Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Μαμά, έκλαιγα": Σοκαρισμένη η μητέρα του 3χρονου που ξέχασαν στο σχολικό!

Τι λέει η μητέρα του;

30 Οκτωβρίου 2019 21:56

Για 3 ώρες ξέχασαν σε σχολικό λεωφορείο ένα 3χρονο αγοράκι οι συνοδοί και ο οδηγός στην περιοχή της Παλλήνης. "Μαμά, έκλαιγα", είπε όταν αγκάλιασε τη μητέρα του.

Οι δύο συνοδοί μετέφεραν όλα τα παιδάκια από το κεντρικό κτήριο του σχολείου στο κτήριο του παιδικού σταθμού. Όταν, όμως, κατέβηκαν όλα τα παιδάκια, οι συνοδοί, όχι μόνο δεν πρόσεξαν ότι ένα 3χρονο αγοράκι είχε παραμείνει μέσα στο λεωφορείο, αλλά το άφησαν εκεί και έφυγαν.

Όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του παιδιού η δασκάλα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στο σπίτι, για να τη ρωτήσει γιατί δεν πήγε ο μικρός στο σχολείο.

Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε φύγει κανονικά για το σχολείο και τότε άρχισαν να ψάχνουν το 3χρονο και διαπίστωσαν ότι το παιδάκι το είχαν ξεχάσει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Η μητέρα του μικρού, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό για να τη ρωτήσουν γιατί το αγοράκι δεν πήγε.

Η γυναίκα «πάγωσε» καθώς πριν λίγες ώρες είχε βάλει το αγοράκι της στο σχολικό. Έντρομη πήρε αμέσως την Αστυνομία και ξεκίνησε για το σχολείο.

«Φώναζα το παιδί μου, το παιδί μου! Ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα πάθει κάτι γιατί είχαν μουδιάσει όλα πάνω μου και δεν καταλάβαινα πού ήμουν και τι κάνω και το μόνο που περίμενα είναι να φτάσω και να βρω το παιδί μου», εξομολογήθηκε στον ANT1 η μητέρα του παιδιού.

«Με πήραν μετά από 15 λεπτά και μου είπαν ότι ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο. Στις 11:20 τον βρήκαν κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο», δήλωσε η μητέρα του μικρού.

«Έτρεξε κατευθείαν πάνω μου. Για 10-15 λεπτά το παιδί δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Και απλά κάποια στιγμή μου είπε "μαμά έκλαιγα"», ανέφερε.

Όταν ήταν 2 χρονών ο παππούς του τον έκλεισε σε ορφανοτροφείο! 48 χρόνια μετά, συνέβη κάτι απίστευτο!

Όταν ήταν 2 χρονών ο παππούς του τον έκλεισε σε ορφανοτροφείο! 48 χρόνια μετά, συνέβη κάτι απίστευτο!

Η ιστορία που ακολουθεί πιο κάτω, θα σας συγκλονίσει. Μια ακόμα αληθινή ιστορία: Χρεοκοπημένη μητέρα πήδηξε από γέφυρα κρατώντας τον 10χρονο γιο της στην αγκαλιά της!

Σε ηλικία 2 ετών, ο Κίρκ υιοθετήθηκε από ορφανοτροφείο του Βιετνάμ.

Μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι οι βιολογικοί του γονείς πέθαναν στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Για 48 χρόνια, ο Κίρκ δεν είχε ιδέα ότι η βιολογική του μητέρα ήταν ακόμα ζωντανή. Η Θανκά , σε ηλικία 17 ετών έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Ο πατέρας της αποδοκίμασε την εγκυμοσύνη της: όχι μόνο δεν παντρεύτηκε, αλλά ο πατέρας του παιδιού ήταν Αμερικανός. Για εκείνον, αυτό ήταν απαράδεκτο γεγονός.

Αμέσως μετά τη γέννηση του εγγονού του, ο πατέρας της Θανκά τον πήρε μακριά της. Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ένας Αμερικανός στρατιώτης, μεταφέρθηκε σε άλλη στρατιωτική βάση και δεν έμαθε ποτέ για την εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι εντέλει έχασε κάθε επαφή.

Η Θανκάι πέρασε σχεδόν πέντε δεκαετίες ελπίζοντας να επανενωθεί με τον γιο της. Το 2015, έκανε εγγραφή σε μια ιστοσελίδα με βάση δεδομένων DNA με την ελπίδα ο γιος της να κάνει το ίδιο.

Στο μεταξύ, ο Kirk -τώρα παντρεμένος με παιδιά- ένιωθε απρόθυμος να κάνει μια διαδικτυακή έρευνα. Αλλά η σύζυγός του τον έπεισε να το δοκιμάσει.

Μέσα σε μερικές μέρες αφού υπέβαλλε το DNA του, ο Κίρκ έλαβε ένα email από μια γυναίκα που του ζητούσε να την καλέσει.

Αρχικά πίστευε ότι η γυναίκα έκανε λάθος.

Παρακολουθήστε πιο κάτω στο βίντεο, το συγκινητικό ρεπορτάζ που έκανε αφιέρωμα στην επανένωση μητέρας και γιου σχεδόν μετά από 50 χρόνια…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share