Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη για τον Χάρη Θεοχάρη! Ο θάνατος που τον συγκλόνισε!

Δυστυχώς έφυγε από την ζωή...

1 Νοεμβρίου 2019 13:56
Ανείπωτη θλίψη για τον Χάρη Θεοχάρη! Ο θάνατος που τον συγκλόνισε!

Δύσκολες ώρες βιώνει ο υπουργός Χάρης Θεοχάρης αφού πέθανε η μητέρα του! Ο θάνατος της βύθισε σε πένθος την οικογένεια του! Πέθανε ο Νίκος Παπαναστασόπουλος!

Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο στις 13:30, στο νεκροταφείο Παπάγου. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο υπουργός Τουρισμού έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, αφιερωμένη στη μητέρα του.

Όση δύναμη και αν είχες δεν άντεξε το κορμί σου. Έφυγες όμως η αγάπη και η δύναμή σου έμεινε μέσα μου. Έφυγες μα...

Posted by Harry Theoharis on Thursday, October 31, 2019

«Όση δύναμη και αν είχες δεν άντεξε το κορμί σου. Έφυγες όμως η αγάπη και η δύναμή σου έμεινε μέσα μου. Έφυγες μα πρόλαβες να δεις το όνομά σου να μένει. Έφυγες και μαζί σου έφυγαν τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Αυτά τα χρόνια που εγώ δεν τα θυμάμαι· μόνο εσύ μου τα εξιστορούσες. Έφυγες και έφυγε ένα κομμάτι από εμένα. Έφυγες και ένα κομμάτι σου έμεινε σ´ εμένα. Σου είπα πως στα πήρα για να τα φυτέψεις όταν βγεις. Τώρα θα τα ποτίσω εγώ για σένα», έγραψε ο υπουργός Τουρισμού στο Facebook.

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Ταχάτος!

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Ταχατος σε ηλικία 54 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη.

Αφήνει πίσω γονείς, αδέλφια, τη σύντροφό του, παιδιά, ανίψια.

Πέθανε η Μαρία Βαρσάνη!

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών η Μαρία Παντ. Βαρσάνη.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη 31 - 10 - 2019 και ώρα 3.00μ.μ. , εκ της οικίας μας Αγίων Αναργύρων 16 στο Βαρούσι Τρικάλων, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Αφήνει πίσω το σύζυγό της Παντελή Βαρσάνη, τα παιδιά Καλλιόπη Βαρσάνη και Δημήτρη Σταύρου, Νίκη Βαρσάνη και Ιωάννη Παγώνα, Απόστολο Βαρσάνη και Κωνσταντίνα Κοτσίρα, τα εγγόνια Βασίλειο, Αναστάσιο, Δήμητρα, Μαρία, αδέλφια και ανήψια.

Είδηση σοκ: Πέθανε στα 38 της χρόνια η Πηνελόπη Ζεάκη!

Θρήνος και θλίψη είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της 38χρονης Πηνελόπη Ζεάκη.

Βουβός ο πόνος για τον σύζυγο και τα δυο παιδιά της 38χρονης που από χθες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους σύζυγος και μητέρα δεν θα είναι πια μαζί τους.

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν επιστρέφοντας από το σούπερ μάρκετ, υπέστη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις εγκεφαλική αιμορραγία.

Βαρύ το κλίμα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ όπου υπηρετούσε ο σύζυγος της άτυχης Πηνελόπης, ενώ με δάκρυα στα μάτια κι ένα τεράστιο "γιατί" προσπαθούν να συνειδητοποιούσουν όσοι εργάζονται στο Δήμο Χερσονήσου ότι δεν θα ξαναδούν την γλυκιά και εργατική συνάδελφο τους.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Πηνελόπη στις 12 αύριο τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Σκοτεινό Πεδιάδος.

Την ίδια ώρα ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα αποχαιρετισμού στη σελίδα της Πηνελόπης στο facebook!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πλημμύρισε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο από τη νεροποντή! (Video)

Τραγωδία: Πυροβόλησαν 7χρονη! Δέχθηκε σφαίρες από αγνώστους!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share