Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κολωνός: Εισβολή με αυτοκίνητο σε αλυσίδα πασίγνωστης πιτσαρίας!

Απίστευτο!

6 Νοεμβρίου 2019 09:30
Κολωνός: Εισβολή με αυτοκίνητο σε αλυσίδα πασίγνωστης πιτσαρίας!

Φαίνεται να μην σταματάνε οι εισβολές με αυτοκίνητο σε καταστήματα, αφού άλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε σε μια πιτσαρία γνωστής αλυσίδας, στον Κολωνό!

Δείτε επίσης: Οι ληστές με τα αυτοκίνητα συνεχίζουν τις κλοπές! Μπούκαραν σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο!

Λίγο μετά τις 02:00, άγνωστοι δράστες έσπασαν με αυτοκίνητο την πρόσοψη καταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Σιώκου και προσπάθησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο! Οι προσπάθειές τους, όμως ήταν μάταιες, αφού δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν!

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι ληστές με τα αυτοκίνητα συνεχίζουν τις κλοπές! Μπούκαραν σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο!

«Μόδα» έχουν γίνει πλέον οι ληστείες σε καταστήματα με τη χρήση ΙΧ αυτοκινήτου, γνωστή και ως μέθοδος του «πολιορκητικού κριού». Τελευταίο περιστατικό αυτό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Παλαιό Φάληρο!

Να υπενθυμίσουμε: Άγρια ληστεία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μπούκαραν με όχημα σε μαγαζί και απείλησαν με όπλο αστυνομικούς! (Video)

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα άγνωστη με σφοδρότητα χτύπησαν με την όπισθεν την τζαμαρία καταστήματος με ηλεκτρικά είδη, επί της λεωφόρου Αμφιθέας. Αφού άρπαξαν όσα μπόρεσαν οι δράστες έγιναν «καπνός», κατευθυνόμενοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άγρια ληστεία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μπούκαραν με όχημα σε μαγαζί και απείλησαν με όπλο αστυνομικούς! (Video)

Άγρια ληστεία επιχείρησαν άγνωστοι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπούκαραν με όχημα σε μαγαζί και απείλησαν με όπλο αστυνομικούς! Τραγικό! Διαρρήκτης έκανε βασανιστήρια σε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες προσπάθησαν με όχημα να ρίξουν και πάλι τα ρολά και την πόρτα όπως και μία μέρα νωρίτερα, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, γιατί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Ένας από τους δράστες έβγαλε τότε όπλο και το προέταξε. Αστυνομικός πυροβόλησε εκείνη την στιγμή στον αέρα για εκφοβισμό και οι άγνωστοι αμέσως έφυγαν από το σημείο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Νέα Σμύρνη: Επιχείρησαν να μπουν σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών με αυτοκίνητο!

Νέα απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα με αυτοκίνητο ως «πολιορκητικό κριό» επιχειρήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη. Οι επίδοξοι διαρρήκτες δεν υπολόγισαν ήταν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είχε συναγερμό αλλά και υπάλληλο εταιρείας φύλαξης!

Δείτε επίσης: Α.Ελευθέριος: Φωτιά σε πολυκατοικία με 36 διαμερίσματα με ένα τραυματία!

Οι άγνωστοι επέλεξαν ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και βιβλίων για να χτυπήσουν στις 3 τα ξημερώματα!

Αυτό που δεν γνώριζαν οι επίδοξοι διαρρήκτες ήταν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είχε συναγερμό αλλά και υπάλληλο εταιρείας φύλαξης ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share