Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καραμπόλα στην Κηφισίας, στο ύψος του ΚΑΤ! Η κίνηση είναι απίστευτη!

Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς!

1 Νοεμβρίου 2019 12:55
Καραμπόλα στην Κηφισίας, στο ύψος του ΚΑΤ! Η κίνηση είναι απίστευτη!

Στο ύψος του ΚΑΤ έγινε το τροχαίο και έχει δημιουργηθεί απίστευτη κίνηση!

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα ανόδου, καθώς προκλήθηκε καραμπόλα τριών οχημάτων.

Στο σημείο σπεύδουν αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο.

Δείτε μέσω του χάρτη της Google την κίνηση:

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Πέντε τραυματίες!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον τραυματισμό πέντε ατόμων, ενώ ένα όχημα ανετράπη. Τροχαίο στην Πεντέλη: Τα πρώτα λόγια του 14χρονου!

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας. Χάος: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου! (photo)

Επιπλέον, ζητήθηκε και η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας.

Τροχαίο στην Πεντέλη: Τα πρώτα λόγια του 14χρονου!

Καλύτερη είναι η υγεία του 14χρονου που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από μία 27χρονη οδηγό στη Νέα Πεντέλη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, το πρώτο πράγμα που του είπε ο γιος του όταν βγήκε από την μηχανική υποστήριξη είναι αν θα μπορέσει να ξαναπάει στο γήπεδο. Τροχαίο στην Πεντέλη: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο!

Ο πατέρας του 14χρονου ευχαρίστησε τους διασώστες και γιατρούς «που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και κατάφεραν να κρατήσουν το παιδί του στη ζωή».

«Ορκίστηκα μετά από αυτό να μην ξαναβρίσω ποτέ. Αν και ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς και υποστηρίζω τον ιδιωτικό τομέα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό, μπήκε μαζί του στα επείγοντα. Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πώς υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Τροχαίο στην Πεντέλη: Τι είπε η 27χρονη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ανήλικο!

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Νέα Πεντέλη από το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα 14χρονο παιδί.

Τροχαίο στην Πεντέλη: Η οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο αγόρι!

«Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 27χρονη οδηγός που παραδόθηκε στις Αρχές λίγο μετά το περιστατικό.

Αυτόπτες μάρτυρες από την πρώτη στιγμή είπαν ότι «το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη δεν σταμάτησε» ενώ ένας οδηγός που σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου ήταν γιατρός, ο οποίος παρείχε στον 14χρονο τις πρώτες βοήθειες.

Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ η 27χρονη οδηγός

Σημειώνεται ότι οι Αρχές που εξέτασαν την 27χρονη οδηγό διαπίστωσαν ότι δεν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Η ίδια απολογήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη. Ο 14χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share