Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη! Άντρας παρασκευάζει και τρώει λουκάνικα από ανθρώπινο αίμα!

Σοκαριστικό!

2 Νοεμβρίου 2019 11:51
Φρίκη! Άντρας παρασκευάζει και τρώει λουκάνικα από ανθρώπινο αίμα!

Η κλίση προς τον κανιβαλισμό έχει περάσει στην κουζίνα - τουλάχιστον στην Ισπανία! Το βίντεο που ανέβασε το ρωσικό πρακτορείο «Russia Today» δείχνει τον τρόπο παρασκευής λουκάνικων από ανθρώπινο αίμα, μία ιδέα που είχε ένας νεαρός Ισπανός. Απίστευτο και όμως αληθινό!

Δείτε επίσης: Νεκρός από τις βροχοπτώσεις στην Ισπανία!

Το βίντεο που ανέβηκε στο «Russia Today» δείχνει τον Ραούλ Εσκουίν, ξυλοκόπο στο επάγγελμα και κάτοικο ενός απομακρυσμένου χωριού στην Ισπανία να παρασκευάζει αλλαντικά από ανθρώπινο αίμα. Αρχικά στο βίντεο απεικονίζονται σύριγγες που που γεμίζουν με αίμα , με τον Ραούλ να το αναμιγνύει με κιμά, να το βράζει μέσα σε κατσαρόλα, και στη συνέχεια να το τρώει.

Για τον Ραούλ, τα λουκάνικα αυτά είναι φιλικά στους vegan επειδή δεν βλάπτουν ζώα. «Είναι κάτι που είχα σκεφτεί από τότε που ήμουν παιδί», δήλωσε στην ιστοσελίδα «The Local». «Απλά δεν μου φαίνεται παράξενο», πρόσθεσε.

Στο Twitter, υπάρχουν χρήστες που προτρέπουν το κοινό να το δοκιμάσει γιατί έχει... ωραία γεύση.

Φρικιαστικό έγκλημα: Έβαλε το κεφάλι του συντρόφου της σε κουτί με s3x toys!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα εξιχνιάστηκε στην Ισπανία με μία γυναίκα να είχε βάλει το κεφάλι του συντρόφου της σε κουτί με s3x toys! Φρίκη στο Μάντσεστερ: 22χρονος πατέρας πέταξε τον ενός έτους γιο του από γέφυρα και πήγε για ποτό!

Συγκεκριμένα, στο κουτί βρέθηκε το κεφάλι του άνδρα που αγνοείτο και λίγο μετά οι Αρχές της πόλης Castro Urdiales, προχώρησαν στη σύλληψη της 61χρονης συντρόφου του, Κάρμεν. Φρίκη στην Κέρκυρα: 24χρονη βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα!

Όπως φαίνεται, η 61χρονη είχε δώσει το κουτί σε μία φίλη της, λίγο πριν η αστυνομία ψάξει το σπίτι της στο πλαίσιο ερευνών για την εξαφάνιση του συντρόφου της. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δράστρια είπε στη γυναίκα ότι ντρεπόταν για το περιεχόμενο και θα προτιμούσε να μην το βρουν οι αστυνομικοί. Σοκ στην Κρήτη: Δολοφονήθηκε μέσα στο ξενοδοχείο που έμενε!

Ωστόσο, η φίλη της παρατήρησε μία άσχημη μυρωδιά να προέρχεται από το κουτί και αποφάσισε να το ανοίξει. Τότε, βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο εύρημα: ένα ανθρώπινο κεφάλι. Αμέσως, κάλεσε τις Αρχές.

Προς το παρόν, ο ιατροδικαστής δεν έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση του θύματος, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της 61χρονης.

Σοκ: 14χρονος «εκτέλεσε» την οικογένειά του και ομολόγησε τα πάντα μετά!

Σοκ αποτελεί το έγκλημα που συγκλόνισε τον πλανήτη! Ένας 14χρονος «εκτέλεσε» την οικογένειά του και ομολόγησε τα πάντα μετά στις ΗΠΑ! Φρίκη: Μητριά φυλάκισε σε ντουλάπι τον 5χρονο θετό της γιο!

Απίστευτο περιστατικό στην Αλαμπάμα νωρίς το πρωί της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ), όταν οι τοπικές αστυνομικές αρχές δέχτηκαν κλήση έκτακτης ανάγκης από έναν έφηβο, ο οποίος ανέφερε πως άκουσε πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι του, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ομολόγησε πως σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του γραφείου του Σερίφη της κομητείας Limestone, ανέφερε πως οι αξιωματικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση που δέχτηκαν το πρωί της Τρίτης από έναν 14χρονο, που αρχικά ανέφερε πως βρισκόταμν στο ισόγειο του σπιτιού του κασι άκουσε πυροβολισμούς στον πάνω όροφο.

Οι αξωματικοί που έσπευσαν στο σπίτι για να ερευνήσουν την υπόθεση, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα: αρχικά εντόπισαν νεκρούς έναν ενήλικο και δυο άτομα μικρότερης ηλικίας, καθώς και άλλα δυο άτομα βαριά τραυματισμένα, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο εξέπνευσαν λίγη ώρα αργότερα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Σερίφη, ο 14χρονος ομολόγησε πως ήταν εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του, τη μητρία του και τα αδέρφια του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το κίνητρο που όπλισε το χέρι του...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share