Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Ταλαιπωρία για τους οδηγούς!

Δείτε ποια σημεία έχουν μποτιλιάρει!

1 Νοεμβρίου 2019 09:30
Απίστευτη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Ταλαιπωρία για τους οδηγούς!

Ταλαιπωρία για μια ακόμη ημέρα είναι οι δρόμοι της Αθήνας εξαιτίας της κίνησης! Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι;

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, αυτή την ώρα το αδιαχώρητο παρατηρείται στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών έως Κηφισό στο ρεύμα προς Αθήνα.

Την ίδια ώρα μποτιλιάρισμα σημειώνεται στους παρακάτω δρόμους:

έξοδος Αθηνών - Λαμίας από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών,

είσοδος Αθηνών - Λαμίας από Αττική Οδό έως γέφυρα Ροσινιόλ,

Μεσογείων από το «Σωτηρία» προς Αθήνα,

Κατεχάκη από Ηλιούπολη,

άνοδος Κηφισίας από Πανόρμου έως Φιλοθέη,

κάθοδος Κηφισίας στον κόμβο Παραδείσου,

Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα,

άνοδος Βασιλέως Κωνσταντίνου,

Καλιρρόης,

άνοδος Συγγρού από Λαγουμιτζή,

Αμαλίας,

Ηλιουπόλεως,

Ποσειδώνος προς Πειραιά,

Περιφερειακή Καρέα προς Αθήνα.

Βροχερός Νοέμβρης με σταδιακή βελτίωση! Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί! (Video)

Ο Τάσος Αρνιακός κάνει την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα και προειδοποιεί τους πολίτες για την αλλαγή της θερμοκρασίας και τις βροχοπτώσεις που θα πλήξουν την χώρα!

Ο Νοέμβρης τόνισε ο διάσημος μετεωρολόγος ότι ξεκίνησε όπως έπρεπε με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας! Βέβαια από σήμερα σε πολλές περιοχές θα υπάρξει βελτίωση του καιρού αφού στην Αττική για παράδειγμα δεν θα βρέξει καθόλου!

Τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Ελλάδα άφησαν πίσω τους μεγάλες καταστροφές!

Στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία βρέχει πάρα πολύ αυτή την στιγμή!

Πώς θα κυμανθεί όμως το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο;

Δείτε εδώ την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό εδώ στο Athensmagazine.gr:

Η πρόγνωση του καιρού

Για σήμερα, οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα, καθώς η μέγιστη δεν θα ξεπερνά τους 24 βαθμούς στο Αιγαίο, τους 22 στην Αττική και τους 16 στη βόρεια Ελλάδα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το απόγευμα στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις πρωινές ώρες στην Εύβοια πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων.

Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, το πρωί στα βόρεια και σταδιακά από το μεσημέρι στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πιθανώς στις βόρειες Κυκλάδες τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Καιρός: Προσοχή το πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου πιθανώς τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού έως το μεσημέρι. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share