Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καμερούν: Τουλάχιστον 37 νεκροί από κατολίσθηση!

Ασύλληπτη τραγωδία!

29 Οκτωβρίου 2019 22:59
Καμερούν: Τουλάχιστον 37 νεκροί από κατολίσθηση!

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε, αφού υπάρχουν τουλάχιστον 37 νεκροί από κατολίσθηση!

Τουλάχιστον 37 άνθρωποι έχασαν της ζωή τους στο Καμερούν, εξαιτίας κατολίσθησης που προκλήθηκε από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά ΜΜΕ, από την κατολίσθηση που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στο δυτικό Καμερούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 37 άνθρωποι. Μια νεκρή και μια τραυματίας από τροχαίο!

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες, οχτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιαπωνία από τις σφοδρές βροχοπτώσεις.

Οι ομάδες διάσωσης δίνουν μάχη με τον χρόνο και «χτενίζουν» τα συντρίμμια των κατεστραμμένων σπιτιών αναζητώντας επιζώντες.

12 αγνοούμενοι εξαιτίας της κατολίσθησης

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι αγνοούνται, αφού όγκοι λάσπης καταπλάκωσαν καμιά δεκαριά σπίτια στην πόλη Μπαφουσάμ, στο δυτικό τμήμα της χώρας, σε απόσταση 200 χλμ βόρεια του κυριότερου λιμανιού του Καμερούν, της Ντουάλα.

«Γύρω στις 10 το βράδυ, άκουσα έναν θόρυβο» περιέγραψε ο Άλμπερτ Κένγκε, ο οποίος επέζησε της κατολίσθησης. «Είδα ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης και όταν διασκορπίστηκε, κατάλαβα ότι η πλαγιά του βουνού είχε καταρρεύσει».

Τραγωδία: 2 νεκροί από συντριβή αεροσκάφους στα Κατεχόμενα!

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε περιοχή κοντά στο κατεχόμενο Λευκόνοικο της Κύπρου και δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κίπρις Πόστασι».

Συναγερμός: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος!

Όπως αναφέρεται, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες, στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους έχει ήδη μεταβεί ο λεγόμενος «υπουργός μεταφορών» Τολγκά Ατακάν μαζί με άλλους «αξιωματούχους».

Κρήτη: 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της!

Τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην Κρήτη με θύμα 38χρονη μητέρα. η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη βρέθηκε χωρίς σφυγμό από τον σύζυγό της μέσα στο αυτοκίνητό τους στις Μεσαμπελιές. Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι νωρίς το απόγευμα έγινε σεισμός στην Κρήτη.

Ενημερώθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 38χρονη όμως λίγο πριν από την άφιξη του ασθενοφόρου στο νοσοκομείο, η άτυχη γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς και λίγα λεπτά στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ, άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, της ανακοπής καρδιάς προηγήθηκε εγκεφαλική αιμορραγία. Η άτυχη 38χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών και μάλιστα το ένα το είχε φέρει στον κόσμο πριν λίγο καιρό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share