Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καταγγελία σοκ για το σχολείο στην Παλλήνη! Είχαν ξεχάσει και άλλον μαθητή!

Σε εκδρομή στα Καλάβρυτα!

4 Νοεμβρίου 2019 15:07
Καταγγελία σοκ για το σχολείο στην Παλλήνη! Είχαν ξεχάσει και άλλον μαθητή!

Σε νέα καταγγελία προχώρησε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας για το ιδιωτικό σχολείο στην Παλλήνη, του οποίου οι εργαζόμενοι είχαν ξεχάσει ένα παιδί τριών ετών σε σχολικό λεωφορείο για τρεις ώρες!

Δείτε επίσης: "Μαμά, έκλαιγα": Σοκαρισμένη η μητέρα του 3χρονου που ξέχασαν στο σχολικό!

Σύμφωνα με την ΟΙΕΛΕ, το ίδιο σχολείο στο παρελθόν είχε ξεχάσει έναν μαθητή Γυμνασίου μόνο του στα Καλάβρυτα, όπου είχαν πάει σχολική εκδρομή. Σύμφωνα με την καταγγελία, το παιδί είχε μείνει μόνο του στην περιοχή ενώ το λεωφορείο είχε αναχωρήσει για Αθήνα.

«Πριν από λίγο η Ομοσπονδία μας έλαβε γνώση σοβαρής καταγγελίας για το ίδιο σχολείο όπου συνέβη ο εγκλεισμός του μικρού μαθητή στο σχολικό λεωφορείο. Πιο συγκεκριμένα, μας καταγγέλθηκε ότι σε εκδρομή που διοργάνωσε το εν λόγω εκπαιδευτήριο για σκι στα Καλάβρυτα, οι αρμόδιοι «ξέχασαν» μαθητή της Α’ Γυμνασίου εκεί και έφυγαν για την Αθήνα! Βεβαίως, το θέμα δεν αφορά μόνο μια ακόμη εμφανή περίπτωση παραμέλησης μαθητή».

Τι είπαν οι υπεύθυνοι για το μωρό που «ξεχάσαν» επί 3 ώρες στο σχολικό: «Ήταν...» (Video)

«Ήταν η κακιά στιγμή» λένε οι υπεύθυνοι για το μωρό που «ξεχάστηκε» επί 3 ώρες στο σχολικό! Αμαλιάδα: «Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά...!» Τι ισχυρίζεται ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του; (Video)

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης από το Αυτόφωρο. Απομακρύνθηκαν από το σχολείο οι εμπλεκόμενοι!

Δείτε το βίντεο:

Ξεσπά η μητέρα του 3χρονου που ξέχασαν σε σχολικό: «Το παιδί ήταν σοκαρισμένο, δεν μου μίλαγε!» (Video)

Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του 3χρονου παιδιού, το οποίο οι συνοδοί ξέχασαν για τρεις ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο στην Παλλήνη. Απίστευτο: 6χρονη έπεσε από το μπαλκόνι και γλίτωσε μόνο με σπασμένο χέρι!

Όπως είπε, όταν βρήκε το παιδί, αυτό ήταν σοκαρισμένο και φοβισμένο και δεν της μίλαγε. Στη συνέχεια της είπε ότι το μόνο που έκανε όσο βρισκόταν στο σχολικό λεωφορείο, ήταν να κλαίει.

«Εγώ όταν τον βρήκα δεν έκλαιγε, νομίζω ότι το παιδί είχε στερέψει τρεις ώρες. Ήταν σοκαρισμένο, φοβισμένο σίγουρα, δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Απλά έτριβε το προσωπάκι το, τα ματάκια του, και ενώ το ρώταγα αν είναι καλά, δεν μου μίλαγε. Το μόνο πράγμα που μου είπε μετά από δέκα λεπτά είναι... μαμά έκλαιγα. Ήμουν μόνο και έκλαιγα», είπε η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1, Καλημέρα Ελλάδα. Σοκ στη Μεσσηνία: Παιδί περπατούσε ολομόναχο μέσα στα αίματα!

Περιγράφοντας το περιστατικό, σημείωσε ότι στις 7:30 το πρωί της Τρίτης έβαλε στο σχολικό λεωφορείο τα δύο της παιδιά μαζί με τον πεθερό της, όπως κάθε πρωί. Στις 11 δέχτηκε τηλεφώνημα από τον παιδικό σταθμό, για να την ρωτήσουν γιατί δεν πήγε ο μικρός σχολείο.

Εκείνη τους είπε ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος και ότι το παιδί έχει πάει στο σχολείο.

Τότε εκείνοι της είπαν ότι θα ελέγξουν τις παρουσίες μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος και την ενημέρωσαν αμέσως ότι το παιδί της δεν είναι στο σχολείο. Μεσσηνία: Εξελίξεις με το παιδί που περπατούσε ολομόναχο στα αίματα! Τι συνέβη;

«Καταλαβαίνετε ότι πανικοβλήθηκα τόσο πολύ. Άρχισα να τσιρίζω πού είναι το παιδί μου. Βρείτε το παιδί μου, εγώ το έχω στείλει στο σχολείο. Μου λέγανε μισό λεπτό, μισό λεπτό, μου κλείνουν το τηλέφωνο».

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας ότι επί 15 λεπτά προσπαθούσε να έρθει σε επαφή ξανά με το σχολείο, ενώ οδηγούσαν και πήγαιναν προς αυτό και δεν απαντούσε κανείς.

«15 λεπτά αργότερα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ηρεμίστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο λεωφορείο. Τρεισήμισι ώρες το παιδί μου ήταν κλεισμένο μέσα στο λεωφορείο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share