Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Καμίνια: Συνελήφθη ο ληστής του σούπερ μάρκετ και αναζητείται ο συνεργός του!

Ποιες είναι οι νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση;

26 Οκτωβρίου 2019 14:25
Καμίνια: Συνελήφθη ο ληστής του σούπερ μάρκετ και αναζητείται ο συνεργός του!

Συνελήφθη ο ληστής του σούπερ μάρκετ στα Καμίνια και αναζητείται ο συνεργός του! Λαμία: Γενναία ηλικιωμένη χτύπησε με μαγκούρα επίδοξο ληστή!

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, εισήλθαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο κατάστημα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από διερχόμενους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που μετά από καταδίωξη κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον 30χρονο.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι (τύπου ρέπλικα), μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Συμμετείχε και σε άλλη ληστεία λίγες ημέρες πιο πριν!

Από την περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, προέκυψε ότι οι δράστες διέπραξαν στις 17-10-2019, με τον ίδιο τρόπο, ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Κυψέλη.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες!

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε σούπερ μάρκετ επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο. Θρίλερ για την εικαστικό Τατιάνα Βολανάκη: Ληστές άρπαξαν κοσμήματα 100.000 ευρώ! (Video)

Ένας άγνωστος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο κατάστημα με προτεταμένο το όπλο που κρατούσε και απειλώντας την έντρομη υπάλληλο άρπαξε από τα ταμείο τις εισπράξεις. Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση. Πύργος: Ανήλικοι λήστεψαν ηλικιωμένη αλλά μετά της επέστρεψαν.. την τσάντα!

Η ταμίας του καταστήματος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Παράλληλα, αξιοποιούν οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί στο κύκλωμα ασφαλείας της επιχείρησης. Πρέβεζα: Συνεχίζει τις ληστείες η 48χρονη φυγόποινη!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως για την ώρα δεν έχει προσδιοριστεί το ακριβές ύψος της λείας.

Πτολεμαΐδα: 19χρονος χτύπησε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα και τη λήστεψε!

Ούτε την ηλικία του θύματός του σεβάστηκε, ούτε το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ένας αδίστακτος νεαρός που εισέβαλε πρωί- πρωί την δευτέρα στο σπίτι μιας 81χρονης στην Πτολεμαΐδα για να κλέψει και, όταν εκείνη τον πήρε είδηση, την χτύπησε με το ξύλινο μπαστούνι της!

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια άρπαζε πορτοφόλια υπαλλήλων! (Video)

Αμέσως μετά, ο 19χρονος Έλληνας τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να αρπάξει κάτι από το σπίτι της άτυχης γριούλας. Ωστόσο, η 81χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας πλήρη περιγραφή του και ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο δράστης το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας και να συλληφθεί.

Μάλιστα, μετά από έρευνα βρέθηκε το μπαστούνι που είχε χρησιμοποιήσει για να χτυπήσει την ηλικιωμένη και της επιστράφηκε. Σε βάρος του αδίστακτου νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Λαγονήσι: Κακοποιοί φίμωσαν και λήστεψαν 78χρονη!

Εφιαλτική νύχτα για μια ηλικιωμένη στο Λαγονήσι. Κουκουλοφόροι ληστές, εισέβαλαν σπάζοντας την πόρτα με κλωτσιές σε σπίτι ηλικιωμένης και την λήστεψαν. Μάλιστα ο ένας από τους δύο κακοποιούς άρπαξε από τα μαλλιά και φίμωσε το θύμα προκειμένου να μην αντισταθεί.

Δείτε επίσης:Σοκ: Λήστεψαν 20χρονη και την έριξαν στη θάλασσα! (Video)

Το περιστατικό της ωμής βίας και αγριότητας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30. Οι δυο ληστές που πιθανότατα είχαν παρακολουθήσει το σπίτι της 78χρονης γυναίκας στην οδό Διοφάντους, πρίν αποφασίσουν να εισβάλλουν για να τη ληστέψουν, πλησιάζουν την εξώπορτα.

Με δυνατές κλωτσιές, καταφέρνουν να περάσουν μέσα και ο ένας από αυτούς αρπάζει την ηλικιωμένη από τα μαλλιά και της κλείνει το στόμα. Ο συνεργός του κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι και λίγα λεπτά αργότερα οι κακοποιοί με τις κουκούλες φεύγουν έχοντας αρπάξει 10 ευρώ και κάποια πετράδια τα οποία όπως κατέθεσε στο Α.Τ Καλυβιων το θύμα κοστίζουν περίπου 300 ευρώ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας για 4η φορά! (Video)

Τι είπε η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας: " Όταν είδα το περίστροφο.."

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share