Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν οι δηλώσεις του πατέρα του ομήρου από το ναυτικό!

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε, υπήρχαν φύλακες»

4 Νοεμβρίου 2019 22:58
Σοκάρουν οι δηλώσεις του πατέρα του ομήρου από το ναυτικό!

Ο πατέρας του 20χρονου Έλληνα ναυτικού που βρίσκεται στα χέρια των πειρατών θέτει με συνέντευξή του σειρά ερωτημάτων για την υπόθεση της πειρατείας στο τάνκερ «Elka Aristotle»
Σειρά ερωτημάτων για την υπόθεση πειρατείας σε ελληνικό τάνκερ στο Τόγκο έθεσε ο πατέρας του 20χρονου Έλληνα ναυτικού, ο οποίος έχει απαχθεί από τους δράστες.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε πώς γίνεται να εισέβαλαν οι πειρατές και να άρπαξαν τον γιο του, ενώ στο πλοίο υπήρχαν φύλακες.

«Πώς μπήκαν μέσα τη στιγμή που υπάρχουν φύλακες, και χτύπησαν λέει τους πρώτους και πήραν τα παιδιά. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό» δήλωσε, χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Μα έχει φύλακες μέσα. Πώς μπήκαν μέσα δύο η ώρα τη νύχτα και πήραν τα παιδιά. Δωμάτιο σε δωμάτιο».

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή μέσα σε πλοίο!

Αναστάτωση επικράτησε σε πλοίο της γραμμής, όταν επιβάτιδα βρέθηκε νεκρή. Κρήτη: 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά - Πειραιάς, το βράδυ του Σαββάτου. Κρήτη: Μια νεκρή και μια τραυματίας από τροχαίο!

Η ηλικιωμένη επιβάτιδα, η οποία επιβιβάστηκε στο πλοίο από το λιμάνι της Σούδας, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, σε χώρο μέσα στο πλοίο.

Για το περιστατικό, το Α' Λιμενικό Τμήμα Πειραιά ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής.

Όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά βρισκόταν ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο, το οποίο παρέλαβε την 91χρονη και τη μετέφερε στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, «από την οικεία Λιμενική που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής»

Θρίλερ σε κατασχεμένο πλοίο στην Χαλκιδική: Βρέθηκε πτώμα!

Θρίλερ με πτώμα στην Χαλκιδική που βρέθηκε μέσα σε κατασχεμένο πλοίο. Θρίλερ στα Ίσθμια: Βρέθηκε πτώμα άνδρα!

Για τη σορό άνδρα μέσα στο πλοίο που ελλιμενίζεται στον λιμένα Νέων Μουδανιών, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. Σοκ στην Ξάνθη με απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε εργοστάσιο!

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν χθες (19/10/2019) στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για 40χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε ανάσκελα στο κατάστρωμα του πλοίου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share