Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Πυροβόλησαν 7χρονη! Δέχθηκε σφαίρες από αγνώστους!

Τι έγινε ακριβώς;

1 Νοεμβρίου 2019 11:19
Τραγωδία: Πυροβόλησαν 7χρονη! Δέχθηκε σφαίρες από αγνώστους!

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στο Σικάγο όταν άγνωστοι πυροβόλησαν μια 7χρονη κοπέλα! Σύμφωνα με το cbsnews, η 7χρονη είχε βγει μαζί με τον πατέρα της για «φάρσα ή κέρασμα», μια αγαπημένη συνήθεια των παιδιών στις ΗΠΑ, ανήμερα του Halloween, στους δρόμους του Σικάγο. Τραγωδία στα Μέγαρα: "Δεν πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά!" (Video)

Ένα 7χρονο κορίτσι, το οποίο ντυμένο όπως ο αγαπημένος του ήρωας "Bumblebee" από τους διάσημους "Transformers", είχε βγει για να συγκεντρώσει κεράσματα το βράδυ του Halloween, έπεσε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο όταν δέχθηκε τις σφαίρες αγνώστων.

Ξαφνικά μια ομάδα αγνώστων άρχισε να κυνηγάει και να πυροβολεί εναντίον ενός 31χρονου άνδρα στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα το άτυχο παιδί να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει κόσμο να τρέχει ενώ ακούγονται οι πυροβολισμοί:

Νεκρός ο 49χρονος επιχειρηματίας που "γάζωσαν" στο Χαϊδάρι!

Νεκρός είναι ο επιχειρηματίας που γάζωσαν άγνωστοι το μεσημέρι της Τρίτης στο Χαϊδάρι! Δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα!

Δείτε επίσης: Πυροβολισμούς στο Χαϊδάρι: Νέες εξελίξεις για την υπόθεση!

Σύμφωνα με το Open TV o άτυχος άνδρας μετά το πολύωρο χειρουργείο εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας πολλαπλά τραύματα στα σώμα του.

Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι: Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση!

Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς στο Χαϊδάρι! Τι συνέβη;

Να υπενθυμίσουμε ο άντρας ήταν στόχος βομβιστικής επίθεσης στο παρελθόν!

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά επιβατών οχήματος στο Χαϊδάρι.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες ότι τον 49χρονο που πυροβόλησαν συνόδευε μηχανή με 2 άνδρες που κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την προσωπική φρουρά του επιχειρηματία.

Επίσης, ερευνάται και η περίπτωση οι κάλυκες των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν να προέρχονται από το όπλο των συνοδών και όχι από αυτό των δραστών. Ο 49χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο χειρουργείο του Αττικού Νοσοκομείου.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών και Σατωβριάνδου. Από το σημείο έχουν περισυλλέγει 16 κάλυκες. Το θύμα είναι γνωστό στις αρχές καθώς στο παρελθόν άγνωστοι είχαν ανατινάξει τα γραφεία του το 2016. Οι Αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ακόμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share