Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επιστροφή μετ' εμποδίων! Αυξημένη κίνηση στις Εθνικές Οδούς!

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί!

28 Οκτωβρίου 2019 19:50
Επιστροφή μετ' εμποδίων! Αυξημένη κίνηση στις Εθνικές Οδούς!

Επιστροφή μετ' εμποδίων! Αυξημένη κίνηση στις Εθνικές Οδούς! Ιδιαίτερα προβλήματα υπάρχουν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της λίμνης Υλίκης μεταξύ Αταλάντης και Σχηματαρίου.

Αργολίδα: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων! Αναφορά για εγκλωβισμένους!

Προβλήματα και στην Αθηνών-Κορίνθου

Προβλήματα όμως συναντούν οι οδηγοί και στην Αθηνών-Κορίνθου, όπου νωρίτερα είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα ύστερα από σύγκρουση δύο οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα κοντά στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου. Η κίνηση είναι αυξημένη από το ύψος του Καλαμακίου μέχρι την Κακιά Σκάλα και στις εισόδους των εθνικών οδών.

Κόρινθος: Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ουρές χιλιομέτρων!

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ουρές χιλιομέτρων κοντά στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου! Η κίνηση είναι αυξημένη από το ύψος του Καλαμακίου μέχρι την Κακιά Σκάλα και στις εισόδους των εθνικών οδών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ στο σημείο έχει σχηματιστεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Κόρινθος: Νεκρός ο 50χρονος δικυκλιστής μετά από τροχαίο!

Τροχαίο στην Πεντέλη: Τι είπε η 27χρονη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ανήλικο!

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Νέα Πεντέλη από το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα 14χρονο παιδί.

Τροχαίο στην Πεντέλη: Η οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο αγόρι!

«Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 27χρονη οδηγός που παραδόθηκε στις Αρχές λίγο μετά το περιστατικό.

Αυτόπτες μάρτυρες από την πρώτη στιγμή είπαν ότι «το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη δεν σταμάτησε» ενώ ένας οδηγός που σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου ήταν γιατρός, ο οποίος παρείχε στον 14χρονο τις πρώτες βοήθειες.

Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ η 27χρονη οδηγός

Σημειώνεται ότι οι Αρχές που εξέτασαν την 27χρονη οδηγό διαπίστωσαν ότι δεν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Η ίδια απολογήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη. Ο 14χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Τροχαίο στην Πεντέλη: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο!

Παρουσιάστηκε στην αστυνομία η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο! Το τροχαίο που συνέβη στην Πεντέλη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο αφού το θύμα νοσηλεύεται στην εντατική!

Το νεαρό αγόρι παρασύρθηκε στις 22:50 στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου ενώ κατά πληροφορίες επιχειρούσε να περάσει το δρόμο ενώ το αυτοκίνητο της 27χρονης που οδηγούσε κινούνταν από τα Μελίσσια με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη.

Η γυναίκα οδηγός που το παρέσυρε, το εγκατέλειψε στο σημείο βαρύτατα τραυματισμένο. Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι πανικοβλήθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η 27χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ της έγινε και αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ η κάποια άλλη ουσία.

Ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μετέφερε το αγόρι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο 14χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.

Η 27χρονη μετά την παράδοσή της στο ΑΤ Πεντέλης κρατήθηκε και οδηγήθηκε σήμερα, Κυριακή, στον εισαγγελέα. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Χρήστος Κόλλιας!

Πανικός: Πυροβολισμοί σε τζαμί στην Γαλλία!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share