Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρεις σερβιτόροι συνελήφθησαν, όταν το αφεντικό, τους είδε σε αυτό το βίντεο να φτύνουν στο φαγητό δυο βουλευτών.

Σοκ!

4 Νοεμβρίου 2019 20:15
Τρεις σερβιτόροι συνελήφθησαν, όταν το αφεντικό, τους είδε σε αυτό το βίντεο να φτύνουν στο φαγητό δυο βουλευτών.

Τρεις σερβιτόροι συνελήφθησαν, όταν το αφεντικό, τους είδε σε αυτό το βίντεο να φτύνουν στο φαγητό δυο βουλευτών.

Αν δεν ήσασταν ήδη επιφυλακτικοί για το φαγητό σε ορισμένες εγκαταστάσεις, θα είστε τώρα. Σερβιτόρα τρέχει να ευχαριστήσει ζευγάρι που της άφησε 400$ πουρμπουάρ - Τότε το ζευγάρι κάνει κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό!

Τρεις έφηβοι σερβιτόροι γρήγορου φαγητού έχουν πρόβλημα με το νόμο γιατί έφτυσαν στο φαγητό πελατών.

Το περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα.

Στις 27 Απριλίου, δυο βουλευτές σταμάτησαν στο εστιατόριο Highway 55 για δείπνο, όταν οι τρεις έφηβοι αποφάσισαν να φτύνουν το φαγητό τους.

Οι βουλευτές αρχικά δεν γνώριζαν το πρόβλημα.

Ένας ανώνυμος άνθρωπος μίλησε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος στη συνέχεια επανεξέτασε τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας.

Οι ιδιοκτήτες οι οποίοι είναι εξαιρετικά αναστατωμένοι ήρθαν σε επαφή με τις αρχές και οι έφηβοι απολύθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Αντιμετωπίζουν διάφορες κατηγορίες και κινδυνεύουν μέχρι και με φυλάκιση σύμφωνα με τον νόμο της Φλόριντα.

Απίστευτο: Σερβιτόρα έφτυσε το πρόσωπο του Τραμπ!

Αντιμέτωπος με εργαζόμενο σε κοκτέιλ μπαρ στο Σικάγο ήρθε ο Ερικ Τραμπ, γιος του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος και τον έφτυσε.


«Ηταν αηδιαστικό και προέρχεται από κάποιον που ξεκάθαρα έχει ψυχολογικά προβλήματα» δήλωσε ο γιος του Ντόνταλντ Τραμπ, Ερικ. Ο εργαζόμενος που έφτυσε τον Ερικ Τραμπ και όπως φαίνεται είναι γυναίκα, τέθηκε άμεσα υπό κράτηση από τις μυστικές υπηρεσίες και στη συνέχεια σε αργία από την εταιρία που τον απασχολούσε.


Αναφερόμενη στο θέμα η δήμαρχος της πόλης του Σικάγο, Λόρι Λάιτφουτ, καταδίκασε την ενέργεια του εργαζόμενου και ανέφερε για τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ πως ήταν «πολύ γενναιόδωρο» από μέρους του να μην κάνει μήνυση για το περιστατικό.


Η Λάιτφουτ που πρόσκειται στους Δημοκρατικούς έρχεται να καταδικάσει απερίφραστα το περιστατικό, καθώς φούντωναν οι φήμες πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν έτοιμοι να δουν «δάκτυλο» των πολιτικών τους αντιπάλων πίσω από την επίθεση κατά του Ερικ Τραμπ.

«Ξεπερνάς το όριο όταν επιτίθεσαι σε κάποιον. Κανένας δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Κανένας» σημείωσε η δήμαρχος του Σικάγο σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το περιστατικό. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ η επίθεση στον Ερικ Τραμπ έλαβε χώρα την Τετάρτη το βράδυ στο κοκτέιλ μπαρ του Σικάγο.

Ο Νίκ Κοκονάς, ιδιοκτήτης του μπαρ όπου συνέβη το περιστατικό με τον Ερικ Τραμπ απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε είχε προσκαλέσει παίκτες αμερικανικού ποδοσφαίρου στο εστιατόριό του έπειτα από την επίσκεψη των τελευταίων στο Λευκό Οίκο, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος τους προσέφερε fast food. «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ποδόσφαιρο. Αλλά προσκαλώ προσωπικά την ομαα και τους προπονητές στο Σικάγο για να βιώσουν ένα πραγματικό δείπνο όπως θα έπρεπε να είναι» έγραφε τότε, στηλιτεύοντας την κίνηση του Τραμπ να προσφέρει στους παίκτες μπέργκερ.

Ωστόσο, αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης ήταν κατηγορηματικός. «Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως κανείς πελάτης δεν πρέπει να παθαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μιλήσαμε με τον εργαζόμενο, αλλά η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας το έκανε. Στο μεταξύ, την θέσαμε σε διαθεσιμότητα» δήλωσε ο Κοκονάς και οι επιχειρηματίες που έχουν από κοινού την ιδιοκτησία του καταστήματος.

Ο Ερικ Φρέντερικ Τραμπ είναι γιος του Ντόναλντ Τραμπ και της Ιβάνας και εργάζεται ως αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τραμπ, διευθύνοντας τις επιχειρήσεις της οικογένειας μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Ντόναλντ Τραμπ τον νεότερο. Ο Ερικ είναι παντρεμένος με την Λάρα Λέα Γιουνάσκα, τηλεοπτική παραγωγό, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο. Το ζευγάρι αναμένει το δεύτερο παιδί του μέσα στον Αύγουστο.

Επίθεση σε εικονολήπτη του BBC από οπαδό του Τραμπ

Ένας κάμεραμαν του BBC σχεδόν έπεσε στο έδαφος ενώ μαγνητοσκοπούσε συγκέντρωση του ΝτόναλντΤραμπ στο Ελ Πάσο του Τέξας, με θέμα «Τελειώνοντας το Τείχος», όπως φαίνεται από υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Gary O'Donoghue
@BBCBlindGazza

This is the shameful moment when my cameraman Ron Skeans was attacked at an ⁦@realDonaldTrump⁩ rally in El Paso last night - warning this video contains strong language. Happily Ron is fine.

10,2 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Την ώρα που ο εικονολήπτης Ρον Σκινς έκανε τη δουλειά του, ένας οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ (ο οποίος την ώρα εκείνη κατηγορούσε για ακόμα μία φορά τον Τύπο), φορώντας ένα τζόκεϊ με το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας «Make America Great Again», ανέβηκε στην εξέδρα των τηλεοπτικών συνεργείων και έσπρωξε την κάμερα προς το μέρος του εικονολήπτη και συνέχισε να τον ωθεί.

Ο αμερικανός πρόεδρος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και αφού βεβαιώθηκε ότι ο εικονολήπτης είναι καλά του έκανε σήμα με το χέρι και συνέχισε την ομιλία του. Εκπρόσωπός του υποστήριξε αργότερα ότι ο δράστης ήταν μεθυσμένος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share