Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photo-video)

Θλίψη!

3 Νοεμβρίου 2019 16:12
Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photo-video)

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μαρί Λαφορέ πέθανε στην πόλη Ζενολιέ της δυτικής Ελβετίας σε ηλικία 80 ετών, ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά της στο Γαλλικό Πρακτορείο. Θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Χριστοφής!

"Η Μαρί Λαφορέ πέθανε χθες, Σάββατο. Μόλις μου το είπε η κόρη της", είπε σε δημοσιογράφο του AFP η Ντομινίκ Ντεγκάλ, εκπρόσωπος Τύπου της σκηνοθέτριας Λίζα Αζουέλος, κόρης της Λαφορέ. Πέθανε ο Ευθύμιος Παυλάκης!

Τα αίτια του θανάτου της ερμηνεύτριας των μεγάλων μουσικών επιτυχιών "Vendanges de l'amour" και "Viens, viens" δεν έχουν διευκρινιστεί.

Η Μαρί Λαφορέ είχε γυρίσει ταινίες με τους σκηνοθέτες Ζορζ Λοτνέρ, Ανρί Βερνέιγ, Πιέρ Γκρανιέ-Ντεφέρ, Μισέλ Ντεβίλ, Ζαν-Πιέρ Μοκί... Θρήνος στο ελληνικό πόλο: Πέθανε ο Αδαμάντιος Μαντής!

Το 1963, κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος 45 στροφών: Το τραγούδι "Les vendanges de l'amour" συνέθεσε ο Ντανιέλ Ζεράρ. Θα ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες: "Ivan, Boris et moi", "Il a neige sur Yesterday" (τραγούδι -φόρος τιμής στους Μπιτλς), "Viens sur la montagne", "Marie douceur, Marie colere", "Que calor la vida"...

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Ζιρόντ της νοτιοδυτικής Γαλλίας στις 5 Οκτωβρίου του 1939. Το 1978 μετακόμισε στη Γενεύη και απέκτησε την ελβετική υπηκοότητα.

Πέθανε ο Νίκος Φουντουλάκης!

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Χανίων καθώς και στην εκπαιδευτική κοινότητα, η είδηση του θανάτου του συνταξιούχου καθηγητή και γραφίστα – διαφημιστή Νίκου Φουντουλάκη που πέθανε μετά από παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο.

Πρωτοπόρος στην γραφιστική και στην διαφήμιση ( Διαφημίσεις STORM) από την δεκαετία του ΄70 ο Νίκος Φουντουλάκης ήταν αγαπητός και σεβαστός και στο χώρο των ΜΜΕ. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βυθίστηκε στο πένθος ο Παναθηναϊκός!

Πέθανε ο Νίκος Παπαναστασόπουλος!

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παπαναστασόπουλος, ιδρυτικό μέλος της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος πέρασε και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παπαναστασόπουλος γεννήθηκε το 1962 και σπούδασε γλυπτική στην Ανωτάτη σχολή Καλών Τεχνών. "Τον βρήκα με..." Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννη Σπανού

Αφιερώθηκε στην εικαστική επιμέλεια εντύπων και βιβλίων και εργάστηκε για 17 χρόνια στην εφημερίδα Έθνος ως λιθογράφος, από όπου απολύθηκε για την συνδικαλιστική του δράση, και σε πολλά άλλα περιοδικά.

Εντάχθηκε στην Αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια, πρώτα στον Ρήγα Φεραίο, μετά στον ΣΥΡΙΖΑ και από τον Αύγουστο του 2015 στην Λαϊκή Ενότητα, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής.

Συμμετείχε σε κινήματα και ανέπτυξε αγωνιστική δράση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του.

Θλίψη: Πέθανε ο Τάσος Κωνσταντίνου!

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Κωνσταντίνου και επικρατεί θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την απώλεια του. Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η Μυρτώ ηγήθηκε της εισόδου των δυο ομάδων για το μεγάλο ντέρμπι! (Video)

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του Τάσου Κωνσταντίνου που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 68 του χρόνια, έχοντας παλέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο αγαπημένος Τάσος των φίλων της ΑΕΚ, ο μεγάλος Κύπριος άσος της δεκαετίας του '70, είχε φορέσει τα κιτρινόμαυρα το 1972 και υπηρέτησε την ΑΕΚ μέχρι το 1980. Ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας της ΑΕΚ που έφτασε έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1977 και στη συνέχεια κατέκτησε το νταμπλ του 1978 και το πρωτάθλημα του 1979. Σε 236 επίσημα ματς σκόραρε 65 φορές και άφησε εποχή με το περίτεχνο παιχνίδι του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share