Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ δίχως τέλος με την απαγωγή στο Τόγκο! Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Έχει πρόβλημα υγείας!» (Video)

Ώρες αγωνίας!

5 Νοεμβρίου 2019 21:41
Θρίλερ δίχως τέλος με την απαγωγή στο Τόγκο! Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Έχει πρόβλημα υγείας!» (Video)

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή των τεσσάρων μελών του πληρώματος του ελληνικού πλοίο που έπλεε ανοιχτά του Τόγκο, από πειρατές.

Ανάμεσά τους και ένας Έλληνας, μόλις 20 χρονών, ο οποίος πραγματοποιούσε το δεύτερο ταξίδι του.

Ο πατέρας του 20χρονου Έλληνα έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που ζει, σημειώνοντας πως οι κάτοικοι του Μεσολογγίου προσεύχονται για τον νεαρό που έπεσε στα χέρια των πειρατών.

Θεσσαλονίκη: Άντρας προσπάθησε να απαγάγει αγοράκι έξω από το σχολείο!

Φανερά αναστατωμένος ο πατέρας του 20χρονου, μιλώντας στον Ant1 αποκάλυψε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ότι θα επέστρεφε στη σχολή του σε δύο μήνες.

Όπως λέει, ήταν το δεύτερο εκπαιδευτικό του ταξίδι, με την ίδια εταιρεία, αλλά με διαφορετικό πλοίο και είχε «μπαρκάρει» πριν από περίπου 40 μέρες.

«Την Πέμπτη μας πήρε και ήταν μια χαρά, μιλάγαμε στο skype, τον βλέπαμε και μας έβλεπε. Το παιδί είναι στη σχολή. Είναι δόκιμος, δεν είναι επαγγελματίας. Είναι του εμπορικού ναυτικού, κρατική σχολή. Παίρνουν την ευθύνη πάνω τους και πιστεύω ότι θα έχει πολύ καλή κατάληξη», είπε ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου δόκιμου ναυτικού, που ζει για δεύτερο 24ωρο στιγμές αγωνίας.

Δείτε τι είπε ο πατέρας:

Οι γονείς του στο Μεσολόγγι τις τελευταίες ώρες προσεύχονται για το παιδί τους, καθώς όπως αποκάλυψε ο πατέρας του ο 20χρονος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

«Αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας. Το έχει χρόνια από μικρό παιδί. Παίρνει 3 χαπάκια και αυτά πρέπει καθημερινά. Δεν πρέπει να τα έχει τώρα μαζί του, έτσι όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ρίχτηκαν. Από εκεί και μετά... έγινε πόλεμος. Αν ήταν στο καράβι, δεν θα υπήρχε πρόβλημα με την υγεία του. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε που τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους», δήλωσε στον ΑΝΤ1, φανερά ανήσυχος ο πατέρας του 20χρονου.

Τραγωδία! Απήγαγαν και δολοφόνησαν 11χρονο κορίτσι!

Σοκ στη Ρουμανία προκάλεσε η απαγωγή και δολοφονία ενός 11χρονου κοριτσιού με τις Αρχές να θεωρούν ύποπτο έναν Ολλανδό, ο οποίος είχε διαφύγει στη χώρα του και τελικά, όπως έγινε γνωστό, παρασύρθηκε σήμερα από ένα φορτηγό στην Ολλανδία και σκοτώθηκε. Σοκ! Δολοφόνησαν 32χρονο ποδοσφαιριστή! (photo)

«Ο σύνδεσμός μας στο Άμστερνταμ μας ενημέρωσε ότι ο ύποπτος στη δολοφονία της Αντριάνα Μιχαέλα Φιεράρου έπεσε (με το όχημά του) πάνω σε ένα φορτηγό. Πρέπει να αποσαφηνίσουμε εάν αυτοκτόνησε ή πρόκειται για δυστύχημα» δήλωσε ο αρχηγός της ρουμανικής αστυνομίας Λιβίου Βασιλέσκου, σε ρουμανικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις! Πάτησα γκάζι και...!» Όλα όσα είπε ο 27χρονος για τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου! (Video)

Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε χθες, Κυριακή, σε ένα χωράφι στα βόρεια προάστια του Βουκουρεστίου. Το παιδί είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή στην ίδια περιοχή, ενώ επέστρεφε από το σχολείο του στο χωριό Γκούρα Σούτιι.

Κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας κατέγραψαν την 11χρονη στην μπροστινή θέση ενός αυτοκινήτου και η ανάλυση των εικόνων βοήθησε την αστυνομία να ταυτοποιήσει τον Ολλανδό ύποπτο. Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρή στο Ντουμπάι η Κλαούντια!

Ο Βασιλέσκου σημείωσε πως η αστυνομία εξέτασε έναν «τεράστιο όγκο υλικού» από τις κάμερες στους δρόμους, προτού καταλήξει στον ύποπτο.

Νωρίτερα σήμερα, Ρουμάνοι εισαγγελείς γνωστοποίησαν ότι ο Ολλανδός κατηγορείτο για δολοφονία, απαγωγή και σεξουαλική επίθεση.

Ο δολοφόνος είχε πνίξει το κορίτσι με ένα κομμάτι ύφασμα.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο αδελφός της 11χρονης όταν εκείνη δεν επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο. Με τη συνδρομή μη επανδρωμένων αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου, η αστυνομία βρήκε το πτώμα της έπειτα από 48 ώρες σε ένα χωράφι, καλυμμένο με μια πλαστική σακούλα. Ανατριχιαστικό! Το προφητικό μήνυμα 9χρονου πριν δολοφονηθεί από τον πατέρα του! (photos)

Στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα εμφανίζεται ένα όχημα με κάτι ροζ στο εσωτερικό του, «πιθανόν το παντελόνι του κοριτσιού», εξήγησαν οι εισαγγελείς.

«Σε κάθε περίπτωση, η ποινική έρευνα συνεχίζεται» υπογράμμισε ο αρχηγός της αστυνομίας.

«Πρέπει να βρούμε γιατί ο Ολλανδός επέλεξε αυτό το χωριό ως προορισμό για να διαπράξει αυτήν την ενέργεια στη Ρουμανία». Άγρια δολοφονημένη σε πάρκο βρέθηκε η 26χρονη Ιόλη Χατζηλύρα!

Οι αστυνομικοί ανέφεραν σε ρουμανικά ΜΜΕ ότι κατάφεραν να βρουν τον ύποπτο στο τηλέφωνο το Σάββατο το βράδυ, όμως εκείνος είχε ήδη φύγει από τη χώρα και βρισκόταν στο Άμστερνταμ, σύμφωνα με τους ίδιους.

«Παραδέχθηκε πως είχε επισκεφθεί την περιοχή ως τουρίστας» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ρουμανίας στο τηλεοπτικό δίκτυο Digi24, διευκρινίζοντας πως ο ύποπτος είναι γνωστός στις ολλανδικές αρχές για «σεξουαλικές επιθέσεις και βιαιοπραγίες».

Η υπόθεση εκτυλίσσεται δύο μήνες μετά τη δολοφονία δύο εφήβων από έναν 65χρονο άνδρα. Η τραγωδία προκάλεσε σοκ στη Ρουμανία και αποκάλυψε τα λάθη και τις παραλείψεις της αστυνομίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share