Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Καμίνια: Η μητέρα έσπασε την σιωπή της και είπε ότι "θα γίνουμε όλοι καλά"!

Μίλησε σε συγγενικά της πρόσωπα!

6 Νοεμβρίου 2019 21:12
Τραγωδία στα Καμίνια: Η μητέρα έσπασε την σιωπή της και είπε ότι

Η τραγωδία που σημάδεψε την χώρα μας και την μητέρα από τα Καμίνια που την μαχαίρωσε η κόρη της έχει συγκλονίσει τους πάντες! Η άτυχη μάνα μίλησε σε συγγενείς της μέσα στο νοσοκομείο και τους είπε ότι όλοι θα γίνουμε καλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα, που δέχθηκε οκτώ μαχαιριές, μετά το χειρουργείο είναι καλά στην υγεία της, ενώ έχει ήδη μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η μητέρα, που διέμενε στο διαμέρισμα μαζί με τις δίδυμες κόρες της, φέρεται ότι επικοινώνησε με τα παιδιά της. «Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά», ήταν τα λόγια της στα συγγενικά της πρόσωπα, που την επισκέφθηκαν αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο.

Αμαλιάδα: «Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά...!» Τι ισχυρίζεται ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του; (Video)

Ο φάκελος με τη δικογραφία για τον 16χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μαθητή του σε λύκειο της Αμαλιάδας, θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Αμαλιάδα: Ελεύθερος ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο!

H ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει αν τα τραύματα είναι από μαχαίρι ή από άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αμαλιάδα: "Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δυο πισώπλατες μαχαιριές!" Ο 15χρονος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε!

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ισχυρίζεται πάντως ότι η επίθεση έγινε με ανοιχτήρι και ζητά συγγνώμη για την πράξη του.

16χρονος: «Συγγνώμη. Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά να τον φοβίσω»

Ο 16χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Αμαλιάδας. Μπήκε στο κτίριο με σκυμμένο το κεφάλι. Απέξω, λίγη ώρα αργότερα, συγκεντρώθηκαν μαθητές του λυκείου.

«Συγνώμη. Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω, ήθελα να τον φοβίσω. Όταν πήραν τον μπαμπά μου τηλέφωνο από το σχολείο και την αστυνομία, έμαθα ότι τον μαχαίρωσα. Δεν το είχα καταλάβει. Δεν έχω σχέση με βίαιες πράξεις. Θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε».

Αυτά ήταν πρώτα λόγια του κατηγορούμενου στις Αρχές. Έξω από το δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας ήταν και ο πατέρας του 15χρονου μαθητή.

Πατέρας 15χρονου: «Ο γιος μου δεν ήθελε την παρέα του-Μπορεί να ήταν και ακαριαίο το χτύπημα»
Συγκινημένος, υποστηρίζει ότι ο γιος του θα μπορούσε να είναι νεκρός. «Είχε μια κλίκα το παιδάκι και τον ήθελε μαζί του, ο δικός μου δεν ήθελε την παρέα του και ήθελε να το παίξει... Καθόντουσαν κάτω και πήγε από πίσω με το μαχαίρι, ευτυχώς έβαλε το χέρι και τον χτύπησε στον λαιμό. Μπορεί να ήταν και ακαριαίο το χτύπημα. Πήγε να κάνει ζημιά. Είχε μίσος το παιδί». Αμαλιάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από μέσα από το σχολείο μετά το μαχαίρωμα! Εικόνες που σοκάρουν!

Δικηγόρος κατηγορούμενου: «Είχαν οπαδικές διαφορές. Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη»

«Για να ασκηθεί η ποινική δίωξη από εκεί και πέρα. Οπαδικές διαφορές, αυτό ήταν. Ζητήσαμε ταπεινά συγνώμη και από τους γονείς και τους μαθητές και την κοινωνία της Αμαλιάδας» υποστήριξε ο δικηγόρος του ανήλικου κατηγορούμενου, Ιωάννης Χάλδης.

Δικηγόρος θύματος: «Θα προχωρήσουμε την υπόθεση σε βάθος»

«Η πρόθεση της οικογένειας και του εντολέα μου είναι να προχωρήσει την υπόθεση σε βάθος. Για διαφορές παιδιών, ποδοσφαιρικά και αθλητικά είναι ανεπίτρεπτο να φτάνουν οι αντιπαραθέσεις να εξελίσσονται σε καταστάσεις με δόλο ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα» δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, Σάκης Κοτσίφας.

Πάντως μαρτυρίες μαθητών αναφέρουν ότι πριν από μία εβδομάδα «τα παιδιά τσακώθηκαν, βγήκαν έξω με μπουνιές για μια κοπέλα, επειδή ο πιτσιρικάς που δέχτηκε τις μαχαιριές είχε βγει μαζί της και ο άλλος θύμωσε», καθώς και ότι ο κατηγορούμενος ήταν οξύθυμος.

Θολό είναι ακόμη το ...τοπίο και όσον αφορά το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο τραυματίστηκε ο ανήλικος. Πολυεργαλείο, ανοιχτήρι ή μαχαίρι;;; Αυτό αναμένεται να το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share