Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Πέθανε ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός!

Μεγάλη απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο!

31 Οκτωβρίου 2019 17:09
Θλίψη: Πέθανε ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός!

Πέθανε ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός! Ο μουσικοσυνθέτης, πατέρας του νέου κύματος, Γιάννης Σπανός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών. Το δυσσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσαν άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα! Πένθος για την Βερόνικα Αργέντζη!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε, πριν λίγα λεπτά η είδηση πως ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Γιάννης Σπανός έφυγε από τη ζωή...Ήταν 85 ετών. Το δυσσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσαν άτομα.

Πέθανε ο Γιάννης Σπανός...

Posted by Χριστίνα Φίλιππα on Thursday, October 31, 2019

Σύμφωνα με πληροφορίες o αγαπημένος συνθέτης δεν αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες κάποιο πρόβλημα υγείας. Αντιθέτως ετοιμάζόταν πυρετωδώς γιια τις ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιούσε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μαζί με τον Μίμηη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Σήμερα μάλιστα υπήρχε προγραμματισμένη τηλεφωνική συνομιλία σε τους ανθρώπους του μουσικού χώρου προκειμένου να συζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες της συνεργασίες τους.

Τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι: "Σαν με κοιτάς", "Οδός Αριστοτέλους", "Σπασμένο καράβι", "Μια φορά θυμάμαι μ' αγαπούσες", "Μαρκίζα", "Είπα να φύγω", "Βροχή και σήμερα", "Θα με θυμηθείς", "Στην αλάνα", "Μια Κυριακή" κ.ά. Έχει συνεργαστεί με διάσημους Γάλλους μουσικούς και ηθοποιούς στην αρχή της καριέρας του. Έχει μελοποιήσει στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου,Γιώργου Παπαστεφάνου, αλλά και ποιήματα των Βασίλη Ρώτα, Γεωργίου Βιζυηνού,Μυρτιώτισσας,Νίκου Καββαδδία,Μίλτου Σαχτούρη κ.ά. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Αρλέτα, ο Κώστας Καράλης, η Καίτη Χωματά,ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Δήμου,η Χάρις Αλεξίου κ.ά.

Πέθανε η Μαρία Βαρσάνη!

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών η Μαρία Παντ. Βαρσάνη.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη 31 - 10 - 2019 και ώρα 3.00μ.μ. , εκ της οικίας μας Αγίων Αναργύρων 16 στο Βαρούσι Τρικάλων, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Αφήνει πίσω το σύζυγό της Παντελή Βαρσάνη, τα παιδιά Καλλιόπη Βαρσάνη και Δημήτρη Σταύρου, Νίκη Βαρσάνη και Ιωάννη Παγώνα, Απόστολο Βαρσάνη και Κωνσταντίνα Κοτσίρα, τα εγγόνια Βασίλειο, Αναστάσιο, Δήμητρα, Μαρία, αδέλφια και ανήψια.

Πέθανε ο Βαγγέλης Τζαμγιώζης!

Πλήρης ημερών, στα 91 του χρόνια, έφυγε ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες των Τρικάλων.

Ο Ευάγγελος Τζαμγιώζης διατηρούσε κατάστημα ελαστικών στην Πράσινη Γωνιά, απέναντι από το 5ο Γυμνάσιο-Λύκειο. Λίαν αγαπητός, διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Κρανιάς Ασπροποτάμου για πολλά χρόνια. Παντρεμένος με τη Λίτσα, απέκτησαν δυο παιδιά, τον Λεωνίδα και τη Μαρούσκα. Αναμένεται να ανακοινωθούν τα της κηδείας του, εντός της ημέρας.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πέθανε η Λουκά!

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε ένας πασίγνωστος ηθοποιός!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από την ζωή αυτό ο σπουδαίος καλλιτέχνης! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και τον θάνατο του Γιώργου Λιάσκου.

Ο κωμικός που έγινε γνωστός μέσα από τηλεοπτικά σόου και ταινίες, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail - έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του σε ηλικία 77 ετών, εντελώς ξαφνικά.

Ο λόγος για τον John Witherspoon.

Η οικογένεια του ηθοποιού αναφέρει:

«Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγός, ένας από τους πιο εργατικούς ανθρώπους της σόου μπίζνες πέθανε στο σπίτι του στο Sherman Oaks σε ηλικία 77 ετών».

Είδηση σοκ: Πέθανε στα 38 της χρόνια η Πηνελόπη Ζεάκη!

Θρήνος και θλίψη είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της 38χρονης Πηνελόπη Ζεάκη.

Βουβός ο πόνος για τον σύζυγο και τα δυο παιδιά της 38χρονης που από χθες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους σύζυγος και μητέρα δεν θα είναι πια μαζί τους.

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν επιστρέφοντας από το σούπερ μάρκετ, υπέστη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις εγκεφαλική αιμορραγία.

Βαρύ το κλίμα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ όπου υπηρετούσε ο σύζυγος της άτυχης Πηνελόπης, ενώ με δάκρυα στα μάτια κι ένα τεράστιο "γιατί" προσπαθούν να συνειδητοποιούσουν όσοι εργάζονται στο Δήμο Χερσονήσου ότι δεν θα ξαναδούν την γλυκιά και εργατική συνάδελφο τους.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Πηνελόπη στις 12 αύριο τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Σκοτεινό Πεδιάδος.

Την ίδια ώρα ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα αποχαιρετισμού στη σελίδα της Πηνελόπης στο facebook!

Πέθανε η Πόπη Χριστοδουλίδου

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Δείτε επίσης: Θρήνος: Πέθανε η 2χρονη κόρη γνωστού καλλιτέχνη!

Η Πόπη Χριστοδουλίδου υπηρέτησε το ναυτιλιακό / πειραϊκό ρεπορτάζ.

Είχε διατελέσει πρόεδρος του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ, ενώ τα τελευταία χρόνια εκλεγόταν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Χρήστος Κόλλιας!

Θρήνος: Πέθανε η 2χρονη κόρη γνωστού καλλιτέχνη!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share