Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Πεντέλη: Τι είπε η 27χρονη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ανήλικο!

Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ δηλώνει!

28 Οκτωβρίου 2019 08:02
Τροχαίο στην Πεντέλη: Τι είπε η 27χρονη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ανήλικο!

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Νέα Πεντέλη από το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα 14χρονο παιδί.

Τροχαίο στην Πεντέλη: Η οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο αγόρι!

«Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 27χρονη οδηγός που παραδόθηκε στις Αρχές λίγο μετά το περιστατικό.

Αυτόπτες μάρτυρες από την πρώτη στιγμή είπαν ότι «το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη δεν σταμάτησε» ενώ ένας οδηγός που σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου ήταν γιατρός, ο οποίος παρείχε στον 14χρονο τις πρώτες βοήθειες.

Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ η 27χρονη οδηγός

Σημειώνεται ότι οι Αρχές που εξέτασαν την 27χρονη οδηγό διαπίστωσαν ότι δεν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Η ίδια απολογήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη. Ο 14χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Τροχαίο στην Πεντέλη: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο!

Παρουσιάστηκε στην αστυνομία η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο! Το τροχαίο που συνέβη στην Πεντέλη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο αφού το θύμα νοσηλεύεται στην εντατική!

Το νεαρό αγόρι παρασύρθηκε στις 22:50 στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου ενώ κατά πληροφορίες επιχειρούσε να περάσει το δρόμο ενώ το αυτοκίνητο της 27χρονης που οδηγούσε κινούνταν από τα Μελίσσια με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη.

Η γυναίκα οδηγός που το παρέσυρε, το εγκατέλειψε στο σημείο βαρύτατα τραυματισμένο. Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι πανικοβλήθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η 27χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ της έγινε και αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ η κάποια άλλη ουσία.

Ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μετέφερε το αγόρι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο 14χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.

Η 27χρονη μετά την παράδοσή της στο ΑΤ Πεντέλης κρατήθηκε και οδηγήθηκε σήμερα, Κυριακή, στον εισαγγελέα. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη

Θρήνος στο Άργος: Νεκροί δύο νεαροί μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Μια τραγωδία συγκλονίζει το Άργος! Νεκροί είναι δύο νεαροί μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα στη Δαλαμανάρα Άργους στην Αργολίδα, με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους. Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Και οι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν. Με βάση τις πληροφορίες, είναι κάτοικοι Άργους, 33 και 18 ετών, εκ των οποίων ο ένας Ρομά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που στο αυτοκίνητο δεν υπάρχει η μηχανή, που εντοπίστηκε απέναντι από το σημείο της πρόσκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

Το σημείο της πρόσκρουσης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός Φεράρι! (Photos)

Ο οδηγός ενός πολυτελούς αυτοκινήτου βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από τροχαίο και τη σύγκρουση της Φεράρι ΜακΛάρεν σε κολώνα στη νότια Καλιφόρνια!

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Μεγάλη φωτιά έφτασε σε σπίτια! (Video)

Η κόκκινη ΜακΛάρεν τυλίχθηκε στις φλόγες και ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος κοντά στο σημείο του δυστυχήματος είπε ότι άκουσε το μαρσάρισμα του αυτοκινήτου και μετά άκουσε τον ήχο από τη σύγκρουση. Αμέσως όπως περιέγραψε στο Fox, περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά οι φλόγες δεν τους άφησαν. Λόγω της φωτιάς εξαρτήματα του αυτοκινήτου εκτοξεύονταν όπως είπε στον αέρα,.


Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στην Λάρισα: Ανήλικοι κάπνιζαν χασίς μέσα στο σχολείο!

Λαμία: Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της 10 μέρες μετά το θάνατό της!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share