Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Λιποθύμησε Εύζωνας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λαμία! (Video)

Προκλήθηκε πανικός!

29 Οκτωβρίου 2019 08:55
Σοκ: Λιποθύμησε Εύζωνας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λαμία! (Video)

Λιποθύμησε Εύζωνας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λαμία! Με καιρό που θύμιζε καλοκαίρι πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι παρελάσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στο κέντρο της Λαμίας μάλιστα, στις 12:30’ το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ο υδράργυρος άγγιξε τους 30 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να νιώσει αδιαθεσία.

Συγκεκριμένα, σε πέντε τουλάχιστον περιπτώσεις επενέβη το ΕΚΑΒ. Για την ακρίβεια, το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για λιποθυμία μιας γυναίκας μπροστά από το Πέτρινο Γυμνάσιο. Εκεί παρέλαβε επίσης και μία γυναίκα που είχε τραυματιστεί από πτώση.

Επιπλέον, κατά την εξέλιξη της παρέλασης, ένας εκ των στρατιωτών που βρισκόταν στην πλατεία Ελευθερίας κρατώντας λάβαρο, αισθάνθηκε αδιαθεσία και άμεσα αντικαταστάθηκε, ενώ του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα στην αρχή της πλατείας Πάρκου λιποθύμησε ένα ακόμη άτομο, ενώ με τη λήξη της παρέλασης το ΕΚΑΒ επιλήφθηκε λιποθυμικού συμβάντος ενός ηλικιωμένου ατόμου, στη συμβολή της Αγίου Νικολάου με την Καποδιστρίου λίγα μέτρα από το Πάρκο. Απρόοπτο είχαμε και κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας τσολιάς γλίστρησε και «έφαγε» τούμπα. Αμέσως έσπευσε κοντά του ο επικεφαλής της Διμοιρίας των Ευζώνων προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ ο κόσμος χειροκρότησε έντονα θέλοντας να τον εμψυχώσει.

Μια άτυχη στιγμή είχε ένας απ’ τους εύζωνες που συμμετείχαν στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου. Ο τσολιάς γλίστρησε κατά τον βηματισμό του επάνω στην κίτρινη διαχωριστική γραμμή καθώς τα καρφιά του τσαρουχιού με το υλικό βαφής της λωρίδας απεδείχθη… μοιραίος συνδυασμός. Ο εύζωνας έπεσε στο οδόστρωμα. Αμέσως έσπευσε κοντά του ο επικεφαλής της Διμοιρίας των Ευζώνων προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ ο κόσμος χειροκρότησε έντονα θέλοντας να τον εμψυχώσει. Το βίντεο κατέγραψε ο Ολλανδός άσος του ΠΑΟΚ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος παρακολουθούσε την παρέλαση και ανέβασε στο instagram το σχετικό βίντεο.

Νάξος: Με μια μόνο μαθήτρια έγινε η παρέλαση του Δημοτικού! (Video)

Με μια μόνο μαθήτρια έγινε η παρέλαση του Δημοτικού της Νάξου! Γαύδος: Συγκινητική ήταν η παρέλαση από τους λίγους μαθητές! (Video)

Οι κάτοικοι χειροκρότησαν θερμά τη μαθήτρια, που κρατούσε στα χέρια της τη σημαία και φορούσε παραδοσιακή φορεσιά, παρελαύνοντας με υπερηφάνεια.

Προηγήθηκαν, η Δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων!

Τρίκαλα: Συγκίνησε μανούλα που παρέλασε μαζί με το μωράκι της!

Μία ασυνήθιστη και συνάμα τρυφερή εικόνα είδαμε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα, όταν μία γυναίκα που συμμετείχε στην παρέλαση είχε αγκαλιά το μωράκι της. Λάρισα: Από νωρίς ξεκίνησαν οι εορτασμοί της εθνικής επετείου!

Η νεαρή στρατιωτικός, Σταυρούλα Μπατσούλη, συμμετείχε στο τμήμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων και κέρδισε μεγάλο χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους όταν πέρασε μπροστά τους με το μωρό της.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Τι γίνεται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις;

Με την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση σήμερα το πρωί στις 11, θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Μαθητική παρέλαση με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου! (Video)

Παράλληλα, σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθούν και οι μαθητικές παρελάσεις, με την αστυνομία να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα.


Σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στελεχών της κυβέρνησης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και εκπροσώπων ξένων πρεσβειών, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 10:30, ο ΠτΔ θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των ηρώων του γ’ σώματος στρατού, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή.

Η έναρξη της παρέλασης θα γίνει με βολή από το Πυροβολείο των «Χιλίων Δένδρων», ενώ την ίδια ώρα θα ανακρουστεί ο Εθνικός Ύμνος. Χθες πραγματοποιήθηκε στη πόλη η μαθητική παρέλαση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share