Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Έκλεισε η Πατησίων! (Video)

Χαμός!

30 Οκτωβρίου 2019 13:18
Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Έκλεισε η Πατησίων! (Video)

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στην οδό Πατησίων, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ. Νέα Φιλαδέλφεια: Αμετανόητα τα κορίτσια που προκάλεσαν οργή με την παρέλαση τους! Ποια η απάντηση που δίνουν;

Περίπου 40 άτομα έχουν κάψει κάδους απορριμμάτων, τους οποίους έχουν βγάλει στην οδό Πατησίων. Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην οδό Πατησίων.

Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις.

Χάος σε κεντρικούς οδικούς άξονες στην Αθήνα! Ποιους δρόμους να αποφύγετε; (photo)

Η κίνηση καταγράφεται αυξημένη σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας. Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες!

Αυτή την ώρα,09:30, μποτιλιαρισμένοι είναι οι δρόμοι στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα καθόδου, από την πρώτη έξοδο της Αττικής Οδού έως τα ΚΤΕΛ. Αττική οδός: Καραμπόλα μεταξύ 7 αυτοκινήτων!

Κίνηση, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, σημειώνεται και στο ρεύμα ανόδου, λίγο πριν τη Δυρραχίου μέχρι τις Τρεις Γέφυρες.

Κίνηση έχουμε επίσης, στην Μεσογείων, μετά την Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ ελαφρώς αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Υμηττού.

Καιρός: Ο χειμώνας έφτασε! Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες!

Το καλοκαίρι, που κράτησε ως τα τέλη Οκτώβρη, μας αποχαιρετά και από σήμερα ο καιρός μπαίνει σε… φθινοπωρινό κλίμα, που σε κάποιες περιοχές θα γίνει χειμωνιάτικο, στη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Για σήμερα, η ΕΜΥ προβλέπει βροχές οι οποίες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά της χώρας και από τη νύχτα θα συνεχιστούν στην δυτική και κεντρική Μακεδονία. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στο Ιόνιο, ενώ τοπικές βροχές, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων από το μεσημέρι και μετά, αναμένονται στην Πελοπόννησο, αλλά και την Κρήτη. Στην Αθήνα αναμένεται να είναι αίθριος ο καιρός, καθώς από αύριο θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία, ενώ στην Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές τη νύχτα. Το πρωί αναμένεται να είναι και η ορατότητα περιορισμένη, με ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Έρχεται χειμώνας: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού! Βροχές, καταιγίδες και… τα πρώτα χιόνια!

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει πτώση στα βόρεια από το βράδυ, με την πρόβλεψη των μετεωρολόγων να λέει πως από την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα έχει πέσει αισθητά, ενώ αναμένονται και χιόνια σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 24 βαθμούς Κελσίου, σε πτώση από το βράδυ. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και από τις μεσημβρινές ώρες στις ηπειρωτικές περιοχές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Πελοπόννησο και την κεντρική Στερεά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αργά τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share