Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Βρετανία: Αναπνευστικά προβλήματα σε δεκάδες ανθρώπους! Τι ακριβώς συνέβη;

Εικάζεται χημική διαρροή!

6 Νοεμβρίου 2019 19:54
Σοκ στην Βρετανία: Αναπνευστικά προβλήματα σε δεκάδες ανθρώπους! Τι ακριβώς συνέβη;

Δεκάδες άνθρωποι έχουν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας χημικής διαρροής που έγινε στο Κέντ της Βρετανίας!

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στη Sutton Road, Langley, κοντά στο Maidstone, του Kent, λίγο πριν από τις 15:00 ( τοπική ώρα). Απίστευτο: Μετέφεραν 50 τόνους ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης σε φορτηγά με χυμούς και λαχανικά!

Τρία ασθενοφόρα, πέντε πυροσβεστικές μηχανές, αξιωματικοί επικίνδυνων υλικών και μια ειδική χημική μονάδα είναι επί τόπου.

Τραγικό: Σκότωσαν γυναίκα ενώ στον πάνω όροφο κοιμόντουσαν τα παιδιά της!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου μίας 40χρονης μητέρας μέσα στο σπίτι της! Η δολοφονία έγινε την ώρα που τα τέσσερα παιδιά της κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο στην οικία της, στην Βρετανία!

Δείτε επίσης: Έγκλημα στο Νέο Ψυχικό: Ισόβια στον δολοφόνο του Βασίλη Φλώρου!

Η άτυχη 40χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Μπίκονσφιλντ της Βρετανίας λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τετάρτης. Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 44χρονου άνδρα.

“Γνωριζόμασταν μέσω των παιδιών μας. Το μικρότερο παιδί της είναι εννέα ετών, όπως και η κόρη μου. Είχε άλλη μία κόρη 13 ετών και δύο μεγαλύτερους γιους. Τα παιδιά είναι πολύ ευγενικά και αξιαγάπητα. Τα παιδιά την ώρα του περιστατικού το πιθανότερο είναι ότι κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο του σπιτιού. Είναι τραγικό. Η γυναίκα εργαζόταν πολλές ώρες. Πάντα υπήρχε κάποιος που πρόσεχε τα παιδιά καθώς και ο σύζυγός της εργαζόταν πολλές ώρες... Ήμουν πάντα ήσυχη όταν τα παιδιά μου βρισκόντουσαν στο σπίτι της. Ήταν αξιαγάπητη”, δήλωσε μία γυναίκα η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί.

“Οι αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό και προσπαθούν να εξακριβώσουν το πώς πέθανε η γυναίκα. Όποιος έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με τις Αρχές”, ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τον 20 μηνών γιο της επειδή "λέρωσε την πάνα του"

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, βαρύνεται μια 23χρονη μητέρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να σκότωσε τον μικρό της γιο, επειδή "λέρωσε την πάνα του".

Η ίδια συνελήφθη το Σάββατο, καθώς θεωρήθηκε ύποπτη για τη δολοφονία του, ηλικίας 20 μηνών γιου της, τον οποίο είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο μια ημέρα νωρίτερα, αναφέροντας πως "είχε πέσει από ένα τραμπολίνο".

Με την ευκαιρία διαβάστε: ΗΠΑ: Στη θάλασσα ερρίφθη η σορός του αρχηγού του ISIS!

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, το προσωπικό του νοσοκομείου που εξέτασε τον άτυχο μικρό, διαπίστωσε πως τα τραύματά του δεν είχαν κάποια σύνδεση με την ιστορία της μητέρας του.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως η κοιλιακή χώρα του ήταν γεμάτη αίμα και οι πνεύμονές του είχαν γεμίσει με υγρό, κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Επιπλέον, είχε σπασμένο σαγόνι και μελανιές στο πρόσωπό του, καθώς και εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο μικρός προδόθηκε από τα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η 23χρονη μητέρα παραδέχτηκε αργότερα πως χτύπησε αρκετές φορές με θυμό το παιδί, λόγω της λερωμένης του πάνας, ενώ έπειτα από ένα χτύπημα, ο μικρός έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε το κεφάλι του. Στη συνέχεια, η μητέρα του τον έβαλε για ύπνο σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Μερικές ώρες αργότερα, η κατηγορούμενη έφυγε για τη δουλειά της και άφησε τον μικρό, μαζί με τον 4χρονο αδερφό του, υπό την επιτήρηση του 24χρονου φίλου της, ο οποίος είδε τον μικρό να ξυπνά κάνοντας εμετό και παρουσιάζοντας δυσκολία στην αναπνοή. Στη νεκροψία που έγινε, διαπιστώθηκε πως το 20 μηνών αγόρι έφερε τραύματα κι από παλαιότερα χτυπήματα στο σώμα του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share