Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ακόμα μια απόπειρα απόδρασης από κρατούμενο στο ΑΤ Κυψέλης!

Τι συνέβη;

28 Οκτωβρίου 2019 08:12
Ακόμα μια απόπειρα απόδρασης από κρατούμενο στο ΑΤ Κυψέλης!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, ένας κρατούμενος αποπειράθηκε να αποδράσει, από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Προσοχή! Κρατούμενος απέδρασε από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης!

Αυτή τη φορά, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, ένας άνδρας Νιγηριανής καταγωγής αποπειράθηκε να ξεφύγει των αστυνομικών από το τμήμα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατάφερε να αποδράσει, με τους αστυνομικούς να εξαπολύουν κυνηγητό για να τον πιάσουν ξανά. Τελικά, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, κατάφεραν να τον πιάσουν λίγο πιο μακριά.

Ο εν λόγω αλλοδαπός είχε συλληφθεί την Κυριακή και κρατούνταν στο Α.Τ. Κυψέλης, όπου λίγες ώρες πριν ένας Γεωργιανός είχε καταφέρει να ξεφύγει της προσοχής των αστυνομικών, πηδώντας από παράθυρο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Συναγερμός: Κρατούμενος απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης!

Συναγερμός σήμανε με την απόδραση του αλλοδαπού κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης!

Ο Γεωργιανός κρατούμενος είχε προσαχθεί και προέκυψε ότι είχε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για κλοπή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 45χρονος κατάφερε να εξαφανιστεί. Να σας θυμίσουμε: Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Πεντέλης! Προκλήθηκαν ζημιές!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Προσοχή! Κρατούμενος απέδρασε από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης!

Προσοχή! Κρατούμενος απέδρασε από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης! Ο κρατούμενος απέδρασε από το Δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές της πόλης. Πρόκειται για σαραντάχρονο Έλληνα, ο οποίος είχε συλληφθεί σε εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων για κλοπές.

Το πρωί μετήχθη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στα δικαστήρια προκειμένου να εκτελεστούν οι αποφάσεις. Υπό συνθήκες που παραμένουν άγνωστες κι ενώ βρισκόταν στο δικαστικό μέγαρο, φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής των συνοδών αστυνομικών και απέδρασε. Δείτε επίσης: Επιχείρηση "σκούπα" με 76 συλλήψεις!

Έκτοτε είναι σε εξέλιξη αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πριν από λίγες ημέρες, ένας άλλος 40χρονος κρατούμενος, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας.

Συναγερμός! Απέδρασε κρατούμενος από τις φυλακές Τίρυνθας!

Νέα απόδραση από τις φυλακές Τίρυνθας σημειώθηκε σήμερα. Φυλακές Κασσάνδρας: Απέδρασε κρατούμενος για ανθρωποκτονία!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για την απόδραση και τον εντοπισμό του δραπέτη, πρόκειται για έναν 40χρονο κρατούμενο, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενος καταφέρνει να αποδράσει από τις φυλακές Τίρυνθας, καθώς στα τέλη Αυγούστου απέδρασαν τέσσερις αλλοδαποί. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένας από αυτούς, ηλικίας 27 ετών, συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την απόδραση από τις φυλακές Τίρυνθας

«Από τις αστυνομικές Αρχές αναζητείται 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος σήμερα (2-10-2019) και πρώτες πρωινές ώρες απέδρασε από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας. Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα».

Σοκ στις φυλακές Αυλώνα:Κρατούμενος επιτέθηκε και τραυμάτισε σωφρονιστικό υπάλληλο!

Σοκ στις φυλακές Αυλώνα. Κρατούμενος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια σωφρονιστικό υπάλληλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο νεαρός κρατούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Ρομά και έχει σωρεία πειθαρχικών αδικημάτων!

Δείτε επίσης: Φυλακές Αυλώνα: Συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων!

Το νέο συμβάν βίας και τρόμου σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο νεαρός κρατούμενος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ρομά και έχει σωρεία πειθαρχικών αδικημάτων, άρχισε να φωνάζει και να ζητά από τον σωφρονιστικό υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα.

Όταν εκείνος του ζήτησε να ηρεμήσει λέγοντας ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ο νεαρός έγινε έξαλλος. Άρχισε να απειλεί και να υβρίζει τον υπάλληλο ενώ τον έφτυσε και του πέταξε ένα πλακάκι. Όταν ο σωφρονιστικός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ο Ρομά όρμησε πάνω του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί με μανία στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το περιστατικό έληξε μετά από λίγη ώρα και ο σωφρονιστικός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share