Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Χονγκ Κονγκ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο!

Αρκετοί τραυματίες!

3 Νοεμβρίου 2019 15:30
Συναγερμός στο Χονγκ Κονγκ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο!

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν! Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Ο δράστης φαίνεται πως ακινητοποιήθηκε από παρευρισκόμενους στο εμπορικό κέντρο. Στοιχεία όσον αφορά την ταυτότητά του, δεν έχουν δοθεί προς το παρόν στη δημοσιότητα. Χαμός στην Κάλυμνο: Άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικούς με μαχαίρι!

Μάλιστα, ένας από τους τραυματίες πιθανώς να είναι περιφερειακός σύμβουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου.

Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

Οκτώ μαθητές στην Κίνα σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν από έναν άνδρα με μαχαίρι, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές. Σοκ: Μητέρα σκότωσε το παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! (photos-video)

Το περιστατικό σημειώθηκε με την έναρξη των μαθημάτων στο χωριό Τσαογιάνγκπο της επαρχίας Χουμπέι, διευκρίνισε η δημαρχία της πόλης Ενσί, όπου βρίσκεται το χωριό. Ένας 40χρονος άνδρας, ανύπανδρος, που κατάγεται από το χωριό αυτό, συνελήφθη σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια, ανέφεραν ότι οι μαθητές δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι. Οι επιθέσεις με μαχαίρι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην Κίνα, όπου η οπλοκατοχή ελέγχεται πολύ αυστηρά. Ρόδος: Σκότωσε τη μητέρα του και τώρα διεκδικεί την κληρονομιά!

Τον Απρίλιο του 2018 ένας 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 9 φοιτητές στην επαρχία Σαανσί στη βόρεια Κίνα. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου εκτελέστηκε. Είχε δηλώσει στους ερευνητές ότι ως φοιτητής του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος δεχόταν κοροϊδίες.

Τον Ιανουάριο του 2017, ένας άνδρας οπλισμένος με ένα κουζινομάχαιρο τραυμάτισε 11 παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο στην αυτόνομη περιοχή Γκουανξί, στη νότια Κίνα.

Τρόμος στο νοσοκομείο Χανίων: Άντρας έβγαλε μαχαίρι στα επείγοντα! (Video)

Πανικός στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείο Χανίων, αφού άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τρομοκράτησε τον κόσμο. Σοκ: Κλέφτης αυτοκινήτων έκρυβε μαχαίρι στον πρωκτό του!

Όλα άρχισαν όταν ο άνδρας με μία κάμερα άρχισε χωρίς λόγο να παίρνει φωτογραφίες και βίντεο από τον κόσμο στην αίθουσα αναμονής και τον χώρο του ΤΕΠ. Αφού του έγινε παρατήρηση, έβγαλε τον σουγιά από την τσέπη του, χωρίς, ωστόσο, ξεκάθαρη πρόθεση να τον χρησιμοποιήσει, ενώ δεν απείλησε άμεσα κάποιον από τους παρευρισκόμενους.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Μηνάς Βουλγαρίδης, αμέσως εκλήθη η ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να κατευνάζουν τα πνεύματα, ώστε να τον απομακρύνουν από το νοσοκομείο και να δώσουν τέλος σε αυτό το… μυστήριο περιστατικό.

Ο άνδρας προσήχθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Αίγιο: Άγριος καβγάς! Άντρας τράβηξε μαχαίρι...

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα σήμερα στην Αιγείρα του Δήμου Αιγιάλειας.

Δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν έντονα και ο ένα εκ των δύο φέρεται να έβγαλε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, τον δεύτερο.

Να σας θυμίσουμε: Ο άγριος καβγάς δύο γυναικών, το τριών μηνών βρέφος και η τραγική κατάληξη!

Ο δράστης είναι 90 ετών και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές ενώ το θύμα είναι 65 ετών.

Παρολίγον τραγωδία: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ζευγάρι!

Μάχη με έναν εκτός εαυτού αλλοδαπού που επιτέθηκε ξαφνικά και χωρίς αιτία στον ίδιο και την 18χρονη φίλη του αρχικά με γροθιές κι έπειτα με μαχαίρι, έδωσε ένας 19χρονος στο φρούριο Κούλε στον Ενετικό λιμένα Ηρακλείου, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν σε άνδρες του Λιμενικού οι δυο νεαροί, ένας άγνωστος τους επιτέθηκε χτυπώντας τους με γροθιές και στη συνέχεια προσπάθησε να τους τραυματίσει με ένα κουζινομάχαιρο μήκους 20 εκατοστών. Όμως, ο νεαρός πάλεψε μαζί του και κατάφερε να τον αφοπλίσει, παρ’ όλο που υπέστη ελαφρά τραύματα.

Ο 19χρονος, που είχε υποστεί εκδορές στο πρόσωπο, τα δάχτυλα και το γόνατο, έδωσε την περιγραφή του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα. Πρόκειται για έναν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για απρόκλητη σωματικής βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share