Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκλονιστική αερομεταφορά ασθενούς με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού!

Μεταφέρθηκε στην 12η Πτέρυγα Μάχης

27 Οκτωβρίου 2019 12:17
Συγκλονιστική  αερομεταφορά ασθενούς με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού!

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη χθεσινή νυχτερινή επιχείρηση ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού για τη μεταφορά ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο. Θρίλερ στον αέρα: Επιβάτες ουρλιάζαν και προσευχόντουσαν!

Το ελικόπτερο, τύπου τύπου S70B, Aegean Hawk, παρέλαβε τον ασθενή που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από το κρουαζιερόπλοιο MEIN SCHIFF 6, σημαίας Μάλτας, ενώ έπλεε δυτικά της Μήλου.

Με το ελικόπτερο, ο ασθενής μεταφέρθηκε στην 112η Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, απ' όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η αερομεταφορά έγινε μετά από αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ)

Τραγωδία: Αεροπλάνο συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή! Τρεις νεκροί! (Video)

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από συντριβή μικρού αεροπλάνου σε κατοικημένη περιοχή στην πόλη Μπέλο Οριζόντε στην νοτιοανατολική Βραζιλία. Συναγερμός: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος!

Σύμφωνα με το RT, το αεροπλάνο συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Carlos Prates.

Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος. Συνετρίβη βομβαρδιστικό αεροσκάφος B-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου! Αρκετοί τραυματίες! (photo-video)

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε εφτά μήνες που αεροπλάνο συντρίβεται στην ίδια περιοχή.

Βίντεο που «ανέβηκαν» στα social media δείχνουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου, καθώς και αυτοκίνητα να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Νεκρός ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία!

Νεκρός είναι ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία! Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί!

Το C-101, που χρησιμοποιείτο για εκπαίδευση, έπεσε στη θάλασσα κοντά στη Λα Μάνγκα λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδας, δήλωσε εκπρόσωπος της ΠΑ.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως τα αίτια της συντριβής, που ήταν το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα μέσα σε δύο ημέρες στην Ισπανία, δεν είναι ακόμη γνωστά. Ο πιλότος, που ήταν μόνος του στον θάλαμο διακυβέρνησης, ήταν εκπαιδευτής πτήσεων.

Τρεις παραλίες στην περιοχή έκλεισαν για τους λουόμενους επειδή συντρίμμια από το αεροσκάφος έπεσαν στην άμμο, δήλωσαν οι τοπικές αρχές. Χθες Κυριακή, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση ελικοπτέρου με ένα ελαφρύ αεροπλάνο στο νησί Μαγιόρκα.

Ισπανία: Ελικόπτερο συγκρούστηκε με αεροπλάνο! Πέντε νεκροί! (photos)

Πέντε νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός ενός απίστευτου δυστυχήματος στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Σοκ: Αεροπλάνο έπεσε στην θάλασσα! (Video)

Ένα αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο περίπου στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής. Πληροφορίες θέλουν το ένα από τα θύματα να είναι παιδί.

Το σημείο του δυστυχήματος είναι σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα της Μαγιόρκας, Πάλμα, αγαπημένου προορισμού διακοπών για Βρετανούς.

Τα δύο μέσα, όπως έγινε γνωστό, συγκρούστηκαν κοντά σε νοσοκομείο της περιοχής. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα η εθνικότητα των επιβατών. Το δυστύχημα συνεχή στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού.

Οι τρεις νεκροί επιβάτες επέβαιναν στο ελικόπτερο ενώ οι άλλοι δύο στο αεροσκάφος.

Το δυστύχημα προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αρχών ενώ προκλήθηκε και πυρκαγιά στο σημείο της πτώσης.

Συναγερμός! Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο! Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες!

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο! Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες! Βελγικό F-16 συνετρίβη στη Γαλλία! (photo)

Ένας Αμερικανός στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν στη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών την Πέμπτη, όταν συνετρίβη ελικόπτερο Black Hawk που τους μετέφερε.

Το ελικόπτερο, που αποτελούσε μέρος του 1-5 Αεροπορικού Τάγματος, πετούσε για να παραλάβει έναν τραυματισμένο στρατιώτη από την εκπαιδευτική βάση του Fort Polk, όταν έπεσε κατακόρυφα στο έδαφος, ανέφεραν οι Army Times.

Οι τρεις τραυματίες στρατιώτες νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της βάσης.

Η αιτία της συντριβής του ελικοπτέρου δεν έχει γίνει γνωστή και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ταυτότητα του νεκρού στρατιώτη θα γίνει γνωστή την Παρασκευή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share