Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Χρήστος Κόλλιας!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του!

28 Οκτωβρίου 2019 18:56
Πέθανε ο Χρήστος Κόλλιας!

Δυστυχώς πέθανε ο 25χρονος Χρήστος Κόλλιας, μετά από 1 μήνα νοσηλείας και επικρατεί θρήνος την περιοχή του Κονταρίου και στην οικογένεια του.

Ο άτυχος νεαρός στις 25 Σεπτεμβρίου παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Ποταμιάνος!

Εδώ και ένα μήνα έδινε τη δική του άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως το πρωί της Δευτέρας η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά ενώ νοσηλεύονταν στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο της Χίου.

Νεκρός ο Κυριάκος Καλογεράκος!

Πέθανε ο σπουδαίος γιατρός Κυριάκος Καλογεράκος! Μεγάλος θρήνος στην ιατρική κοινότητα!

Ο σπουδαίος επιστήμονας και πάνω απ' όλα άνθρωπος, Κυριάκος Καλογεράκος, άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από σπάνια νόσο. Θρήνος στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο "Μεταξά" και σε όλο τον Πειραιά για την μεγάλη απώλεια.

Ο ιδρυτής και Διευθυντής της Μονάδας Μαστού του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» Κυριάκος Καλογεράκος υπέκυψε μετά από γενναία, αλλά άνιση μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες ενάντια σε μια πολύ σπάνια ασθένεια.

Πέθανε ήσυχα έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Οι κάτοικοι του Πειραιά θρηνούν για την μεγάλη απώλεια, καθώς ο εκλιπών πέρα από τη σημαντική επιστημονική και ανθρωπιστική του δράση ως χειρουργός ογκολόγος στο νοσοκομείο “Μεταξά”, είχε και έντονη πολιτική δράση σε θέσεις κοινωνικής και πολιτικής ευθύνης. Διετέλεσε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) στην Α’ Πειραιά και Νήσων της ΝΔ αλλά και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, ενώ ο ταφή θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του γιατρού, το Αστέρι Λακωνίας.

Επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα υπέρ ανακαινίσεως της ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΑΣΤΟΥ του Ε.Α.Ν.Π. ΜΕΤΑΞΑ την οποία δημιούργησε και διηύθυνε ο αείμνηστος Κυριάκος Καλογεράκος.

Τράπεζα EUROBANK Αρ. λογαριασμού ΙΒΑΝ GR 7402600500000370201178144

Πέθανε ο Νίκος Παπαναστασόπουλος!

Ανακοίνωση Τύπου εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα για το θάνατο του Νίκου Παπαναστασόπουλου! Διαβάστε με την ευκαιρία: Πέθανε 2χρονο επειδή ο πατέρας του «έφαγε» τις δωρεές σε ιερόδουλες και ναρκωτικά!

Η ανακοίνωση:

«Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Παπαναστασόπουλος, αγαπημένος φίλος, σύντροφος και αγωνιστής της Αριστεράς.

Ο Νίκος Παπαναστασόπουλος γεννήθηκε το 1962 και σπούδασε γλυπτική στην Ανωτάτη σχολή Καλών Τεχνών

Αφιερώθηκε στην εικαστική επιμέλεια εντύπων και βιβλίων και εργάστηκε για 17 χρόνια στην εφημερίδα Έθνος ως λιθογράφος, από όπου απολύθηκε για την συνδικαλιστική του δράση, και σε πολλά άλλα περιοδικά.

Εντάχθηκε στην Αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια, πρώτα στον Ρήγα Φεραίο, μετά στον ΣΥΡΙΖΑ και από τον Αύγουστο του 2015 στην Λαϊκή Ενότητα, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής.

Συμμετείχε σε κινήματα και ανέπτυξε αγωνιστική δράση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η Κηδεία θα γίνει στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου, στον Γέρακα (κοντά στο Νεκροταφείο Γέρακα) την Τετάρτη 30-10-2019 στις 2.00 μμ

Γραφείο Τύπου Λαϊκής Ενότητας»

Θλίψη: Πέθανε ο Τάσος Κωνσταντίνου!

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Κωνσταντίνου και επικρατεί θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την απώλεια του. Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η Μυρτώ ηγήθηκε της εισόδου των δυο ομάδων για το μεγάλο ντέρμπι! (Video)

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του Τάσου Κωνσταντίνου που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 68 του χρόνια, έχοντας παλέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο αγαπημένος Τάσος των φίλων της ΑΕΚ, ο μεγάλος Κύπριος άσος της δεκαετίας του '70, είχε φορέσει τα κιτρινόμαυρα το 1972 και υπηρέτησε την ΑΕΚ μέχρι το 1980. Ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας της ΑΕΚ που έφτασε έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1977 και στη συνέχεια κατέκτησε το νταμπλ του 1978 και το πρωτάθλημα του 1979. Σε 236 επίσημα ματς σκόραρε 65 φορές και άφησε εποχή με το περίτεχνο παιχνίδι του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρή στα 53 της χρόνια η Λίτσα Βακουφτσή!

Πέθανε κορυφαία ηθοποιός!

Σοκ στη Σκιάθο! Άνδρας πάτησε και σκότωσε την σύζυγό του με το αυτοκίνητο! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share