Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Καταρρέει κτήριο στην Αιόλου!

Προσοχή!

6 Νοεμβρίου 2019 13:56
Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Καταρρέει κτήριο στην Αιόλου!

Καταρρέουν σοβάδες και ολόκληρα κομμάτια του εξωτερικού τοίχου ενός κτηρίου, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας! Το συμβάν σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στον δρόμο, και αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για τους αμέριμνους περαστικούς.

Δείτε επίσης: Προαστιακός: Δείτε τα δρομολόγια που έχουν ακυρωθεί!

Πρόκειται, μάλιστα, για ένα πολυσύχναστο σημείο και για τον λόγο αυτό έσπευσε η Δημοτική Αστυνομία, η οποία απέκλεισε τον χώρο γύρω από το κτήριο και απομάκρυνε τους περαστικούς και τους παρευρισκόμενους.

Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Κλειστή η κάθοδος της Αλεξάνδρας λόγω απολογίας του Μιχαλολιάκου!

Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας μιας και οι κεντρικές αρτηρίες γύρω από το Εφετείο έχουν γίνει σωστό φρούριο με αφορμή την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κολωνός: Εισβολή με αυτοκίνητο σε αλυσίδα πασίγνωστης πιτσαρίας!

Η κίνηση στο κέντρο είναι αυξημένη και συνιστούμε στους οδηγούς να οπλιστούν με υπομονή.

Συγκεντρώσεις σωματείων και εργαζομένων θα πραγματοποιηθούν, επίσης, στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και στις 18:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Νίκος Μιχαλολιάκος!

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη πρώτη ακροαματική διαδικασία. Σήμερα, 6 Νοεμβρίου ήρθε η ώρα ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής να απολογηθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για τις κατηγορίες που του προσάπτονται όπως, την ένταξη, συμμετοχή και διοίκηση εγκληματικής οργάνωσης.

Χρυσή Αυγή: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των πρώην βουλευτών!

Ο ιδρυτής «και κατ’ ουσία Αρχηγός και ηγέτης της Χρυσής Αυγής» σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, «διηύθυνε αυτήν καθ’ όλο το διάστημα της λειτουργίας της ως εγκληματικής οργάνωσης, ήτοι κατ’ ουσίαν από το έτος 2008, οπότε εκδηλώθηκε εμφανώς η σωρευτική και εξακολουθητική εγκληματική της δράση».

Κατά τη σημερινή απολογία του ο Ν. Μιχαλολιάκος προκειμένου να αντικρούσει τις κατηγορίες που τον βαραίνουν αναμένεται να κάνει χρήση της επιχειρηματολογίας, που έκαναν κατά το παρελθόν συγκατηγορούμενοί του πρώην βουλευτές, οι οποίοι μίλησαν στο δικαστήριο για πολιτική δίωξη σε βάρος τους.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος είναι ο τελευταίος κατηγορούμενος που απολογείται στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αναμένεται ακόμη να αποδώσει τη δίωξή του σε σκευωρία από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά, με στόχο να καταποντιστούν τα υψηλά ποσοστά που εμφάνιζε το διάστημα εκείνο στις δημοσκοπήσεις το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Η έδρα αναμένεται να θέσει στον κατηγορούμενο γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής πλήθος ερωτήσεων σχετικά με τη δράση και την ιδεολογία του κόμματος του. Το σε βάρος του κατηγορητήριο άλλωστε αναφέρει: «Εσύ δε υπό την ιδιότητα του μέλους της στενής ηγετικής ομάδας της οργανώσεως και του βουλευτού της Χρυσής Αυγής διηύθυνες αυτήν παρέχων διαταγές, οδηγίες και εντολές προς τα μέλη της οργανώσεως ελέγχων απολύτως τη δράση αυτής και ενεργών προς επίτευξη των παρανόμων σκοπών της όπως ανωτέρω αυτοί αναλυτικώς αναφέρονται».

Επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα αναμένεται να δοθεί από την έδρα και στο χρόνο κατά τον οποίο ο Ν. Μιχαλολιάκος ενημερώθηκε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Όπως είχε αναφέρει στην απολογία της η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, οι δυο τους ενημερώθηκαν για τη δολοφονία του μουσικού την επόμενη ημέρα. Αντίθετα, ο κατηγορούμενος Ν. Μίχος που έχει αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, έχει καταθέσει ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος γνώριζε για τη δολοφονία Φύσσα από το βράδυ που αυτή έλαβε χώρα.

Εν όψει της σημερινής απολογία τους Ν. Μιχαλολιάκου έχουν απευθύνει κάλεσα για συγκεντρώσεις έξω από το εφετείο, μεταξύ άλλων, η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, όπως και η πολιτική αγωγή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πάτρα: Έκρηξη σε διαμέρισμα!

Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Επίθεση με 15 νεκρούς!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share