Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν, αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!

Αδιανόητο περιστατικό!

29 Οκτωβρίου 2019 13:56
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν, αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!

Όταν η κόρη μου ήταν μωρό, μετρούσα τα λεπτά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που για μιάμιση ώρα θα μπορούσα να κάνω ότι ήθελα! Να βάλω πλυντήριο, να κοιμηθώ ή να δω την αγαπημένη μου εκπομπή στην τηλεόραση. Επίσης αν δείτε πώς είναι σήμερα το μωρό γίγαντας που έγινε θέμα στις ειδήσεις το 1983!

Αλλά αυτή εδώ η μαμά χρησιμοποίησε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να κάνει κάτι τελείως εντυπωσιακό.

Ενώ η κόρη της κοιμόταν, η Αντέλ Ένερσεν την οραματιζόταν μέσα σε υπέροχα ονειρικά τοπία που μετά τους έδινε ζωή με ύφασμα και έβγαζε αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες.

Αυτή η ταλαντούχα μαμά, μπλόγκερ συγγραφέας και εικονογράφος ζει στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Της αρέσει να γράφει και να βρίσκει νέες ιδέες. Η έμπνευση της καινούριας της ιδέας ήρθε μια μέρα ενώ έπλενε τα ρούχα!

Η κόρη της, Μίλα, ήταν μόλις δυο εβδομάδων όταν αναρωτήθηκε τι άραγε να βλέπει στον ύπνο της. Αυτό ήταν η αρχή για να γίνουν αυτές οι καταπληκτικές φωτογραφίες που τελικά εκδόθηκαν σε δυο όμορφα βιβλία , ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται’ και ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται παραμύθια’


Δείτε το βίντεο για να χαμογελάσετε!

Μωρό γέμισε με έρπη όταν ένας άγνωστος του έδωσε ένα φιλί, η μητέρα του προειδοποιεί όλους τους γονείς για να μην υπάρξουν άλλα θύματα!

Οι περισσότεροι από εμάς όταν βλέπουμε ένα όμορφο μωράκι, θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να το αγκαλιάσουμε και να το πνίξουμε στα φιλιά. Η εμπειρία όμως αυτής της μητέρας και του νεογέννητου παιδιού της ήταν αρκετά ενδεικτική όσο και τρομακτική για το τί μπορεί να συμβεί σε ένα βρέφος.

Όπως όλοι οι γονείς, η Amy Stinton το έβρισκε αξιαγάπητο που όλοι ήθελαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τον μικρό της Oliver που ήταν μόλις 14 μηνών. Δεν είχε καταλάβει ότι έθετε το μωρό σε θανάσιμο κίνδυνο, εκθέτοντάς το σε έναν θανάσιμο ιό με όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης.

Όταν το μωράκι άρχισε να κλαίει και να εμφανίζονται κόκκινα σημάδια σε όλο το σώμα του, η Amy πίστεψε ότι ήταν ανεμοβλογιά. Αλλά η εξέλιξη των σημαδιών δεν έμοιαζε με ανεμοβλογιά κι έτσι το πήρε σε έναν γιατρό, ο οποίος της είπε ότι επρόκειτο για τον ιό του έρπη.

“Αυτό συμβαίνει στα μωρά όταν έρχονται σε επαφή με τον ιό. Ο Oliver έχει τώρα έρπη και θα τον έχει σε όλη του τη ζωή,” λέει η Amy, συντετριμμένη που ξέρει ότι ο ιός θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος για το βρέφος σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

“Την επόμενη φορά που θα θέλετε να φιλήσετε ένα μωρό, ξανασκεφτείτε το!” προειδοποιεί η Amy με ένα post στο Facebook για να προειδοποιήσει γονείς και συγγενείς σχετικά με τον ιό που κουβαλάνε χωρίς να το ξέρουν καν. “Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορώ τους ανθρώπους, απλά θέλω να τους αφυπνίσω. Αυτό που συνέβη στο μωρό μου θα μπορούσε να είχε συμβεί μήνες μετά, αφού θα είχε μεγαλώσει. Τώρα απλά είναι κρίμα που θα το έχει πάντα

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share