Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Κίνα: Έγινε μητέρα στα 67 της!

Παγκόσμιο ρεκόρ!

28 Οκτωβρίου 2019 16:08
Κίνα: Έγινε μητέρα στα 67 της!

Μια 67χρονη γιαγιά στην ανατολική Κίνα γέννησε ένα κοριτσάκι και έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία Κινέζα που απέκτησε παιδί με φυσιολογικό τρόπο.

Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της – Πέθαναν και οι δύο

Η γυναίκα αυτή, που ονομάζεται Τιάν, γέννησε την Παρασκευή με καισαρική στην επαρχία Σαντόνγκ, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το μαιευτήριο της πόλης Ζαοζχουάνγκ επιβεβαίωσε ότι μία 67χρονη γυναίκα γέννησε εκεί, όμως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις συνθήκες υπό τις οποίες έμεινε έγκυος.
«Το παιδί είναι δώρο εξ ουρανού για εμάς τους δύο», δήλωσε ο σύζυγός της, που είναι 68 ετών, στον ειδησεογραφικό ιστότοπο guancha.cn.

genna

Σύμφωνα με την αγγλόφωνη εφημερίδα Global Times, το μωρό ονομάστηκε «Τιανσί», δηλαδή «δώρο εξ ουρανού» στα κινέζικα.
Αν επιβεβαιωθεί ότι η σύλληψη της Τιάν ήταν φυσιολογική, θα πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ. Σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, η πιο μεγάλη σε ηλικία γυναίκα που γέννησε παιδί έπειτα από φυσιολογική σύλληψη είναι μια Βρετανίδα η οποία γέννησε το 1997 σε ηλικία 50 ετών.

28χρονη γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 6 κιλών!

Ένα μωρό, που γεννήθηκε με βάρος έξι κιλών, αφήνοντας άφωνους τους ιατρούς. Πρόκειται για το μωρό με το μεγαλύτερο βάρος στο νοσοκομείο του Blacktown. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο εδρεύει στο Δυτικό Σίδνεϊ. Το όνομά του μωρού είναι Parker Bell. Ήρθε πρόσφατα στον κόσμο. Μάλιστα, γεννήθηκε νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε κανονικά. Άφησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και έφυγε μακρυά - 10 χρόνια μετά, σκάει η βόμβα!

28χρονη γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 6 κιλών!

Η μητέρα του είναι 28 χρονών. Ένιωθε πραγματικά υπερήφανη για το γιο της, ενώ κατά τη διάρκεια της γέννας δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η γέννα πραγματοποιήθηκε χωρίς πόνους και χωρίς επιπλοκές για τη μητέρα. Όσον αφορά, την μητέρα, εκείνη δεν γνώριζε για το πραγματικό βάρος του εμβρύου που κυοφορούσε τόσο καιρό, δηλώνοντας: «Πιστεύω ότι όλες οι γέννες πονάνε, είτε το μωρό είναι 2 κιλά είτε 6 κιλά».

28χρονη γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 6 κιλών!

Οι αντιδράσεις άλλων μητέρων

Ευχάριστη ήταν η αντίδραση μητέρων, οι οποίες αποφάσισαν να συγχαρούν από το διαδίκτυο την προσπάθεια της 28χρονης μητέρας. Μάλιστα, μία από αυτές προχώρησε σε σχετική ανάρτηση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας: «Αυτό το μικρό μωρό ζυγίζει περισσότερο από δύο δίδυμα μαζί».

Αντίθετα, μία άλλη μητέρα, επεσήμανε: «Το σώμα της γυναίκας είναι εκπληκτικό! Συγχαρητήρια στη μητέρα, αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου που βοήθησε αυτή τη μαμά να φέρει στον κόσμο το μωρό της».

28χρονη γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 6 κιλών!

Έπειτα, από τη γέννηση του μωρού, τόσο η περήφανοι γονείς του, όσο και η μεγαλύτερη αδερφή του, η οποία ακούει στο όνομα, Maddison, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Το σπίτι τους βρίσκεται στο Riverstone, μια περιοχή η οποία είναι βορειοδυτικά του Σίδνεϊ.

Από εκεί και πέρα, η οικογένεια του νεογέννητου μωρού έχει ξεκινήσει ήδη τα μελλοντικά σχέδια, όσον αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες του. «Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάποια στιγμή ποδοσφαιριστής ή αθλητής της κωπηλασίας, και τα δύο θα κάνουν τον πατέρα του πολύ ευτυχισμένο!», δήλωσε για το νεογέννητο μωρό και το μέλλον του, η μητέρα του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share