Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 17χρονος στα γενέθλιά του! (photos)

Σοκ!

31 Οκτωβρίου 2019 11:12
Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 17χρονος στα γενέθλιά του! (photos)

Σοκαρισμένοι είναι στη Μεγάλη Βρετανία με έναν 17χρονο να αυτοκτονεί στα γενέθλιά του! Τον άτυχο 17χρονο βρήκε η γιαγιά του. Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 21χρονη!

Ο Λουκ Τέιλορ, όπως ονομαζόταν ο άτυχος νεαρός, σύμφωνα με τους συμμαθητές του ήταν ένα πολύ ευγενικό και κοινωνικό παιδί και στο πάρτι των γενεθλίων του δεν συνέβη κάτι που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αυτοκτονία. Συναγερμός στο Ηράκλειο: Γυναίκα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του στην Sun το επόμενο πρωί είχε πάει στην δουλειά της (εργάζεται ως νοσοκόμα) και κάποια στιγμή έστειλε μήνυμα στον γιο της για να δει αν έχει ξυπνήσει προκειμένου να μην αργήσει στο σχολείο. Επειδή δεν έλαβε καμία απάντηση έστειλε την μητέρα της και γιαγιά του 17χρονου στο σπίτι προκειμένου να δει αν το παιδί είναι καλά. Κρήτη: Νεκρός ένας 33χρονος! Αυτοπυροβολήθηκε στην αποθήκη!

Τότε η γιαγιά του τον βρήκε νεκρό. Σύμφωνα με τη Sun το άτυχο αγόρι από την Βρετανία είχε εκφράσει την αγωνία στους φίλους του ότι μετά το πάρτι που έκανε το σπίτι ήταν πολύ βρώμικο και φοβόταν για την αντίδραση των γονιών του. Ωστόσο κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι η αγωνία του αυτή μπορεί να τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Τραγικό: Γυναίκα αυτοκτόνησε με ένα λουρί σκύλου!

Τραγική αυτοκτονία! Μια 54χρονη με καταγωγή από την Βρετανία πήγε σ’ ένα χωράφι στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι της Κρήτης, πήρε ένα λουρί σκύλου που είχε και έφτιαξε μία θηλιά, βάζοντας τέλος στην ζωή της!

Δείτε επίσης: Κρήτη: Αυτοκτόνησε μετά τον θάνατο της γυναίκας του!

Μια νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Κρήτη με θύμα μία 54χρονη γυναίκα, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης όταν η 54χρονη – με καταγωγή από την Βρετανία – πήγε σ’ ένα χωράφι στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι, πήρε ένα λουρί σκύλου που είχε και έφτιαξε μία θηλιά, βάζοντας τέλος στην ζωή της.

Το άψυχο σώμα της εντόπισαν δύο αγρότες που πήγαιναν να κάνουν εργασίες σε κοντινό χωράφι και ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που οδήγησαν την 54χρονη στην αυτοκτονία.

Ξάνθη: Η γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε εργοστάσιο είχε αυτοκτονήσει!

Πρόκειται για μια 57χρονη, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, την οποία είχε αναγνωρίσει και η κόρη της. Σε αυτοκτονία οφείλεται ο τραγικός θάνατος της γυναίκας από την Ξάνθη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε απανθρακωμένο, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην ανατολική είσοδο της πόλης, στο δρόμο προς Κομοτηνή!

Δείτε επίσης: Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου στην Ξάνθη με μετανάστες!

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν, κάνοντας χρήση της μεθόδου DNA, να ταυτοποιήσουν το πτώμα της άγνωστης γυναίκας. Πρόκειται για μια 57χρονη, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, την οποία είχε αναγνωρίσει και η κόρη της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή στην Κομοτηνή, Νικόλαου Κιφνίδη, που διενέργησε νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα της γυναίκας, η 57χρονη αυτοπυρπολήθηκε «καθώς δεν υπάρχουν σημάδια κακώσεων στο σώμα της που δείχνουν ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενέργεια και συνεπώς είναι αυτοκτονία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share