησης ζώων που κατέγραψαν μέλη φιλοζωικών οργανώσεων σε εργαστήρια δοκιμών φαρμάκων κοντά στο Αμβούργο. Μέλη της οργάνωσης Cruelty Free International μπήκαν στις εγκαταστάσεις της Laboratory of Pharmacology and Toxicology (LPT) και κατέγραψαν σκηνές «βαρβαρότητας» σε βάρος μαϊμούδων και σκυλιών που χρησιμοποιούνται στα πειράματα τους!

Δείτε επίσης: Κλωνοποίησαν 5 μαμουδάκια στην Κίνα! - Τα... αρρώστησαν για να πειραματιστούν επάνω τους! (Video)

Μέλη της οργάνωσης Cruelty Free International μπήκαν στις εγκαταστάσεις της Laboratory of Pharmacology and Toxicology (LPT) και κατέγραψαν σκηνές «βαρβαρότητας» σε βάρος μαϊμούδων και σκυλιών που χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα.

Στις εικόνες φαίνονται εργαζόμενοι του εργαστηρίου να χρησιμοποιούν μεταλλικές δαγκάνες για να πιάσουν από τον λαιμό μαϊμούδες οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις ακινητοποιούνται με «χειροπέδες» κατά τη διάρκεια των πειραμάτων.

Σε μια περίπτωση, μάλιστα, ένας εργαζόμενος καταγράφεται να χτυπάει το κεφάλι μιας μαϊμούς στην κάσα μιας πόρτας.

Οι εικόνες προκάλεσαν την αντίδραση των φιλοζωικών οργανώσεων που έκαναν λόγο για «βάρβαρες» μεθόδους που αντιβαίνουν τη νομοθεσία ώστε τα πειρματοζώα να υποφέρουν το ελάχιστο δυνατό.

«Η συμπεριφορά αυτή είναι ηθικά απαράδεκτη και πιθανότατα παράνομη» σημείωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης Humane Society International.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, κάθε δεδομένο που τυχόν θα συλλεγεί από αυτά τα ζώα θα είναι «πρακτικά άχρηστο» καθώς η φυσιολογία τους θα έχει αλλάξει από το στρες που βίωσαν.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις είχαν επιθεωρηθεί εννέα φορές από το 2015 - επτά επιχειρήσεις εκ των οποίων έγιναν απροειδοποίητα. Οι τελευταίοι δύο έλεγχοι έγιναν στις 8 Οκτωβρίου και μια εβδομάδα αργότερα όταν οι αρχές είχαν λάβει γνώση του υλικού που καταγράφηκε.

Οι επιθεωρητές κατέγραψαν 44 μαϊμούδες να ζουν «σε πολύ μικρά κλουβιά» κάνοντας λόγο για «μακροχρόνια αξιωσημείωτη ταλαιπωρία».

Σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung σε μια περίπτωση οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ για χρήση νέων σκυλιών χωρίς άδεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share