Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένας άντρας πέθανε αφού έφαγε 42 αυγά για ένα στοίχημα!

Τραγικό!

6 Νοεμβρίου 2019 10:54
Ένας άντρας πέθανε αφού έφαγε 42 αυγά για ένα στοίχημα!

Απέβει μοιραίο ένα φιλικό στοίχημα.. Ένας άντρας στην Ινδία έπρεπε να φάει 50 αυγά για να κερδίσει το στοίχημα και τελικά κατέληξε νεκρός! Κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα γινόταν..Τι έγινε;

Δείτε επίσης: Υπάρχει λόγος σοβαρός: Να για ποιο λόγο πρέπει να τρώτε ολόκληρα τα αυγά!

Είχαν επισκεφθεί την περιοχή της αγοράς Bibiganj στο Uttar Pradesh της Ινδίας, όταν άρχισαν να τσακώνονται, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία. Για να διευθετήσουν την διαφωνία, έβαλαν ένα στοίχημα.. ο πρώτος που θα έτρωγε 50 αυγά ταυτόχρονα, θα κέρδιζε ένα χρηματικό ποσό.

Ο Πολίσβε λέει ότι ο Σουμπζάς Γιάντα είχε μόλις αρχίσει να τρώει το 42ο αυγό του, όταν κατέρρευσε και έπεσε αναίσθητος. Ο 42χρονος πήγε στο νοσοκομείο, δεν τα κατάφερε και τελικά πέθανε λίγες ώρες αργότερα. Οι γιατροί πιστεύουν ότι πέθανε από υπερκατανάλωση, σύμφωνα με την Ινδο-ασιατική υπηρεσία ειδήσεων.

Τρόμος! Πυθώνας δάγκωσε άντρα σε επίμαχο σημείο όταν πήγε τουαλέτα! (Photos)

Ένας άνδρας στην Ταϊλάνδη ένιωσε τον χειρότερο πόνο όταν πύθωνας εμφανίστηκε μέσα από την τουαλέτα του! Δεν περίμενε με τίποτα αυτό που του συνέβη!

Ότι χειρότερο μπορεί να πάθει ένας άνδρας είναι το να νιώσει έντονο πόνο στα γεvvητικά του όργανα, ο οποίος να συνοδεύεται και με απώλεια αίματος. Ο πύθωνας εμφανίστηκε μέσα από την τουαλέτα και του δάγκωσε την επίμαχη περιοχή!

Ένας 38χρονος στην Ταϊλάνδη έχασε πολύ αίμα όταν ένιωσε τα δόντια ενός πύθωνα στα γεvvητικά του όργανα, ενώ καθόταν αμέρημνος στην τουαλέτα του.

Ο Αθάπορνο Μπουνμακτσουάι, ο οποίος προσπαθούσε απεγνωσμένα να γλιτώσει από το τεράστιο φίδι που του είχε επιτεθεί στο μπάνιο του σπιτιού του στο Chachoengsao, ανατολικά του Μπανγκόκ.

Έβαλε το χέρι του για να διώξει το φίδι, αλλά τότε ήταν που τον δάγκωσε με περισσότερη δύναμη το 3.4 μέτρα φίδι και άρχισε να φωνάζει ώστε να τον ακούσει η σύζυγος του.

Μόλις μερικά λεπτά πριν λιποθυμήσει από την αιμορραγία, κατάφερε να δέσει ένα σχοινί γύρω από το κεφάλι του φιδιού και την άλλη του άκρη στην πόρτα του μπάνιου. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, μετά την αιμορραγία!

Έπειτα από υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι Αρχές, τα κατάφεραν και διέφυγε τον κίνδυνο, χωρίς να υποστεί κάποια μεγαλύτερη ζημιά.

Πήγε να κάνει ντους και εμφανίστηκε στο σιφόνι ένας... πύθωνας!

Σύμφωνα με το Sigmalive.com μια γυναίκα ενώ έκανε μπάνιο, αντιλήφθηκε ότι το νερό δεν έφευγε με αποτέλεσμα να ψάξει στο σιφόνι του μπάνιου. Μικρά παιδιά κάθονται και παίζουν πάνω σε πύθωνα! - Το βίντεο θα σας σοκάρει!

Εκεί συνάντησε κάτι που δεν περίμενε: Έναν πύθωνα να αναδύεται !

Όπως είναι αντιληπτό προκλήθηκε πανικός… με αποτέλεσμα να σπεύσει ο σύζυγός της για βοήθεια.

Χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία απεγκλώβισε το νεκρό, πλέον, πύθωνα ο οποίος παραδόθηκε στο επαρχιακό γραφείο των κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το SigmaLive, αυτή είναι η πρώτη φορά που τουλάχιστον η Πυροσβεστική κλήθηκε να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο περιστατικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share